BATIKENT DANS KURSLARI

blog yazısı ekle !

BATIKENT DANS KURSLARI

BATIKENT DANS KURSLARI

Ankara Dans Kursu

Başkent olan Ankara bir çok kişi için çok farklı yerlerde durmaktadır. Bu kişiler için Ankara sadece bir şehir değil tam manası ile bir yaşam tarzı halini almıştır. Bu şehirde yaşayan yerli yabancı herkesin buluştuğu diğer bir nokta ise sanata ve sanatçıya verdikleri değerdir.


Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları




Ankara çok fazla dans kursu bulunduran bir şehirdir. Diğer büyük şehirlere kıyasla bünyesinde bulundurduğu kurslar kalite olarak da sayı olarak da diğer şehirlerin önüne atlamaktadır. Özellikle Batıkent dans kursları oldukça fazla sayıdadır. Batıkent'te dans kursları sayısı kadar öğrenci sayısı da oldukça fazla sayıdadır. Diğer semtlerden de eğitime gelen onlarca öğrenci Batıkent'e kaliteli eğitim, daha kaliteli stüdyolar ve başarılı hocaları için gelmektedir.

Ankara gibi çok büyük bir şehirde dahi kalite ve eğitim için bir çok kişi Batıkent dans kursları eğitimlerini tercih etmekte ve her neresi olursa olsun gelmektedirler. Bir çok kişinin bu kurslara gelmesindeki amaçlardan biri kesinlikle sunulan hizmetin kalitesi diğeri ise sağlanan kaliteli olanaklar ve eğitmenlerdir.

TC. MEB Düş Sanat Akademi

Batıkent

TC. MEB. ÖZEL DÜŞ GÜZEL SANATLAR KURSU 2016 yılında ANKARA YENİMAHALLE BATIKENT'te kuruldu. Kurulduğu günden bugüne uzman eğitmen kadrosu ile pek çok yetenekli öğrenci ve sporcular yetiştirmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul Bale Bölümü, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul Müzik Bölümü ve Devlet Opera Bale Çocuk Balesi Bölümü sınavlarına hazırlık sürecinde eğitim vermiş, sınavları kazanmalarına imkan sağlamıştır. Aynı zamanda temel cimnastik eğitimleri vererek cimnastik kulüplerinde lisanslı cimnastik sporcusu olmalarını sağlamıştır. Güzel Sanatlar Lisesi ve çeşitli Devlet Konservatuarlarına hazırlık sürecinde pek çok öğrenciye eğitim vermiş sınavları kazanmaları desteklenmiştir.

Akademimiz tüm eğitmenleri branşlarına uygun lisans eğitimini tamamlamış alan mezunu ve tecrübeli eğitmenlerdir. Eğitim veren her kurumun Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olması gerekmektedir. Akademimiz Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika programı olan, Milli Eğitim Bakanlığı denetimi ve kontrolünde olan Ankara'da ki nadir kurumlardandır.

Çocuklarınızın eğitim aldığı süre boyunca zamanlarını boşa geçirmemesi adını Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlarda eğitim almalarına lütfen özen gösteriniz.Akademimizde ŞEHİT ÇOCUKLARI BEDELSİZ BİR ŞEKİLDE EĞİTİM ALABİLİRLER. ÇÜNKÜ O BEDEL BABALARI TARAFINDAN PEŞİN ÖDENMİŞTİR.

Merak ettikleriniz veya detaylı bilgi için akademimiz ile iletişime geçebilirsiniz.devamını oku...
Adres: Yeni Batı Mahallesi 2408 Sokak No:17 Batı Villaları Yenimahalle - Ankara

Broadway Sanat Akademi

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2402. Cadde No:11 Yenimahalle - Ankara

Demiurk Sanat Akademi

Yenimahalle

BİZ KİMİZ?
T.C. MEB. DEMİURK SANAT AKADEMİ 2012 yılında ANKARA Yenimahallede kuruldu.1500 m2 yüz ölçüsüne sahip Sanat Okulumuzda dans stüdyoları, özel müzik dersliği, bateri dersliği, özel piyano derslikleri, grup müzik derslikleri, resim ve ebru sanatı atölyeleriye güzel sanatlar fakültesi ve konservetuar mezunu eğitmenler eşliğinde güzel sanatlar eğitimi verilmektedir. Dersler yıllık program çerçevesinde olup , sömestır temsil (gösteri ) ve yılsonu temsil (Gösteri), resim sergileri, resim yarışmaları, güzel sanatlar liselerine ve fakültelerine hazırlık, konservatuarlara ögrenci yetiştirme gibi ciddi hedefleri olan kurumudur. otoparkı, kafeteryası sınırsız internet hizmeti, okuma köşesi.

