ANKARA SİRTAKİ KURSU

blog yazısı ekle !

ANKARA SİRTAKİ KURSU

Ankara Dans Kursu

Ege denildiği zaman insanların aklına yeşillik, deniz, doğallık ve doğa gelmektedir. Aklına bunlar gelen kimsede bu konuda haksız değildir. Ege dendiği zaman şarkılara bile konu olmuş güzelliği ve huzuru ile bambaşka bir yerdir. Havası temiz, insanı sevecek olan bu bölgede bir çok kültürde iç içe yaşamaktadır.





Ege bölgesinde özellikle İzmir gibi bir yerde iseniz deniz kenarından Yunan adalarını görebilir hatta Yunan müzikleri dinleyip sirtaki bile oynayabilirsiniz. Ancak sirtaki o kadarda kolay bir dans değildir. Ve bu işi profesyonelce yapan ve eğitimini veren kurumlar bulunmaktadır.

Ankara sirtaki kursu olarak yaptığınız aramalarda oldukça güzel eğitim veren ve bu işi herkese hem sevdiren hem de kültürünü veren kurumlar mevcuttur. Ankara bir çok kültürü bünyesinde bulunduran büyük bir şehir olmasının yanında aynı zamanda başarılı bir eğitim merkezi halindedir. Her konuda eğitim veren kurumları ile bir çok kültüre ev sahipliği yapan Ankara diğer şehirlerin önüne geçmiştir. En az Ankara kadar geliştiğini iddia eden şehirler bünyelerinde sirtaki kursu dahi bulundurmamaktadır.

İlgili Videolar