NEDEN BİZ?

Konservatuar ve güzel sanatlara hazırlama,
Resim sergisi açma ve resim yarışmalarına katılabilme,
Milli Eğitim Bakanlığı Sertifikalı Kurs imkanı
Müzik Branşlarında London College Of Music Yetkili Eğitim ve Sınav merkezi
Eğitimlerimizin Tamamı Sertifikalı olması
VE GELECEK SAYISIZ ETKİNLİKLERİMİZDE YER ALMAK İÇİN ...

Programınızı aksatmayacak kurs saat ve günleri bulunuyor

TV PROGRAMLARIMIZ
* 2014 Kanal B ''BU TOPRAĞIN ADIMLARI'' adlı proğram
* 2014 KANAL TV 8 ''YETENEK SİZSİNİZ''
* 2014 TRT AVAZ ''REFLEKS''adlı proğram
* 2017 KANAL B YURDUN SESİ PROGRAMI
* TRT Avaz

YENİMAHALLE HALK OYUNLARI KURSU

Halk oyunları diğer bir deyişle folklor her ülkenin olduğu gibi bizim ülkemizin de en önemli kültürel değerlerinden biri. Türkiye coğrafyasının barındırdığı engin kültürel zenginlikler halk oyunlarında kendini gösteriyor ve ülkemizin her bölgesine hatta her iline özgü harika halk oyunları olarak karşımıza çıkıyor. Halk oyunları aynı zamanda geleneksel değerleri nesilden nesle aktaran son derece önemli bir araç bu arada. Bu nedenle aslında herkesin hayatının hiç değilse bir döneminde halk oyunları ile ilgilenmesi kültürel değerlerimizin gelecek nesillere aktarılabilmesi açısından önem taşıyor. Yenimahalle'de bulunan Demiurk Sanat Akademi halk oyunları kursu ile farklı yörelerin halk oyunlarını hem kendiniz öğrenebilir hem de çocuğunuzun öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

Çocuklar için en faydalı aktivitelerden biri

Halk oyunları çocuklar için en faydalı aktivitelerden biri. Zira Demiurk Sanat Akademi'nda verilen halk oyunları kursu ile çocuklar hem ülkemizin geleneklerini tanırken hem de halk oyunları yaparak daha sağlıklı ve aktif bir hayat yaşayacak. Çünkü halk oyunları geleneksel birer dans olmanın yanı sıra çocukların egzersiz yapmasını da sağlayan bedensel aktiviteler. Bu nedenle çocukların boş zamanlarını değerlendirmek için halk oyunları kursu en iyi seçeneklerden biri. Ayrıca halk oyunları kursu özellikle sosyalleşme sorunu yaşayan çocukların yaşıtları ile birlikte bu keyifli aktiviteye katılarak sosyalleşme problemini yenmesi açısından da son derece faydalı.

Yetişkinler için de çok keyifli

Elbette Demiurk Sanat Akademi'nda yalnızca çocuklar için halk oyunları kursu verilmiyor. Yetişkinler için de kurslar var. Üstelik halk oyunları kursu yetişkinler için de birçok yarar sunuyor. Özellikle hareketsizlikten yakınan yetişkinler halk oyunları kursu ile bu keyifli folklorik dansları öğrenirken bir yandan da yeteri miktarda hareket ederek günlük egzersiz ihtiyaçlarını karşılama şansına sahipler. Kısacası Demiurk Sanat Akademi halk oyunları kursu hem çocuklar hem de yetişkinler için boş zamanlarını doldurabilecekleri harika bir seçenek. Kurs gün ve saatlerinin farklı seçenekler sunması sayesinde çocuğunuzu ya da kendiniz bu kurslara yazdırarak gündelik hayatınızın programını bozmadan halk oyunları öğrenebilir, bu sayede daha sağlıklı ve keyifli bir hayata merhaba diyebilirsiniz.


YENİMAHALLE DÜĞÜN DANSI KURSU

Son yıllarda düğünlerde, düğün anlayışında ciddi bir dönüşüm yaşanıyor. Bunun sebebi artık evlenecek olan genç çiftlerin eskimiş, klasik, geleneksel düğünler yerine daha kişisel, eğlenceli ve iddialı düşün törenleri yapmaya yönelmesi. Evlenecek olan çiftlerin hayallerindeki gibi görkemli, eğlenceli ve eşsiz bir düğün töreni yaşaması için en önemli unsurlardan biri tabi ki düğün dansı. Çiftler artık ilk danslarının sadece kendilerine özel olması ve davetlileri büyüleyecek bir dans sergileyebilmek için düğün dansı kursu ile ilk danslarına hazırlanıyorlar. Eğer siz de evlenmeye hazırlanıyor ve ilk dansınızın efsanevi olmasını, davetlilerin yıllarca bu dansı anımsamasını istiyorsanız Yenimahalle'de bulunan Demiurk Sanat Akademi'nda verilen düğün dansı kursu ile bunu kolayca başarabilirsiniz.

Sadece size özel!

Düğün her çiftin hayatındaki en özel anlardan biri. Peki, neden bu en özel gününüzde herkesin yaptığı dansları yapasınız ki? Demiurk Sanat Akademi düğün dansı kursu ile sadece size özel hazırlanacak düğün dansı koreografisi ile bu en özel anınızı anlamına ve önemine yakışır bir dans ile taçlandırın. Uzman eğitmenler tarafından hazırlanacak yeteneğinize ve istediğiniz dans stiline uygun koreografi ile inanın hem siz hem de davetliler ilk dansınızı asla unutamayacak!

Hayalinizdeki dansı seçin!

Elbette her evlenecek olan çift aynı geleneklere ve hayallere sahip değil. Bu nedenle Demiurk Sanat Akademi'nda farklı dans stillerinde düğün dansı kursu veriliyor. Yani düğününüzde sergilemek istediğiniz dans stili neyse onun için özel olarak ders alabiliyorsunuz. Düğünden ortalama olarak 4 hafta önce başlayan düğün dansı kursu ile öğrenebileceğiniz dans stilleri arasında Rumba, Cha Cha, Zeybek, Roman, Rock'n Roll, Salsa, Flamenko ve tabi ki düğün dansı denilince akla ilk gelen vals yer alıyor. Elbette bunların dışında da dans stillerini tercih ediyor olabilirsiniz. Demiurk Sanat Akademi'nun uzman eğitimcileri ile hayallerinizdeki düğün dansı için en uygun stile birlikte karar verebileceğinizi de eklemeden geçmeyelim. Kısacası muhteşem bir düğün için unutulmaz bir düğün dansı sergilemenin yolu düğün dansı kursu ile size özel koreografiyi öğrenmekten geçiyor. Hemen Demiurk Sanat Akademi'na gelerek kursa kaydınızı yaptırın ve unutulmaz düğün dansınız için hazırlanmaya başlayın.

YENİMAHALLE ZEYBEK KURSU

Geleneksel Türk dansları ve halk oyunları denilince akla ilk gelen şeylerden biri zeybek oluyor. Ülkemizin Batı Anadolu bölgesine ait olan zeybek oyunu ile ilgili sadece erkekler tarafından yapıldığına ilişkin yaygın bir inanış var. Oysaki zeybek hem kadınlar hem de erkekler tarafından oynanabilen bir halk oyunu ve kadın zeybek, erkek zeybek olarak ikiye ayrılıyor. Türk halk dansları içinde en zorlarından biri olan zeybek bu nedenle kesinlikle deneyimli eğitmenler gözetiminde ve düzenli çalışma ile öğrenilmesi gereken bir dans. Demiurk Sanat Akademi deneyimli eğitmenlerden oluşan kadrosu ile verdiği zeybek kursu sayesinde isteyen herkesin bu güzel halk oyununu öğrenmesini sağlıyor.

Grup halinde yapılan zeybek kursları çok keyifli

Halk oyunu öğrenmenin yanı sıra boş zamanlarınıza keyif de katacak bir aktivite yapmak istiyorsanız özellikle grup halinde yapılan zeybek kursu tam size göre. Demiurk Sanat Akademi'nda haftanın farklı günlerinde düzenlenen ve grup olarak yapılan zeybek kursu ile ülkemizin bu en güzel ve popüler halk oyununu öğrenirken aynı zamanda keyifli zaman geçirmenin de tadını çıkartabilirsiniz.

Ortalama olarak 5 haftada öğrenebilmek mümkün

Yazımızın başında da söylediğimiz gibi zeybek diğer birçok Türk halk oyununa göre daha zor. Ancak zeybek kursu veren deneyimli eğitmenler sayesinde ortalama olarak 5 hafta gibi kısa bir sürede bu güzel oyunu gayet iyi yapabilir hale gelebilirsiniz. Ayrıca eğer daha profesyonel seviyeye gelmeyi düşünüyorsanız temel eğitim verilen kursun ardından daha ileri seviyede zeybek kursu ile bu isteğinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Yani ilk katılacağınız zeybek kursu ile temel eğitimi alıp daha sonra ileri seviyelerdeki kurslar ile bu oyunda profesyonel hale gelebilirsiniz.

Kısacası Ankara Yenimahalle'de bulunan Demiurk Sanat Akademi ile hem erkekler hem de kadınlar Anadolu'nun en güzel ve popüler halk oyunlarından biri olan zeybeği öğrenme şansına sahip. Ayrıca çocuklar için de zeybek kursu bulunduğunu belirtmeden geçmeyelim. Haydi, hemen ister kendiniz için ister çocuğunuz için zeybek kursuna kayıt yaptırın ve bu geleneksel dans ile hayatınıza keyif katın.

YENİMAHALLE ORYANTAL DANS KURSU

Ortadoğu kültürünün en popüler ve tüm dünyada tanınan parçalarından biri şüphesiz ki oryantal dans. Bu kıvrak ve neşeli dans sanıldığı gibi yalnızca Türkiye'ye ait değil, tüm Ortadoğu'da yapılıyor ve aynı ülkemizde olduğu gibi çok da seviliyor. Ayrıca son yıllarda sadece ülkemizde ve Ortadoğu'da değil dünyanın dört bir yanında oryantal dansa karşı olan ilgide ciddi bir artış yaşanıyor. Bunun en büyük sebebi oryantal dansın kendine has mistik havasının ve kıvrak figürlerinin yanı sıra eğlenerek sağlıklı olmaya yardım etmesi. Çünkü oryantal yaparken hem dans ediliyor hem de egzersiz yapılıyor, zira oryantal son derece hareketli bir dans. Siz de kültürümüzün en keyifli parçalarından biri olan oryantali öğrenmek ve daha sağlıklı bir hayata başlamak için Yenimahalle'de bulunan Demiurk Sanat Akademi'nda verilen oryantal dans kursu hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Kıvraklığın ritimle buluşması!

Oryantal dansı kısaca kıvraklığın ritimle buluşması olarak tanımlayabilmek mümkün. Gerçekten de oryantal dünyanın en kıvrak danslarından biri ayrıca Doğu'ya özgü oluşu da bu dansa bambaşka bir büyü katıyor. Elbette oryantalin büyülü havası bu dansı yapanlara da yansıyor ve oryantal yapan herksin büyülü bir havası oluyor. Demiurk Sanat Akademi oryantal dans kursu işte size bu büyüyü sunuyor. Oryantal dans kursu ile hayatınıza bambaşka bir tat ve mistisizm katmayı vaat ediyor. Bu arada oryantal keyifli bir dans olduğu kadar da yararlı.

Oryantalin yararları sağlığınıza doping yapacak

Oryantal dansın faydaları kelimenin tam manasıyla sağlığınızda doping etkisi yaratacak. İşte oryantal dans kursu ile hayatınıza katacağınız faydalardan sadece bir kaçı;

Oryantal daha zinde hissetmenizi sağlar,

Daha çekici görünürsünüz,

Hareketlerinize zarafet katar,

Zayıflamaya yardımcı olur,

Vücudu biçimlendirir,

Kalp sağlığını korur.

Bunlar oryantalin sayısız faydasından sadece bir kaçı. Yani oryantal dans kursu ile hem eğlenecek hem de daha sağlıklı ve güzel bir vücuda kavuşacaksınız.

Herkese uygun kurs saatleri

Demiurk Sanat Akademi oryantal dans kursu haftanın farklı günlerinde ve farklı saatlerde veriliyor. Böylece gündelik hayatınızı, programınızı aksatmadan uygun saatteki kursa katılarak oryantal öğrenebilirsiniz. Ayrıca farklı seviyeler için ayrı sınıflarda ders veriliyor. Yani isterseniz ilk seviye ile temel olarak oryantal öğrenip ardından daha ileri seviyelerdeki sınıflara devam ederek bu dansı tam anlamıyla öğrenerek profesyonel bir oryantal dansçısı da olabilirsiniz.

Ankara - Yenimahalle Bale, Dans, Sanat Kursu

https://www.demiurksanatakademi.com

devamını oku...
Adres: Yunus Emre Mah. Catalkaya Sokak No: 48-1 Yenimahalle Ankara




Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları