ÇOCUK DANS KURSU

blog yazısı ekle !

ÇOCUK DANS KURSU

ÇOCUK DANS KURSU

Ankara Dans Kursu

Eskilerde çocuklar hep sokaklarda oynarlardı. Fiziksel gelişimleri sokaklarda top oynarken, birbirleri ile kendi uydurdukları oyunları oynarken gelişirdi. Ailelerin 90'lı yıllarda çocukları için pek bir şey yapmalarına gerek kalmazdı. Zaten çocuklar sokaklarda sabahtan akşama kadar oynayarak hem sosyalleşmiş olmaktaydılar hem de fiziksel ve zihin gelişimlerine yardımcı olacak onlarca olay ile karşılaşmaktaydılar.



Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları



Artık aileler çocuklarını sokaklara ya da parkalara salamadıkları için çocukları için farklı alternatif yollar aramaya başladılar. Bu alternatif yolları ararlarken de hem fiziksel hem de zihinsel gelişimi dikkate aldılar. Arama motorlarında yapılan çocuk dans kursu aramalarında Ankara ili diğer bir çok ilin önüne geçmiştir.

Ankara dans kursları konusunda oldukça donanımlı bir şehirdir. Onlarca güvenilecek ve çocukların emanet edilerek eğitimlerini alabilecekleri kurslar mevcuttur. Bu kurslarda en çok dikkat edilmesi gereken hususlardan bir tanesi kesinlikle eğitimi verecek olan hocanın sertifikasının olup olmadığıdır. Diğer bir önemli husus ise çocuklara karşı olan tavrı ve yaklaşımı olacaktır. Çocukların gelişimlerinde seçilen alanlar kadar o alanda eğitim veren kişilerde oldukça önemlidir.

TC. MEB Düş Sanat Akademi

Batıkent

TC. MEB. ÖZEL DÜŞ GÜZEL SANATLAR KURSU 2016 yılında ANKARA YENİMAHALLE BATIKENT'te kuruldu. Kurulduğu günden bugüne uzman eğitmen kadrosu ile pek çok yetenekli öğrenci ve sporcular yetiştirmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul Bale Bölümü, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul Müzik Bölümü ve Devlet Opera Bale Çocuk Balesi Bölümü sınavlarına hazırlık sürecinde eğitim vermiş, sınavları kazanmalarına imkan sağlamıştır. Aynı zamanda temel cimnastik eğitimleri vererek cimnastik kulüplerinde lisanslı cimnastik sporcusu olmalarını sağlamıştır. Güzel Sanatlar Lisesi ve çeşitli Devlet Konservatuarlarına hazırlık sürecinde pek çok öğrenciye eğitim vermiş sınavları kazanmaları desteklenmiştir.

Akademimiz tüm eğitmenleri branşlarına uygun lisans eğitimini tamamlamış alan mezunu ve tecrübeli eğitmenlerdir. Eğitim veren her kurumun Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olması gerekmektedir. Akademimiz Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika programı olan, Milli Eğitim Bakanlığı denetimi ve kontrolünde olan Ankara'da ki nadir kurumlardandır.

Çocuklarınızın eğitim aldığı süre boyunca zamanlarını boşa geçirmemesi adını Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlarda eğitim almalarına lütfen özen gösteriniz.Akademimizde ŞEHİT ÇOCUKLARI BEDELSİZ BİR ŞEKİLDE EĞİTİM ALABİLİRLER. ÇÜNKÜ O BEDEL BABALARI TARAFINDAN PEŞİN ÖDENMİŞTİR.

Merak ettikleriniz veya detaylı bilgi için akademimiz ile iletişime geçebilirsiniz.devamını oku...
Adres: Yeni Batı Mahallesi 2408 Sokak No:17 Batı Villaları Yenimahalle - Ankara

Crypto Dans Stüdyosu

Bahçelievler

BAHÇELİEVLER DANS KURSU

Kuruluşu 2005 yılında Berkan KAYMAZ tarafından gerçekleştirilen Crypto Style ve Crypto Dance Academy grubu kurulduğu ilk günden itibaren başarı ivmesini günden güne arttırmış, Ankara da bulunan az sayıdaki dans oluşumundan biridir. Yetiştirdiği tüm sporcuları Türkiye arenasında şampiyonluklara taşımış, eğitmenler ve antrenörler yetiştirmiş, şov ve gösterilerini yurt içi ve dışında yıllarca başarı ile sergileyerek ülkesini temsil etmiş bu büyük grup, 2011 yılı itibarı ile yeni yerinde siz dans severlere hizmet vermeye başlamıştır.

Geniş, ferah, yere kadar camlı, oldukça aydınlık 105 m2 lik A Salonu, Minik Gruplar için 70 m2 lik Alt Kat B Salonu, 45 m2 lik müstakil arka bahçesi, geniş ve ferah ön cephesi, mini otoparkı, Bahçelievler 7. Caddeye olan 50 m lik yürüme mesafesi, vitamin bar ve diğer olanakları ile Crypto Dans Stüdyosu, her gün profesyonel eğitmen kadrosu ile sabah 9:00 akşam 24:00 saatleri arasında sizleri dansla buluşturuyor.

Berkan KAYMAZ Cine-5'te Oylum TAN'ın Program Konuğu (Düğün Dansı ve Dans Hakkında)


Hayata Dansla, Dansa Bizimle Başlayın…

Özellikle Salsa ve Sosyal Latin Danslar branşında oldukça profesyonel olan Crypto Dans Stüdyosu, bu başarısını her platformda defalarca tescillemiş ve sektörüne ait liderlik bayrağını asla kaybetmemiştir. Türkiye'nin ilk ve en uzun soluklu sosyal latin dansları teknik ve yarışmacı sınıfını 2006 yılında kuran ve günümüzde devamlılığını sürdüren Crypto Dans Stüdyosu, aktif lisanslı 50 çifti geçen sporcusu, 10 dan fazla antrenör ve yardımcı antrenörü, 40 ı aşkın teknik destek ekibi, uygulanmaya hazır 30 u aşkın yarışma sahne ve şov koreografileri ile Türkiye'nin en önemli SALSA kulüplerinden biridir.

Kurucusu Berkan KAYMAZ, 2001 ve 2007 yılları arasında aktif sporcu olarak sayısız şampiyonluk ve başarı kazanmış, 2007 yılındaki Antalya Klasman Belirleme yarışmasında 150 çift içinde Top Ten' e girerek Milli Takım'a girme şansını elde etmiş, devam eden süreçte aktif sporculuk hayatına son vererek antrenörlük ve eğitmenlik yapmaya başlamıştır. 2007 den buyana yetiştirdiği her yaştan sporcuyu kürsüye çıkarmayı başaran ender antrenörlerden olan Berkan KAYMAZ, halen kurucusu olduğu Crypto Dans ve Spor Kulübünün eşi Hatice KAYMAZ ile antrenörlüğünü de üstlenmiştir. Asıl mesleği Biyoloji Öğretmenliği olan kurucumuz, aktif olarak Türkiye Dans Sporları Federasyonun'da Eğitim Kurulu görevinde bulunmuş ve halen faal Türkiye Dans Sporları Federasyonu Hakemi ve Antrenörüdür. Aynı zamanda IDO (International Dance Organization) National Adjudicator seminerlerini başarı ile tamamlayarak ulusal hakem olma hakkını da 2007 yılında elde etmiştir. Aynı zamanda Berkan KAYMAZ Türkiye'nin ilk ve en kapsamlı Salsa yazılı kaynağı olan Salsa Hakkında Herşey isimli kitabında yazarıdır.

Halen Crypto Dans Stüdyosunda;

Cocuk Dans Dersleri, Yetişkinler İçin Sosyal Latin Danslar ve Salsa, Arjantin Tango, Hip Hop ve Break Dance, Flamenco, Sportif Latin Dansları(Samba,Paso Doble, Rumba,Jive,Cha Cha), Evlilik Dansı, Swing, Disco, Merengue, Bachata, Club Cha Cha, Jazz Dance, Modern Dance, Bale, Lirik Jazz vs. gibi birçok dans türüne ait eğitimler, branşında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir.

Aynı zamanda gündüz saatlerinde;
Pilates
Yoga


Eğitimleri ile sizi işinizin stresinden uzaklaştıran alternatif spor imkanlarını da bünyesinde barındırmaktadır. Hayatın oldukça stresli geçtiği günümüzde bir an rahatlamak için gelen siz sevgili konuklarımız ile stüdyomuz gündüz saatlerinde de Ankara Bahçelievler'in buluşma noktasıdır.

Diğer yandan çocuklar için sürekli devam eden 7-10 yaş ve 10-15 yaş arası çocuk sınıfları ile Crypto Dans Stüdyosu, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için hem spor hem de eğlence ortamını bir arada sunabilmektedir. Profesyonel antrenörlerle ister teknik ve yarışma odaklı, istenirse sosyal olarak çalışabilme fırsatını bulan çocuklarımız yıllardan buyana dansa Crypto Dans Stüdyosu ile başlamaktadır. Tüm sene çalışarak elde ettikleri koreografi ve gösterilerini yıl sonu gösterimiz ile sunma fırsatı bulacak olan çoçuklarımız bu sayede özgüvenlerini arttırırken aynı zamanda da dansa ait gelişimlerini hızlandırmaktadırlar.
En mutlu gününüze farklı bir anlam, yıllardan buyana Crypto Dans Stüdyosunun Profesyonel düğün dansı eğitimleri ile katılmaktadır. Bu heyecan ve sevgi dolu günde zorlanmadan izleyicilere güzel bir dans izletmek isteyen yeni çiftlerin Bahçelievler deki ilk uğrak merkezi Crypto Dans Stüdyosudur. En özel gününüzü daha özel ve unutulmaz kılmak için tek yapmanız gereken eğitmenlerimizle irtibata geçmek, hepsi bu…Sizlerde Crypto Dans Stüdyosu ile;

BAHÇELİEVLER Evlilik Dansı

çalışmanın ayrıcalığına sahip olun. Unutmayın yürüyebiliyorsanız, dansta edebilirsiniz…
Sosyal latin danslarının parlayan yıldızı SALSA yı, her yaştan salonumuzu dolduran dans severlerle birlikte sizde öğrenin!! Ülkemizde de son yıllarda oldukça yaygınlaşan bu dans türünü sosyal gruplarımızla öğrenebilirsiniz. Her yaştan katılımcısı ile en neşeli derslerimizde olan

BAHÇELİEVLER SALSA

Derslerimiz, sizleri birkaç saatliğine günün stresinden uzaklaştırarak, salsa ateşi ile ısıtmaya aralıksız devam ediyor.

Aşkın dansı tango, profesyonel eğitmenler ile Crypto Dans Stüdyosu nda… Sizlerde Arjantin Tango'nun büyülü atmosferine kendinizi kaptırmak, eşi bulunmaz bu sosyal paylaşımda var olmak, dünya ile aynı anda Arjantin Tango' daki gelişmeleri takip etmek, eğlenmek ve öğrenmek istiyorsanız, Crypto Dans Stüdyosu ile,

BAHÇELİEVLER Arjantin Tango

Derslerine davetlisiniz. Bu büyülü dansı asla bırakamayacak, yaşam tarzınız haline getireceksiniz.

Hip-Hop derslerimiz, yurt dışında eğitim almış ve dalında uzman profesyonel eğitmenlerimiz ile tam gaz devam ediyor. Sizlerde kliplerdeki gibi dans etmek, bir geceye gittiğinizde fark edilmek, çalan müziklerle serbest stil dans edebilmek için, Crypto Dans Stüdyosu

BAHÇELİEVLER Hip-Hop

Derslerine davetlisiniz. Aklınızı özgür, vücudunuzu serbest bırakın. Gerisi bizim işimiz…

Jazz ve Modern Dans konusunda konservatuar eğitimli profesyonel eğitmenler ile çalışarak, doğru bilgiye en kısa yoldan ulaşırken, kendinizdeki gelişmeyi de kısa zamanda fark edeceksiniz. Sergilenen muhteşem koreografilerde yer alma şansını bulacak, kendinizi dansla ifade etmenin yollarını öğreneceksiniz.

Kısacası hangi dansı öğrenmek istiyorsanız, Crypto Dans Stüdyosu sizin için en doğru adreslerden biri….
Hayata Dansla, Dansa Bizimle Başlayın…

Crypto Dans Stüdyosu
Crypto Dans ve Spor Kulübü

BAHÇELİEVLER SALSA KURSU

Dünyada çok uzun zamandan beri en popüler danslardan biri olan salsa son yıllarda ülkemizde de gittikçe popüler hale gelmeye başladı. Bunda salsanın her yaşa ve cinsiyete hitap etmesinin rolü çok büyük tabi ki. Öyle ki salsa 4-5 yaşın da çocuklar tarafında da 60 yaşındaki ileri yaştakiler tarafından da aynı kolaylıkla öğrenilebiliyor ve yapılabiliyor. Eğer siz de dünyanın en popüler dansı salsa ile tanışmak ve tanışmakla kalmayıp salsa kursu ile hemen bu muhteşem dansı öğrenmeye başlayarak hayatınıza keyif, mutluluk, eğlence ve hareket katmak istiyorsanız Bahçelievler'de bulunan Crypto Dans Stüdyosu salsa kursu sizi bekliyor!

Salsa kelimenin tam manası ile herkesin dansı

Küba'dan çıkıp dünyaya yayılan Latin danslarının en keyiflisi salsa kelimenin tam manası ile herkesin dansı. Yediden yetmişe herkes salsa yapabiliyor üstelik salsa zaman ve mekan fark etmeksizin her yerde yapılabiliyor. İşte bunlar da salsanın bu kadar popüler olmasının diğer sebepleri. Buna bir de gayet kolay öğrenilebilmesi eklenince sanıyoruz siz de artık bunca zaman neden salsa kursu ile bu muhteşem dansı öğrenmediğinize hayıflanmaya başladınız. Ama geç kalmadınız çünkü Crypto Dans Stüdyosu'nda salsa kursu ile hemen salsa öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Salsa ile sağlıklı yaşayın!

Salsa kursu bu popüler Latin dansını öğrenmenizi sağlamanın yanı sıra çok daha sağlıklı bir hayata merhaba demenizi de sağlayacak. Salsanın faydaları aslında saymakla bitmiyor ancak en azından bazı faydaları hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayabiliriz. İşte salsanın sayısız faydasından sadece bir kaçı;

Günlük egzersiz ihtiyacınızı sıkılmadan karşılamanızı sağlar,

Kilo vermenize yardımcı olur,

Fit bir görünüme kavuşmanızı sağlar,

Vücudunuzun biçimli hale gelmesini sağlar,

Kalp sağlığınızı korur,

Şeker hastalığından korur,

Tansiyon hastalığından korur,

Sosyalleşmenizi sağlar,

Hareketlerinize estetiklik ve zarafet katar…

Ve bunlar inanın salsanın faydalarından sadece bir kaçı. Daha fazlasını öğrenmek ve salsa yapmanın hayatınız, sağlığınız üzerindeki olumlu etkilerini görmek için Crypto Dans Stüdyosu salsa kursu ile tanışmanız, kaydınızı yaptırmanız ve derslere başlamanız yeterli.

BAHÇELİEVLER DÜĞÜN DANSI KURSU

Artık modern çiftler düğünlerinde yıllardır tekrarlanan klasik düğün danslarını yapmak istemiyor, sıra dışı ve sadece kendilerine özel bir ilk dans ile düğünlerini unutulmaz kılmak ve evliliklerine kusursuz bir başlangıç yapmak istiyor. İşte bu istek de düğün dansı kursu kavramını getirdi hayatlarımıza. Eğer siz de evlenmeye hazırlanıyor ve ilk dansınızın klasik, sıradan bir dans olmasını istemiyorsanız Bahçelievler'de bulunan Crypto Dans Stüdyosu'nda verilen düğün dansı kursu tam aradığınız şey, bundan emin olabilirsiniz!

Sadece size özel koreografi!

Crypto Dans Stüdyosu ile düğün dansı kursu kişiye özel koreografi ile veriliyor. Yani müstakbel eşinizle düğününüzde sergilemek istediğiniz dans stilini seçiyorsunuz ve dansa olan yeteneğinize uygun olacak zorluk derecesinde figürlerden oluşan size özel bir koreografi hazırlanıyor ve kurs süresince bu koreografiyi öğrenmeniz sağlanıyor. Düğün dansı kursu ile öğrenebileceğiniz dans stillerinden bazıları şunlar;

Rumba

Cha cha

Salsa

Tango

Vals

Zeybek

Roman

Rock'n roll

Elbette yukarıda da söylediğimiz gibi bunlar düğün dansı kursu ile öğrenebileceğiniz dans stillerinden sadece bir kaçı. Yani yapmanız gereken düğününüzün en önemli anında çift olarak hangi tarzda bir dans sergilemek istediğinize karar vermek ve hemen Crypto Dans Stüdyosu düğün dansı kursu ile size özel koreografiyi hemen öğrenmeye başlamak.

Herkes mükemmel bir düğün dansı sergileyebilir

Dansa yeteneğinizin olmadığı düşüncesine sahipseniz bu düşüncenin sizi düğün dansı kursuna gelmekten ve ilk dansınızın mükemmel olmasını sağlamak için derslere başlamaktan alıkoymasına izin vermeyin, çünkü Crypto Dans Stüdyosu düğün dansı kursu ile herkes muhteşem bir ilk dans sergileyebilir.

Bu arada müstakbel eşiniz ile birlikte düğün tarihinden ortalama olarak 4 hafta önce başlayacağınız düğün dansı kursu ile birbirinize daha yakın hale gelecek olmanız, uyum içinde hareket etmenin tadını çıkarmayı öğrenmeniz de Crypto Dans Stüdyosu düğün dansı kursu ile hayatınıza katacağınız artılardan sadece bir kaçı. Uzun lafın kısası şayet düğün tarihiniz yaklaştıysa ve düğün hazırlıklarına hız verdiyseniz bu hazırlıkların en önemli parçalarından birinin düğün dansı kursu olacağından en ufak bir şüpheniz bile olmasın.

BAHÇELİEVLER TANGO KURSU

Tango romantizmin ve hüznün dansıdır ama bir o kadar da tutkulu bir danstır. Aslında tangonun bu ruhuna şaşırmamak gerekir çünkü bu muhteşem dans acılarını, dertlerini dans ederek unutmak isteyen insanların ortaya çıkarttığı bir danstır ve her figüründe tüm bu duyguları sonuna kadar yaşatır hem tango yapanlara hem de izleyenlere. İşte belki de tangonun hem yapana hem de izleyicilerine yaşattığı bu yoğun duygulardır bu muhteşem dansın tüm dünyada bu kadar çok sevilmesine, hatta tutkuyla sevilmesine neden olan. Siz de bu tutkuyu damarlarınızda hissetmek ve sizi izleyenlere de hissettirmek istiyorsanız Ankara Bahçelievler semtinde bulunan Crypto Dans Stüdyosu'na gelerek tango kursu ile bu isteğinizi hemen gerçekleştirebilirsiniz.

Tango doğaçlama da yapılabilen bir dans

Tangoyu diğer danslardan farklı kılan bir özelliği de doğaçlama yapmaya olanak tanıması. Ancak tabi ki tangoda doğaçlama yapabilmek için öncelikle tango kursu ile temel adım ve tutuşları öğrenmek gerekiyor. Yani Crypto Dans Stüdyosu tango kursu ile öncelikle tangonun temel adım ve tutuşlarını öğrenecek sonrasındaysa dansta ilerleyerek gönlünüzce dans etmenin doyumsuz tadına varacaksınız.

Ne kadar sürede öğreniliyor?

Aslında tango kursu için bitmeyen bir süreç desek pek de abartı olmaz. Çünkü tango çok engin bir dans. Ama bu dansı yapabilecek hale gelmeniz, yani temel tutuş ve adımları öğrenmeniz ortalama olarak 2 ay kadar sürüyor. Yani 2 aya denk gelen kurlar ile tango yapabilir hale gelip isterseniz tango gecelerinde dans edebilecek seviyeye ulaşabilirsiniz. Tango kursu için bitmeyen bir süreç dememizin sebebiyse tango kursu ile bu dansın temel adım ve tutuşlarını öğrenenlerin %90'ının bu kadarı ile yetinmeyip daha ileri seviyelere geçmek istemelerinden kaynaklanıyor. Yani çoğu kişi tango tutkusuna bir kere kapıldıktan sonra içindeki daha fazlasını öğrenme ve yapma isteğine karşı koyamayarak daha ileri seviyelerdeki kurslara katılıyor. Kısacası Crypto Dans Stüdyosu'nda katılacağınız tango kursu hayatınızın en önemli parçalarından biri olacak ve her derse girdiğinizde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak ve kendinizi eskisinden çok daha mutlu, çekici ve estetik hissedeceksiniz.

BAHÇELİEVLER BACHATA KURSU

Dünyayı etkisi altına alan dansların çoğunun anavatanı olan Latin Amerika kökenli bir dans olan Bachata da en az diğer Latin dansları kadar etkileyici ve tutkulu bir danstır. Bachata için aşkın ya da aşıkların dansı tanımı kullanılır ve aslında bu tanımlar bile tek başlarına bu dansın nasıl tutkulu ve güzel bir dans olduğunun anlatmak için yeterli sayılır. Ayrıca bachata dansının yanı sıra müzikleri ile de tüm dünyada hatırı sayılır bir popülariteye sahip. Artık Bahçelievler'de bulunan Crypto Dans Stüdyosu Bachata kursu ile siz de aşıkların dansı bachata ile tanışabilir ve bu romantik dans ile aşkı hayatınıza taşıyabilirsiniz.

Ne kadar sürede öğrenebilirsiniz?

Bachata da hemen hemen tüm Latin dansları gibi temel adımlardan oluşuyor. Crypto Dans Stüdyosu bachata kursu ile öncelikle bu temel adımları ve tutuşları öğreneceksiniz ki bu da 1-2 aylık bir süreç anlamına geliyor. Ancak bachata kursu ile bu muhteşem, romantik ve bir o kadar da kıvrak dansı öğrenmeye, yapmaya bir kez başladığınız zaman temel adımları öğrenmek ile yetinemeyeceğinizi bilmelisiniz. Yani Crypto Dans Stüdyosu'nda öncelikle temel seviyede bachata kursu ile bu dansın temel adımlarını öğrendikten sonra daha ileri seviyedeki sınıflara devam ederek çok daha başarılı ve profesyonel bir bachata dansçısı olmayı başarabilirsiniz.

Bachata için ideal başlama yaşı kaç?

Aslında bachata her yaşta yapılabilen b ir dans, ancak bu romantik dansa ideal başlama yaşı 20 civarı. Elbette bundan daha erken ve daha geç yaşta da bachata kursu ile Latin danslarının bu en hüzünlü, en kıvrak ve duygusal olanını öğrenme şansına sahipsiniz.

Çift olarak bachata öğrenip aşkınızı perçinleyebilirsiniz!

Bachata çift olarak yapılan bir dans ve bachata kursu ile farklı partnerler ile dans edebileceğiniz gibi eşiniz ya da sevgiliniz ile birlikte bu kursa katılarak aşkınızı bachatanın romantik, duygusal müzikleri, figürleri ile perçinleyebilirsiniz. Kısacası Crypto Dans Stüdyosu bachata kursu ile ister tek başınıza ister çift olarak bu duygusal dansı öğrenerek hayatınıza renk ve estetik katabilirsiniz.

BAHÇELİEVLER ZUMBA KURSU

Zumba son yıllarda gittikçe popülerleşen bir dans. Aslında zumba bir danstan çok Latin danslarının egzersiz hareketleri ile birleşiminden çıkmış bir sağlıklı yaşam ve eğlence aktivitesi. Özellikle sağlıklı yaşamak için spor yapmak isteyen ama spor yaparken sıkıldığı için bunu bir türlü başaramayanların deyim yerindeyse ilacı zumba. Çünkü zumba ile dans ederek, eğlenerek hem kilo veriliyor, hem fit bir vücuda sahip olunurken hem de sağlıklı bir yaşam sürdürülüyor. Yani Bahçelievler'de bulunan Crypto Dans Stüdyosu zumba kursu ile eğlenirken sağlığınızı koruyup bir yandan da zayıflayabilirsiniz.

Latin danslarının eğlence ve fitness ile kusursuz birleşimi

Zuma kelimenin tam manası ile Latin danslarının eğlence, müzik ve fitness egzersizleri ile kusursuz bir birleşimidir. Dans adımları kullanılarak yapılan zumba dersleri son derece eğlenceli geçtiği için spor yapmaktan sıkılıp bırakanlardansanız zumba ile böyle bir sorun yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz. Hatta zumba dersleri arasındaki zamanda bir dahaki ders gününün gelmesini de iple çekeceksiniz, çünkü zumba eğlencesi, dinamizmi ile gerçekten bağımlılık yaratan bir aktivite.

Maksimum eğlence, maksimum fayda!

Zumba kursu ile maksimum eğlenirken maksimum da fayda sağlayacaksınız. Zira zumbanın faydaları saymakla bitmeyecek kadar çok. İşte zumbanın faydalarından sadece bir kaçı:

Yüksek kalori yaktırır dolayısıyla zayıflamaya yardımcı olur

Kondisyonu yükseltir

Öğrenmesi kolay ve rahattır

Vücudu şekillendirir

Egzersiz yapıyor olmanın stresini yaşamadan egzersiz yapma şansı sunar

Stresi azaltır

Kalbi güçlendirir

Tüm kasları çalıştırır

Kişinin kendine olan güveninin artmasını sağlar

Gördüğünüz gibi zumbanın faydaları saymakla bitmiyor, üstelik yukarıda saydıklarımız zumba kursu ile hayatınıza katacağınız faydaların sadece çok küçük bir bölümü. Daha fazlası için Crypto Dans Stüdyosu'na gelerek bilgi alabilir ve bilgi almakla da yetinmeyip zumba kursu kaydınızı hemen yaptırarak zumbanın sayısız faydasını yaşamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca zumba yaparken yeni sosyal ilişkiler de kurarak hayatın monotonluğundan ve sıkıcılığında kurtulabilirsiniz. Kısacası Crypto Dans Stüdyosu zumba kursu ile hem daha sağlıklı, hem daha eğlenceli hem de daha sosyal bir hayata merhaba diyebilirsiniz.


Crypto Dans Stüdyosu, Bahçelievler semtinde dans tutkunlarına hizmet veren köklü bir dans okuludur.

Adını sektördeki yenilikçi yaklaşımından ve özgün dans dersleriyle tanıtmaktadır. Crypto Dans Stüdyosu, dans tutkunlarına geniş bir yelpazede dans kursları sunmaktadır.

Aerobik, Crypto Dans Stüdyosu'nun sunduğu hizmetlerden sadece biridir. Aerobik dersleri, hem eğlenceli hem de kalori yakmaya yönelik bir dans türüdür.

Crypto Dans Stüdyosu, aerobik derslerini profesyonel eğitmenler eşliğinde gerçekleştirerek, hem dans ederken eğlenmenizi hem de formda kalmanızı sağlar.

Break Dance Kursu, Crypto Dans Stüdyosu'nun öne çıkan hizmetlerinden bir diğeridir. Break dans, enerjik ve ritmik hareketlerle dolu bir dans türüdür.

Crypto Dans Stüdyosu'nun break dance kursları, deneyimli eğitmenler tarafından verilmekte olup, öğrencilere break dancenin inceliklerini öğretmektedir.

Bale Kursu, Crypto Dans Stüdyosu'nun klasik dans alanındaki uzmanlığını yansıtan bir hizmettir. Bale kursları, özellikle çocukluk döneminden itibaren başlanması gereken bir dans türüdür.

Crypto Dans Stüdyosu, bale derslerini küçük yaşlardan itibaren başlayarak, öğrencilerin bale yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.

Dans Kursları, Crypto Dans Stüdyosu'nun en popüler hizmetlerinden biridir.

Dans tutkunlarına geniş bir yelpazede dans türleri sunan Crypto Dans Stüdyosu, her yaş ve seviyeden öğrenciye hitap etmektedir.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen dans kursları, öğrencilere dans etmeyi öğrenme ve yeni dans türleri keşfetme fırsatı sunmaktadır.

Fotoğrafçılık Kursu, Crypto Dans Stüdyosu'nun farklı bir hizmet alanını oluşturmaktadır. Fotoğrafçılık kursları, hem dansçılara hem de fotoğraf tutkunlarına hitap etmektedir.
Crypto Dans Stüdyosu'nun fotoğrafçılık kursları, temel fotoğrafçılık teknikleriyle başlayıp, dansçıların fotoğrafçılık alanındaki yeteneklerini geliştirmelerini sağlar.

High Heels Dance, Crypto Dans Stüdyosu'nun özgün hizmetlerinden biridir. Yüksek topuklu ayakkabılarla yapılan dans türü, hem kadınların hem de erkeklerin ilgisini çekmektedir.
Crypto Dans Stüdyosu'nun High Heels Dance dersleri, dans ederken kendinizi daha özgüvenli ve seksi hissetmenizi sağlar.

Latin Dansları Kursu, Crypto Dans Stüdyosu'nun sıcak ve ritmik danslarından bir diğeridir.
Salsa, bachata, merengue gibi Latin dansları, Crypto Dans Stüdyosu'nun Latin Dansları Kursları ile dans tutkunlarına sunulmaktadır.

Profesyonel Latin dans eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilen bu kurslar, hem dans etmeyi öğrenmek isteyenlere hem de Latin danslarını geliştirmek isteyenlere hitap etmektedir.
Oryantal Dans Kursu, Crypto Dans Stüdyosu'nun egzotik ve duygusal danslarından biridir.
Oryantal dans, kadınların kendilerini ifade etmelerine, bedenlerini keşfetmelerine ve ritmik hareketlerle duygularını yansıtmalarına olanak tanır.

Crypto Dans Stüdyosu'nun oryantal dans kursları, profesyonel oryantal dans eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilmekte olup, öğrencilere oryantal dansın inceliklerini öğretmektedir.
Sanat Faaliyetleri, Crypto Dans Stüdyosu'nun dans kapsamındaki geniş hizmet yelpazesinden biridir.

Sanat faaliyetleri, dans dışında farklı sanatsal etkinliklere katılmak isteyenlere hitap etmektedir.

Crypto Dans Stüdyosu'nun sanat faaliyetleri dersleri, öğrencilere yaratıcı düşünme ve ifade yeteneklerini geliştirmeleri için fırsat sunmaktadır.

Yaratıcı Drama, Crypto Dans Stüdyosu'nun drama ve performans sanatları alanındaki hizmetlerinden biridir.

Yaratıcı drama dersleri, öğrencilere sahne performansı, rol yapma, jest ve mimik gibi drama tekniklerini öğretmektedir.

Crypto Dans Stüdyosu'nun yaratıcı drama dersleri, hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunmaktadır.

Yoga, Crypto Dans Stüdyosu'nun beden ve zihin sağlığını önemsediğini gösteren bir hizmettir.
Yoga dersleri, bedenin esnekliğini artırmaya, stres ve gerginliği azaltmaya yönelik bir uygulamadır.

Crypto Dans Stüdyosu'nun yoga dersleri, deneyimli yoga eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilmekte olup, öğrencilere beden ve zihin dengesini sağlama imkanı sunmaktadır.
Crypto Dans Stüdyosu, dans tutkunlarına geniş bir yelpazede dans kursları ve sanat faaliyetleri sunarak, öğrencilerin dans yeteneklerini geliştirmelerine ve sanatsal becerilerini keşfetmelerine olanak tanımaktadır.

Bahçelievler semtinde bulunan Crypto Dans Stüdyosu, dans tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya devam etmektedir.
devamını oku...
Adres: Crypto Dans Stüdyosu - Bahçelievler 3. cad 70. sok (eski 27.sok.) 3/A Bahçelievler-Ankara

Mavi Cabed Dans Akademi

Bahçelievler

Mavi Cabed Dans Akademi 18 Yıllık tecrübemizle tüm branşlarda; eğitmenlik belgesine/tecrübesine sahip uzman kadromuz önderliğindeki hızlandırılmış müfredatlı eğlence ve sosyallik dolu derslere davetlisiniz.

Mavi Cabed Dans Akademi, Bahçelievler semtinde dans tutkunlarına hizmet veren öncü bir dans okuludur.

Bale Kursu, Dans Gösteri Ekipleri, Dans Sporu, Halk Dansları Kursu, Jazz Dans Kursu, Jimnastik Kursu, Roman Dansı Kursu, Sanat Faaliyetleri, Tango Kursu, Zayıflama ve Zumba gibi geniş bir yelpazede hizmet sunan okul, dans tutkunlarına kaliteli eğitim imkanları sunmaktadır.

Bale Kursu Mavi Cabed Dans Akademi, bale tutkunları için özel olarak tasarlanmış kurslar sunmaktadır.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde verilen bale kursları, öğrencilere hem teknik anlamda hem de duygusal olarak gelişim fırsatı sunmaktadır.

Dans Gösteri Ekipleri Dans etmeyi bir grup aktivitesi olarak görenler için ideal bir seçenek olan Dans Gösteri Ekipleri kursları, öğrencilere grup halinde dans etme ve performans sergileme fırsatı sunmaktadır.

Öğrenciler, ekipler halinde çalışarak birlikte harika gösteriler sergilemektedirler.
Dans Sporu Dans etmeyi sadece bir hobi olarak görmeyip daha profesyonel bir yaklaşım sergilemek isteyenler için Dans Sporu kursları idealdir.

Öğrencilere dans sporunun incelikleri öğretilmekte ve yarışmalara hazırlanmaları sağlanmaktadır.

Halk Dansları Kursu Mavi Cabed Dans Akademi, Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan halk danslarına özel bir kurs da sunmaktadır.

Öğrenciler, geleneksel halk danslarını öğrenerek kültürel mirasımızı yaşatma fırsatı bulmaktadırlar.

Jazz Dans Kursu Enerjik ve ritmik dans hareketlerini sevenler için ideal olan Jazz Dans Kursu, öğrencilere ritim ve beden koordinasyonunu geliştirme imkanı sunmaktadır.
Canlı müzik eşliğinde yapılan dersler, öğrencilere hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşatmaktadır.

Jimnastik Kursu Dans ile jimnastiğin mükemmel kombinasyonunu sunan Jimnastik Kursu, öğrencilere esneklik, güç ve dengeyi geliştirme fırsatı sunmaktadır.
Profesyonel eğitmenler eşliğinde verilen dersler, öğrencilerin fiziksel ve mental olarak gelişimini desteklemektedir.

Roman Dansı Kursu Roman kültürünün renkli danslarına ilgi duyanlar için Roman Dansı Kursu ideal bir seçenektir.

Öğrencilere, roman danslarının hareketlerini ve ritimlerini öğretmek amacıyla verilen dersler, öğrencilere eğlenceli ve enerjik bir deneyim sunmaktadır.
Sanat Faaliyetleri Dansın yanı sıra farklı sanat dallarına da ilgi duyanlar için Sanat Faaliyetleri kursları bulunmaktadır.

Resim, müzik, tiyatro gibi farklı sanat dallarına yönelik atölye çalışmaları, öğrencilere yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı sunmaktadır.

Tango Kursu Tutkulu ve duygusal dansları sevenler için Tango Kursu, öğrencilere Arjantin tangosunun tekniklerini ve duygusunu öğretmektedir.

Profesyonel tango eğitmenleri eşliğinde verilen dersler, öğrencilere romantik bir dans deneyimi yaşatmaktadır.

Dans Akademisinde Hangi Dans Türleri Öğretilir?

Dans akademileri genellikle birçok farklı dans türünü öğretir. Bunlar arasında klasik bale, çağdaş dans, hip-hop, caz dansı, Latin dansları gibi çeşitli tarzlarda danslar bulunabilir.
Öğrenciler genellikle bu tarzlardan bir veya birkaçını seçerek uzmanlaşma fırsatı bulurlar.
Zayıflama Dans etmeyi bir yaşam tarzı haline getirmek ve aynı zamanda formda kalmak isteyenler için Zayıflama programları sunulmaktadır.

Enerjik dans hareketleri ve egzersizler ile desteklenen programlar, öğrencilere hem eğlenceli hem de etkili bir zayıflama deneyimi sunmaktadır.

Mavi Cabed Dans Akademi, geniş hizmet yelpazesi ve profesyonel eğitmen kadrosuyla dans tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Dans etmeyi seven herkesi, birbirinden farklı kurs seçenekleri ile Dans Akademimize bekliyoruz. Haydi, dans etmeye hazır mısınız?
devamını oku...
Adres: Bahçelievler 7. Aşkabat Caddesi No:47/1 Bahçelievler - Ankara

Karçiçeği Bale ve Dans Okulu

Kızılay

T.C. M.E.B. Özel Karçiçeği Bale ve Dans Okulu - Kızılay

T.C. M.E.B. ÖZEL KARÇİÇEĞİ BALE VE DANS OKULU 1996 yılında Ankara'da KIZILAY semtinde faaliyetine başlamıştır.

Açılma Amacımız: Çocuklara ve büyüklere toplum içinde sosyal gelişmelerinde yardımcı olmak dansla ritim duygusunu birleştirerek dans etme becerisini kazandırıp, dans sanatını tüm toplum birimlerine sevdirmektir. Bu konuda yapmış olduğumuz faaliyetler İle okulumuz ilkeleri doğrultusunda kalitesini kanıtlamıştır. Günümüz çağdaş Türkiye'sinde dansın ve dansetmenin modern bir topluma sahip olmamız için ne derece önemli olduğu Cumhuriyetimizin kurucusu ULU ÖNDER ATATÜRK tarafından da benimsenmiştir. Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümlerinde yurdun en ücra köşelerinde bile Cumhuriyet baloları düzenlediği bu balolarda özellikle Atatürk'ün önderliğinde dans gösterilerinde bulunulduğu ve kendisinin de iyi dans ettiği dönem kaynaklarından bilinmektedir.

1997-2002 yıllarında SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA, Çankaya Köşkünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile davet edildiğimiz törende, dans gösterisi düzenlenmiştir. 2000-2001 öğretim yılında 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'nda T.B.M.M. kuruluna Ankara'dan katılan tek özel okul KARÇİÇEĞİ BALE VE DANS OKULU olmuştur.

1998-2007 tarihlerinde İNCEK JANDARMA OKULLARINDA 2000-2001 tarihinde ZIRHLI BİRLİKLER EĞİTİM VE TÜMEN KOMUTANLIĞINDA, 2000-2001 tarihinde MAMAK MUHABERE OKULLAR KOMUTANLIĞINDA ve 2001 yılında MIZIKA ASTSUBAY VE HAZIRLAMA OKULUNDA dans eğitimi verilmiş ve çeşitli gösteriler düzenlenmiştir. Ayrıca okulumuz, MIZIKA ASTSUBAY HAZIRLAMA OKULU ile birlikte karma 10 devlet lisesinden ve özel kolej öğrencilerinin de katıldığı 800 öğrenci 2002 yılı 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI nedeni ile stadyumda yapılacak etkinliklerde organizasyonu ve kareografisini düzenlemekle onurlandırılmıştır.

Üstte bulunan tüm bu faaliyetlere çok kısa zamanda imza atmış olan okulumuz, tamamen profesyonel yönetici ve eğitmen kadrosu ile çok daha büyük bşarılara imza atmak bilinç ve gayretindedir. Bunu da başaracağımıza en ufak kuşkumuz yoktur.

SAYGILARIMIZLA
Tamer SEVÜKTEKİN
KURUCU

KARÇİÇEĞİ BALE VE DANS OKULU

KIZILAY BALE KURSU

Tüm dünyada dans hatta sahne sanatları denilince akla gelen ilk şeylerden biri bale. Nasıl olmasın ki? Asaletin estetik ve sanat ile dans ile kusursuz bir birleşimi olan bale tüm bu yönleri ile en popüler sanat dallarından biri olmayı sonuna kadar hak ediyor ve bale artık ülkemizde de tüm dünyada olduğu kadar popüler hale gelmiş durumda. Bunda elbette Kızılay'da bulunan Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu'nun da rolü büyük. Zira Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu Ankara'da bale öğrenmek isteyenlerin ilk adresleri arasında yer alıyor. Bale kursu ile sadece çocukların değil her yaştan herkesin bale öğrenebilmesine yardımcı oluyor.

Bale bir dans olmanın ötesinde faydalar sunuyor

Bale sadece bir dans olarak görülmemeli çünkü yapanlara çok sayıda fayda sunuyor. Bale yapanı hem zihnen hem de bedenen geliştiren bir sanat. Çünkü bale için hem zihni hem de bedeni kontrol etmek gerekiyor. Bu açıdan bakıldığında bale kursu gündelik hayatın dertlerinden, stresten uzaklaşmak için de son derede faydalı, zira klasik müzik eşliğinde yapılan bale insanın zihninin sadece baleye odaklanmasına ve diğer her şeyi unutmasına yardımcı oluyor, böylelikle insan bale yaparken rahatlıyor, stresten arınıyor.

Çocuklar için de çok faydalı

Bale kursu denilince akla ilk gelen çocuklar oluyor. Çünkü günümüzün modern anne babaları çocuklarını bu sanata erken yaşlarda yönlendirerek hem daha sağlıklı ve başarılı bir çocukluk dönemi geçirmelerinin hem de daha başarılı bir yetişkin olmalarının temellerini atıyor. Bu nedenle Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu'nda çocuklar için verilen bale kursu büyük ilgi görüyor. Hem kız hem de erkek çocuklarının devam edebildiği kurs ile çocuklar zihnen ve bedenen yaşıtlarından daha ileri bir seviyeye geliyor, sağlıklı beslenme alışkanlığı ediniyor, kondisyonları yükseliyor, günümüzün en büyük sorunlarından biri olan obeziteden korunuyor. Kısacası bale kursu hem yetişkinlere hem de çocuklara gerçekten çok faydalı bir aktivite. Bu nedenle Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu'na gelerek bale kursu saatleri, günleri ve diğer merak ettikleriniz hakkında bilgi alıp hemen kaydınızı yaptırabilirsiniz.

KIZILAY KLASİK BALE

Baleyi klasik baleden farklı kılan en önemli iki özelliği daha sıkı kurallara bağlı olması ve dolayısıyla daha zor öğrenilmesi, daha çok zaman ve emek istemesi. Ancak klasik bale aynı zamanda ileride dans ya da bale alanında eğitim almak isteyenler için kesinlikle en uygun dal. Bu nedenle eğer çocuğunuzun ileride bale ya da dans konusunda eğitim almasını, kariyer yapmasını istiyorsanız Kızılay'da bulunan Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu'nda verilen klasik bale kursu ile çocuğunuzu şimdiden bu hayaliniz için hazırlamaya başlayabilirsiniz. Baleye ideal başlama yaşı 4-11 arası. Ancak bu daha büyük yaşlardaki çocukların da klasik bale kursu ile bu muhteşem sanatı öğrenmeye başlayamayacağı anlamına gelmiyor elbette.

Akademiye hazırlananlar da klasik bale kursu ile amaçlarına ulaşabiliyor

Elbette Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu'nda sadece çocuklar için klasik bale kursu verilmiyor. Çocukların yanı sıra akademiye hazırlananlar için sınavda başarılı olmalarını sağlayacak olan kurslar ile geleceğin balet ve balerinlerinin yetişmesine ciddi şekilde katkı sağlanıyor. Yani eğer hayaliniz akademide dans ya da bale eğitimi almaksa Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu klasik bale kursu ile sınavlarda başarılı olma şansınızın büyük oranda artacağını bilmelisiniz.

Her yaşta bale!

Yazımızda çocuklar ve akademiye hazırlanan için klasik bale kursu hakkında bilgi verdik ve bu belki de sizi "demek ki ben bu kurslara katılamam" diye düşünmeye itti. Oysaki bu doğru değil. Çünkü klasik bale her yaşta öğrenilebilen bir dans. Ayrıca klasik balenin hem zihni hem de bedeni daha sağlıklı hale getiren, yaşlanmayı geciktiren etkileri olduğu için yetişkinler tarafından da yapılması uzmanlarca tavsiye ediliyor. Bu arada klasik bale kursu kalp sağlığınızı da korumanıza yardım ediyor.

Kısacası Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu klasik bale kursu her yaştan insanı bekliyor. Hemen gelerek klasik bale kursu, saatleri, günleri ve faydaları hakkında çok daha kapsamlı bilgi alabilir ve bilgi almak ile yetinmeyip klasik bale kursu kaydınızı yaptırarak daha mutlu, sağlıklı ve zarif bir hayata başlamanın tadını çıkartabilirsiniz.

KIZILAY SALSA KURSU

Salsa tüm dünyada milyonlarca insan tarafından paylaşılan bir tutku ve buna ülkemiz de dahil. Son yıllarda salsa ülkemizde gittikçe daha popüler hale gelmeye ve her yaştan insanları kendine çekmeye başladı. Bunda salsa dansının estetik, tutkulu, enerjik ve çok da keyifli olmasının yanı sıra salsa kursu sayısının artmasının da rolü büyük tabi ki. Ankara Kızılay'da bulunan Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu da salsa kursu ile salsa ateşini Ankaralılarla buluşturuyor ve sizlere salsa öğrenirken yeni arkadaşlıklar kurma, daha sağlıklı bir zihne ve bedene sahip olma, sınırsız eğlenme şansı sunuyor.

Salsa yaş tanımaz!

Salsa dansının nasıl olup da tüm dünyada sayısı milyonlar ile ifade edilecek kadar çok kişi tarafından yapılabildiğini hiç düşündünüz mü? Hemen söyleyelim; bunun sebebi salsa dansının yaş, cinsiyet ve sosyo-ekonomik durum fark etmeksizin herkes tarafından yapılabilmesi. Evet, salsa 5 yaşındaki çocuklar tarafından da, yetişkin, ileri yaşlardakiler tarafından da, kadın ve erkeklerce de aynı tutku ve keyifle yapılabiliyor. Üstelik salsa kursu ile salsa öğrenmek ve salsa dansçısı olmak sanıldığı kadar zor da değil. Yani yaşınız, cinsiyetiniz ne olursa olsun Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu'nda açılan salsa kursu ile bu muhteşem Latin dansını hemen öğrenmeye başlayabilir ve bu sayede sadece bir dans öğrenmekle kalmayıp çok daha mutlu ve sağlıklı bir hayata adım atabilirsiniz.

Kilo vermenin en keyifli yolu!

Son yıllarda toplumumuzda fazla kilo sorunu deyim yerindeyse bir çığ gibi büyüyor. Bunun en büyük sebebiyse hareketsizlik ve çoğumuz ne yazık ki spor yapmaktan yani egzersiz yaparak, hareket ederek kilo sorunumuzu çözmekten kaçınıyoruz çünkü spor yaparken sıkılıyoruz. Oysaki salsa kursu ile sıkılma derdi olmadan yeteri kadar hareket ederek, egzersiz yaparak yani eğlenerek form tutabilirsiniz. Salsa son derece hareketli bir dans bu sayede salsa kursu bu dansı öğrenmenizin yanı sıra zayıflamanızı, daha fit bir görünüme ve biçimli bir vücuda kavuşmanızı sağlayacak. Tabi bunun için öncelikle Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu'na gelerek salsa kursu kaydınızı yaptırmanız gerekli.

KIZILAY TANGO KURSU

Latin danslarının en efsanevisi, en popüleri, en tutkulusu, en ateşlisi hangisidir diye sorsak eminiz çoğunuzun yanıtı tango olur. Arjantin'in dünyaya armağanı olan tango içinde bin bir duygu barındıran bir dans, kimi zaman hüzünlü, kimi zaman sevinçli ama her zaman tutkuludur tango. Belki de tüm bunlar nedeni ile dünyanın en sevilen ve en çok yapılan danslarından da biridir. Artık Ankara'da da tango ateşi yanıyor. Çünkü Kızılay'da bulunan Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu'nda açılan tango kursu Ankaralıları tango ile buluşturuyor.

Ben öğrenemem diye düşünmeyin!

Tango yapanları izlerken çoğumuzun içinde hem bir hayranlık uyanıyor hem de dans edenlerin estetik ve kimi zaman zor gibi görünen hareketleri nedeni ile bu dansı yapmayı asla öğrenemeyeceğimiz hissine kapılıyoruz. Ancak bu kesinlikle doğru değil. Tango kursu ile herkes tango öğrenebilir. Tango öğrenebilmek için ilk ve en önemli şart istek. Eğer tango öğrenmek istiyorsanız Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu tango kursu deneyimli eğitmenleri ile tango öğrenmenizi sağlamak için sizi bekliyor. Unutmayın, herkes tango öğrenebilir, ama bunun için mutlaka deneyimli eğitmenlere başvurmak gerekir.

Yaş sınırı yok

Latin dansları için ideal başlama yaşı 20 olarak belirtilse de ideal başlama yaşı sadece bu yaşta başlanılır şeklinde yorumlanmamalı. Zira tango yaşsız bir dans. Yani her yaşta yapılabiliyor ve öğrenilebiliyor. Yani ister 18 yaşında olun, ister 20 ya da 40 Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu'nda tango kursu ile bu ateşli dansı öğrenebilir ve aynı zamanda sayısız faydası ile hayatınızı güzelleştirebilirsiniz.

Yani Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu tango kursu her yaştan ve cinsiyetten katılımcıları bekliyor. Siz de hemen gelip tango kursu hakkında çok daha kapsamlı bilgi edinebilir ve kursa günleri, saatlerini öğrenerek programınıza uygun gün ve saatteki kursa kaydınızı yaptırıp tango ile hayatınızı güzelleştirmeye, yeni arkadaşlıklar kurmaya, form tutmaya başlayabilirsiniz. Tango tutkusu ile tanışmak için daha fazla zaman kaybetmeyin.

KIZILAY BACHATA KURSU

Bachata Latin danslarının en romantiği, en hüzünlüsü ve en içe işleyenidir. Dominik Cumhuriyeti kökenli bir dans olan bachata hem kendine has özel müziği hem de figürleri ile acıyı, hüznü, aşkı anlatır ve belki de bu nedenle dünyanın en sevilen danslarından da biridir. Çünkü aşk, hüzün ve acı hayatın ta kendisidir ve bunları anlatan her şey bizleri derinden etkiler. Evet, bachata duyguları dışa vurmanın en estetik yoludur. Siz de duygularınızı bu muhteşem Latin dansı ile dile getirmek, hayatınızı bachata ile güzelleştirmek istiyorsanız Kızılay'da bulunan Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu'nda açılan bachata kursu tam aradığınız şey.

Hem duygusal hem kıvrak bir dans

Bachata duygusallık ile kıvraklığın inanılmaz bir estetik ile buluşmasıdır bachata ve bu güzel dans her yaşta da öğrenilebilmesiyle diğer dans türlerinden bir adım önde olmayı hak ediyor. Yeri gelmişken söyleyelim; Latin danslarına başlamak için önerilen ideal yaş 20.Ancak bu tabi ki ille de 20 yaşında başlamak gerektiği anlamına da gelmiyor. Bachata kursu ile 18 yaşında da 35-40 yaşında da hatta daha ileri yaşlarda da bu tutkulu ve hüzünlü dansı öğrenebilirsiniz.

2-4 ay arasında öğreniliyor

Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu'nda katılacağınız bachata kursu ile hüznün ve tutkunun dansı olarak tanımlanan bu muhteşem Latin dansını ortalama olarak 2-4 ay gibi kısa bir sürede öğrenmeniz sağlanıyor. Ancak dansa olan yeteneğinize göre bu sürelerde farklılık görülebiliyor tabi ki. Bu arada ilk kursunuzu başarı ile tamamladıktan ve bachata yapabilir hale geldikten sonra daha ileri seviyelerdeki kurslara katılarak çok daha profesyonel bir bachata dansçısı olma şansına da sahipsiniz.

Hemen başlayabilirsiniz!

Kızılay Karçiçeği Bale Ve Dans Okulu'na gelip bachata kursu saat ve günleri hakkında bilgi alarak programınıza uygun gün ve saatte verilen kursa kaydınızı yaptırıp hemen bachata öğrenmeye başlayabilirsiniz. Bachata ile hayatın monotonluğundan kurtulmanız, kendinizi daha çekici ve güzel hissetmeniz, stresten kurtulmanız, daha fit bir vücuda sahip olmanız işte bu kadar kolay.


Karçiçeği Bale ve Dans Okulu, Kızılay semtinde dans tutkunlarına kapılarını açmıştır.
Bu özel okul, dans severlere geniş bir yelpazede dans kursları sunmaktadır.

Sıra dışı dans deneyimleri yaşamak isteyenler için ideal bir tercih olan Karçiçeği Bale ve Dans Okulu, profesyonel eğitmenler eşliğinde kaliteli bir dans eğitimi sunmaktadır.

Kızılay semtinde bulunan bu özel okul, dans konusunda kendini geliştirmek isteyen herkesi bekliyor.

Karçiçeği Bale ve Dans Okulu, dans tutkunlarına arjantin tango, capoeira, çocuklar için dans sporu, flamenko, halk dansları, hip hop, modern dans, oryantal, sirtaki ve waltz gibi farklı dans türlerinde eğitim imkanı sunmaktadır.

Arjantin tango dersleri, tutkulu dansçılar için ideal bir seçenektir.

Capoeira kursları, Brezilya'nın eşsiz kültürünü dansla buluşturmaktadır.

Çocuklar için düzenlenen dans sporu dersleri, minik dansçıları dans dünyasına hazırlamaktadır.
Flamenko kursları, İspanyol kültürünün ritmine ve ateşine kapılmak isteyenlere hitap etmektedir.

Halk dansları kursları, geleneksel dansları sevenler için ideal bir seçenektir. Hip hop dans kursları, enerjik ve modern bir dans deneyimi sunmaktadır.

Modern dans dersleri, çağdaş dans alanında kendini geliştirmek isteyenlere hitap etmektedir. Oryantal dans kursları, doğu ezgileriyle dans etmek isteyenleri bekliyor.

Sirtaki dans kursları, Yunanistan'ın coşkusunu dans aracılığıyla yaşatmaktadır. Waltz dans kursları ise klasik ve zarif bir dans deneyimi sunmaktadır.

Karçiçeği Bale ve Dans Okulu, popüler dans türlerinde profesyonel eğitim almaktan keyif alanlar için mükemmel bir seçenektir.

Kızılay semtindeki bu özel okul, dans tutkunlarına unutulmaz bir dans deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır. Dansı seven herkesi Karçiçeği Bale ve Dans Okulu'na bekliyoruz.
devamını oku...
Adres: Mithatpaşa Caddesi 51/4 Kızılay-Ankara

Salsa Ankara Dans Akademisi

Bahçelievler

BAHÇELİEVLER DANS KURSU
Salsa Ankara Dans Akademisi
2011 yılından bu yana 9 eğitmenimizle 13 farklı branşta dans eğitimi veriyoruz. Salsa Ankara Dans Akademide en iyi eğitmenlerden uygun fiyata dans eğitimi alırsınız. Ayrıca ders ve pratik süresi olarak Ankara'da en yoğun eğitim veren dans okuluyuz. Salsa, bachata, tango, kizomba, bale, modern dans, pilates, yoga, düğün dansı, zeybek, oyun havaları, oryantal dans kursları hakkında ayrıntılı bilgiye bizi arayarak ya da web sitemizden ulaşabilirsiniz.

SALSA ANKARA DANS AKADEMİSİ

BAHÇELİEVLER SALSA KURSU

Dünyanın en sevilen, en popüler ve en çok sayıda insan tarafından yapılan dansı hangisi diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim; tabi ki salsa. Latin danslarının en popüleri olan salsa bu denli çok sevilmesini son derece estetik, zevkli, kimi zaman romantik, kimi zaman tutkulu ve ateşli bir dans olmasının yanı sıra yediden yetmişe herkes tarafından gayet kolay öğrenilebilmesine, yapılabilmesine de borçlu. Yani sizde Salsa Ankara Dans Akademisi sayesinde salsa kursu ile bu muhteşem Latin dansını öğrenebilir ve hayatınıza tutku, eğlence ve zevk katabilirsiniz. Bu arada Salsa Ankara Dans Akademisi Bahçelievler semtinde bulunuyor, yani salsa öğrenmek için fazla uzağa gitmenize de gerek yok.

Sokaklardan salonlara salsa

Salsa sokaktan doğmuş bir dans yani salsa başta sokaklarda yapılırken daha sonra popülerleşmesiyle bir salon dansı olarak da görülmeye başlanmış. Salsanın Los Angeles, Miami, Casino, Küba gibi farklı stilleri bulunuyor ve bu stillerin kimi çift olarak yapılırken kimi tek başına da yapılıyor. Ayrıca Casino ve Rueda salsa stilleri grup halinde yapılıyor. Yani salsa ister tek başına, ister bir partner ile ister grup halinde yapılabilen bir dans. Bu da salsanın bu kadar popüler olmasının diğer bir önemli sebebi. Yani, canınız nasıl istiyorsa öyle sala yapma şansına sahipsiniz.

Temel adımları öğrendikten sonra işiniz kolay!

Salsa Ankara Dans Akademisi'nde katılacağınız salsa kursu ile öncelikle salsanın temel adımların ı öğreneceksiniz. Zaten temel adım ve tutuşları öğrendikten sonra işiniz büyük ölçüde kolaylaşacak ve bundan sonra dansınızı geliştirmeye başlayacaksınız. Salsa Ankara Dans Akademisi'nin deneyimli ve uzman eğitmenleri sayesinde kolaylıkla salsa konusunda başarılı hale geleceksiniz.

Kurslar ne kadar sürüyor?

Aslında salsa öğrenmek bir ömür boyu sürüyor. Çünkü salsa eğitmenleri bile sürekli yeni figürler öğrenerek danslarını geliştiriyor. Ama temel salsa eğitimi alıp dans edebilir hale geleceğiniz kursların süresi ortalama olarak 2-4 ay arasında. Elbette bu sürenin sonunda daha ileri düzeyde kurslar ile salsa öğrenmeye ve dansınızı geliştirmeye başlayabilirsiniz.

BAHÇELİEVLER DÜĞÜN DANSI KURSU

Günümüzde hayat büyük bir hızla değişiyor ancak hayatın hızlı değişimi elbette geleneklerimizden uzaklaşmamıza neden olmuyor. Geleneklerden uzaklaşmadan ama onlara renk, yeni tatlar ve modern dokunuşlar katarak kendimize, günün koşullarına uygun hale getiriyoruz. Bunun en güzel örneğiyse son yıllarda düğünlerinde sıradanlıktan uzak, kendilerine has ve hatta kimi zaman da büyüleyici düğün dansları sergileyen çiftler. Peki, bu modern çiftler bu denli güzel dans etmeyi, düğünlerini bu denli unutulmaz kılmayı nasıl başarıyorlar hiç düşündünüz mü? Tabi ki düğün dansı kursu ile! Evet, eğer düğün tarihiniz yaklaştıysa ve düğününüzde müstakbel eşiniz ile yıllarca akıllarda kalacak, hatta asla unutulamayacak kadar muhteşem bir ilk dans sergilemek istiyorsanız Bahçelievler semtinde bulunan Salsa Ankara Dans Stüdyosu'nda verilen düğün dansı kursu sizi bekliyor.

Tarzınızı seçin ve kursa başlayın!

Dünyanın kültürel açıdan en zengin coğrafyalarından birinde yaşıyoruz ve bu nedenle farklı kültürlerden gelen, farklı zevklere sahip çiftlerin düğün dansı konusundaki hayalleri, istekleri de büyük bir çeşitlilik gösteriyor. Salsa Ankara Dans Akademisi düğün dansı kursu ile farklı tarzlarda danslar öğrenme şansına sahipsiniz. Yani ilk dansınız için sergilemek istediğiniz tarzı seçin ve kendinizi Salsa Ankara Dans Akademisi'nin uzman ve deneyimli dans eğitmenlerinin ellerine bırakın. İnanın çıkan sonuca siz bile inanamayacaksınız!

Düğüne 1 ay kala başlıyor

Düğün dansı kursları evlenecek çiftlere özel olarak veriliyor ve ortalama olarak düğünden dört hafta yani bir ay kadar önce başlıyor ve düğün tarihine çok az bir zaman kalıncaya dek sürüyor. Yani Salsa Ankara Dans Akademisi'nde katılacağınız düğün dansı kursu sadece müstakbel eşinize ve size özel olarak veriliyor ve sadece sizin için özel olarak hazırlanan bir koreografiyi öğrenmeniz sağlanıyor. Tabi bu kurs sırasında çift olarak birbirinize çok daha yakın hale gelecek olmanız da evliliğinizden önce birbirinizi çok daha iyi tanımanızı sağlıyor. Kısacası Salsa Ankara Dans Akademisi'nde düğün dansı kursu ile hem düğününüzde muhteşem bir dans sergileme hem de çift olarak birlikte yeni şeyler öğrenme şansını yakalıyorsunuz.

BAHÇELİEVLER BACHATA KURSU

Latin dansları ile ilgili sohbetlerde son zamanlarda adını gittikçe daha sık duymaya başladığımız bir dans var; bachata. Dominik Cumhuriyeti kökenli bu muhteşem dans romantizmi, aşkı kıvrak figürler ile birleştiren büyülü bir dans olması nedeni ile doğrusu bu popülerliği hatta çok daha fazlasını sonuna kadar hak ediyor. Siz de Salsa Ankara Dans Akademisi'ne gelerek hemen bachata dans kursu ile bu kıvrak, keyifli, romantik ve tüm Latin dansları gibi ateşli dans ile tanışabilir ve hayatınıza yepyeni bir pencere açabilirsiniz.

Bachata ile hayatınızın nasıl değiştiğine inanamayacaksınız!

Bachata sosyal bir Latin dansı, dolayısıyla bachata dans kursu ile bu keyifli dansı öğrenirken aynı zamanda yeni ve ortak bir tutkuyu paylaştığınız insanlarla sosyal ilişkiler kurarak çoğumuzun şikayetçi olduğu hayatın monotonluğundan kurtulacaksınız. Bachata dans kursu sayesinde yeni insanlar ile tanışıp hayata başka bir açıdan bakmaya başlayacaksınız. Buna bir de bachata ile eskisinden çok daha fazla kendine güvenen bir birey haline gelecek olmanız eklenince bachata ile hayatınızın nasıl değiştiğine gerçekten de inanamayacaksınız!

Yaşınızın kaç olduğunun hiç önemi yok!

Latin danslarına ideal başlama yaşı 20.Ancak bu daha erken ve daha geç yaşlarda bachata yapmaya başlanamayacağı anlamına gelmiyor. Yani Salsa Ankara Dans Akademisi'nde verilen bachata kursu yaşınız kaç olursa olsun sizi bekliyor. Üstelik bachata dans kursu ile ileri yaşlarda karşılaşılabilecek unutkanlık, eklem ve kaslardaki sertleşme gibi sorunların da önüne geçiliyor. Kısacası bachata kursu sizi Latin ateşi ile ısıtarak daha sağlıklı ve mutlu bir insan haline gelmenizi sağlıyor.

Herkesin programına uygun kurs saatleri

Salsa Ankara Dans Akademisi'nde farklı gün ve saatlerde bachata dans kursu seçenekleri sunuluyor. Bu sayede gündelik programınızı aksatmadan da bachata öğrenmenin tadını çıkartabileceksiniz. Haydi, daha fazla beklemeyin ve Salsa Ankara Dans Akademisi'ne gelerek bachata kursu, saatleri, günleri hakkında bilgi alın ve tabi ki bilgi almakla yetinmeyip programınıza en uygun gün ve saatteki kursa kaydınızı yaptırarak romantik Latin dansı ile büyülenmeye ve büyülemeye başlayın. Emin olun bachata dans kursu ile hayatınız daha önce hiç olmadığı kadar keyifli bir hale gelecek.

BAHÇELİEVLER TANGO KURSU

Dünyanın hemen her yerinde aşk ve tutku kelimelerini yan yana gören herkesin aklına gelen ilk şey tango olur. Nasıl olmasın ki? Tango aşkın ve tutkunun dansı olarak tanınıyor ve inanın bunu sonuna kadar da hak ediyor. Arjantin'de bir sokak dansı olarak ortaya çıkan tango özgür ruhların içlerindeki aşkı, tutkuyu, bazen hüznü, bazen sevinci kısacası insana dair tüm duyguları dans figürleri ile ifade etmesidir. Bu nedenle aslında tango hayatın çok içinden bir danstır ve belki de bu yüzden tüm dünyada en çok sevilen ve yapılan danslardan da biridir. Artık siz de Bahçelievler'de bulunan Salsa Ankara Dans Akademisi'nde açılan tango kursu ile milyonlarca insanı ısıtan tango ateşinde bir kıvılcım olabilir ve bu tutkulu dans ile hayatınızı monotonluktan kurtarabilirsiniz.

Tango öğrenmenin zor olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz!

Birçok kişiyi tango yapmaktan alıkoyan ya da başka bir deyişle tango yapmaya cesaret edememesine neden olan en önemli etken tango yapmayı öğrenmenin çok zor olduğuna inanmaları. Oysaki aslında tango öğrenmek sanıldığı kadar zor değil. Elbette uzman ve deneyimli eğitmenlerden ders almak kaydıyla. Yani Salsa Ankara Dans Akademisi bünyesinde açılan tango kursu ile bu tutkulu dansı öğrenmekte hiç zorlanmayacaksınız. Çünkü Salsa Ankara Dans Akademisi'nde tango kursu hem uzman hem de deneyimli tango eğitmenleri tarafından veriliyor.

Kurs zamanınızı seçebilirsiniz

Elbette hepimiz gündelik hayatımız içinde tango kursu için zaman ayıramayabiliriz. Bunun için endişelenmenize gerek yok çünkü Salsa Ankara Dans Akademisi tango kursu gün ve saatleri farklı seçeneklere sahip, yani gündelik programınız, işinizi ya da okulunuzu aksatmanıza gerek kalmadan tango öğrenme şansına sahipsiniz. Kısacası hemen tango öğrenmeye başlamamanız için hiçbir sebep yok. Tango öğrenmek için ihtiyacınız olan tek şey istek. Siz istedikten sonra Salsa Ankara Dans Akademisi'nde tango öğrenmeniz umduğunuzdan da kolay ve çabuk olacak. Haydi, daha fazla zaman kaybetmeyin ve hemen gelerek kaydınızı yaptırın, inanın pişman olmayacaksınız.


Salsa Ankara Dans Akademisi, Bahçelievler dans kursları arasında oldukça populer.
Salsa Ankara Dans Akademisi, dans tutkunlarına profesyonel eğitmenler eşliğinde dans etme ve eğlenme fırsatı sunuyor.

Hem dans etmek hem de sosyal bir ortamda zaman geçirmek isteyenler için ideal bir mekan olan bu okul, her yaş ve seviyeden öğrenciye hitap etmektedir.

Kursun Özellikleri

Diksiyon Eğitimi: Salsa Ankara Dans Akademisi'nde diksiyon eğitimi alarak kendinizi ifade etme yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.

Flamenko Kursu: Flamenko tutkunları için özel olarak düzenlenen kurslarla dansınızı daha da renklendirebilirsiniz.

Funk Dans Kursu: Eğlenceli ve enerjik bir dans olan Funk ile ritminizi keşfedebilirsiniz.
Latin Aerobik: Salsanın enerjisini aerobik hareketlerle birleştiren Latin Aerobik dersleri ile hem fit kalabilir hem de dans edebilirsiniz.

Oryantal Dans Kursu: Doğu'nun büyüleyici ritimleriyle tanışmak isteyenler için Oryantal Dans Kursu ideal bir seçenektir.

Pilates: Vücut dengesini sağlamanıza ve esnekliğinizi artırmanıza yardımcı olan Pilates dersleri ile bedeninizi güçlendirebilirsiniz.

Salsa Dans Kursu: Salsa Ankara Dans Akademisi'nin vazgeçilmez derslerinden biri olan Salsa ile dans etmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Salsa dansı nedir ve nasıl dans edilir?

Salsa, Latin kökenli bir dans türüdür ve genellikle çiftler halinde dans edilir. Salsa dansı, ritmik adımlar, vücut hareketleri, dönüşler ve partnerle uyumlu hareketlerle karakterizedir.
Dans sırasında müzikle senkronize olmak ve duygusal bir bağ kurmak önemlidir.

Spor: Spor yapmaktan hoşlananlar için çeşitli spor faaliyetleri de sunulmaktadır.

Step: Ritmik adımlarla yapılan Step dersleri ile koordinasyonunuzu geliştirebilir ve formda kalabilirsiniz.

Tiyatro Sporu: Sahne performansınızı geliştirmek ve kendinizi ifade etmek isteyenler için Tiyatro Sporu dersleri de mevcuttur.

Yoga: Yoga dersleriyle stres atabilir ve iç dengenizi bulabilirsiniz.

Salsa Ankara Dans Akademisi'nde verilen hizmetler bunlarla sınırlı değil.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde dans etmenin keyfini çıkarırken aynı zamanda bedeninizi ve ruhunuzu da dinlendirebilirsiniz.

Bahçelievler semtinde Dans Kursuna gitmwk isteyenler için çok iyi bir seçenek olan Salsa Ankara Dans Akademisi, dans severlere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Siz de dansın ritmiyle buluşmak ve yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorsanız, hemen kayıt olabilirsiniz.
devamını oku...
Adres: Bahçelievler Mahallesi Azerbaycan Caddesi No:35 K:1 Bahçelievler-Ankara

Atlas Sanat Okulu

İncek

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi 3602 Sokak No: 1/65 Ankara - İncek

HSM Hobi Sanat Merkezi

Kızılay

HSM Hobi Sanat Merkezi dans konusunda uzman eğitmen kadrosuyla Ankara'da faaliyet gösteren ve konusunda önde gelen kuruluşlardan birisidir. Kızılay Atatürk Bulvarı üzerindeki geniş ve konforlu salonlarımızda çocuk, genç ve yetişkin herkesin katılabildiği faaliyetlerimizde aramızda sizleri de görmekten mutluluk duyacağız.

Kızılay Semtinde bulunan HSM Hobi Sanat Merkezi, dans tutkunlarına yönelik birbirinden özel kurslar ve sanat faaliyetleri sunmaktadır.

Ankara'nın gözde semtlerinden biri olan Kızılay'da bulunan bu dans okulu, dans tutkunlarına profesyonel eğitmenler eşliğinde eşsiz deneyimler yaşatmaktadır.

HSM Hobi Sanat Merkezi, Ankara'nın köklü dans okullarından biri olup, dans tutkunlarına geniş kapsamlı hizmetler sunmaktadır.

Kızılay semtinde bulunan bu merkezde, Ankara Oyun Havaları, Çökertme, Dans Kursları, Davul Şov, Halk Dansları Kursu, Horon Kursu, Kafkas Dansları Kursu, Roman Dansı Kursu gibi birbirinden farklı dans kurslarına katılma imkanı bulunmaktadır.

Bu Dans Okulu, dans tutkunlarına sadece dans eğitimleri sunmakla kalmayıp, aynı zamanda sanat faaliyetleri ile de dikkat çekmektedir.

Zeybek ve Çakal Çökerten gibi geleneksel Türk danslarını öğrenmek isteyenler için özel programlar düzenleyen HSM Hobi Sanat Merkezi, dans tutkunlarına kültürel bir deneyim yaşatmaktadır.

Zeybek nedir ve nasıl dans edilir?

Zeybek, Türk halk danslarının bir türüdür ve genellikle erkek dansçılar tarafından icra edilir. Zeybek dansı, ritmik adımlar, kolların kullanımı, zıplamalar ve dönüşlerle karakterizedir.
Genellikle müzik eşliğinde, coşkulu ve enerjik bir şekilde yapılır.

Kızılay semtinde bulunan HSM Hobi Sanat Merkezi, dans tutkunlarına profesyonel eğitmenler eşliğinde kaliteli bir eğitim imkanı sunmaktadır.

Dans tutkunları, bu merkeze katılarak hem dans yeteneklerini geliştirebilir hem de yeni arkadaşlıklar edinebilir.

Eğer siz de dans tutkunuysanız ve Ankara'nın Kızılay semtinde kaliteli bir dans eğitimi almak istiyorsanız, HSM Hobi Sanat Merkezi'ni tercih edebilirsiniz.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde dans yeteneklerinizi geliştirecek ve keyifli vakit geçireceğiniz bir kurs deneyimi yaşayacaksınız.

Başta Ankara Oyun Havaları olmak üzere birbirinden özel dans kursları ile dansın ritmiyle buluşacak ve kendinizi dansın büyülü dünyasında keşfedeceksiniz.
devamını oku...
Adres: Atatürk Bulvarı No:61 (Zafer Çarşısı, Mine Mağazası 2 bina yanı) Kızılay-Ankara

Armoni Dans ve Müzik Akademi

Dikmen

Armoni Dans ve Müzik Akademi, Dikmen semtinde dans ve müziğe ilgi duyan herkes için kapılarını açmıştır.

Dans okulumuz, profesyonel eğitmenler eşliğinde geniş bir yelpazede dans ve müzik kursları sunarak öğrencilerine sanat dolu bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Kurslarımız arasında yer alan aerobik, bale, flamenko, gitar, Güzel Sanatlar ve Konservatuar Hazırlık Kursları, merenque, ney, sanat faaliyetleri, semazen, swing dans, voleybol ve yüzme gibi çeşitli branşlarla öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Her yaş grubuna hitap eden derslerimizde, öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanımaktayız.

Armoni Dans ve Müzik Akademi, kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli eğitmen kadrosuyla öne çıkmaktadır.

Dikmen semtinde bulunan modern ve donanımlı dans stüdyolarımızda öğrencilerimize konforlu bir öğrenme ortamı sunmaktayız.

Her bir kurs programımız, öğrencilerimizin bireysel ihtiyaçları ve hedefleri doğrultusunda özel olarak tasarlanmıştır.

Gitar kurslarında öğrencilere hangi konular öğretilir?

Gitar kurslarında temelde akorlar, diziler, ritimler, şarkılar çalmak gibi konular öğretilir.
Ayrıca müzik teorisi, nota okuma, solfej gibi konular da ileri seviyede kurslarda öğretilebilir.

Öğrencilerimizi sadece dans ve müzik alanında değil, aynı zamanda sosyal etkileşim ve özgüven konularında da desteklemekteyiz.

Armoni Dans ve Müzik Akademi, öğrencilerine sanatı keşfetme ve hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunan bir eğitim kurumudur.

Dans ve müzik tutkusunu paylaşmak isteyen herkesi bünyemize katılmaya davet ediyoruz.
Dikmen semtindeki Armoni Dans ve Müzik Akademi'nde sanat dolu bir yolculuğa adım atmak için siz de hemen kayıt olabilir ve hayalinizdeki dans ve müzik eğitimine başlayabilirsiniz.
Hedeflerinize birlikte yürüyebileceğimiz için heyecanlıyız! haydi, bize katılın ve sanat dolu bir geleceğe adım atın!
devamını oku...
Adres: Osman Temiz Mahallesi 1026. Cadde No:50 Dikmen-Ankara

Angora Dans Stüdyosu

Tunalı

TUNALI- AYRANCI DANS KURSU - Salsa Angora

SalsaAngora grubu 2003 yılında kurulmuş bir gösteri, organizasyon, dans eğitim grubudur. Bünyesinde yerli ve yabancı pek cok danscı ve eğitmen bulunan SalsaAngora grubu çok farklı dans türleri ile ilgili olarak bu güne kadar pek çok başarılı organizasyon düzenlemiş ve konusunda Türkiye'de bir ilk olmayı başarmıştır.

2003 yılında Kıvanç GÜR, Deniz ŞAYLAN, Ercüment MERGEN, Elif KARAHAN, Muzaffer GÜR tarafından kurulan Salsa Angora şu anda Kıvanç GÜR'ün başkanlığında eğitim hayatına devam etmektedir.Kurulmasından bu yana yaptığı gerek sosyal gerekse kültürel organizasyonlar ile gelişmesini devam ettirmektedir.

2006 yılında Akay caddesi no: 28'de dans stüdyosunu açan SalsaAngora şu anda Türkiye'nin en büyük dans stüdyolarından birine sahiptir. Salsa Angora dans stüdyosu 650 m2 alana yayılmış olup eğitim verilen A Dersliği 170 m2 ve B Dersliği ise Her hafta yapılan farklı etkinlikller ile beraber öğrencilerini hep bir arada tutmayı hedeflemiştir. Aynı zamanda Türkiye Dans Sporları Federasyonu bünyesinde yer alan Salsa Angora'da Kıvanç Gür Türkiye Dans Sporları federasyonu Organizasyon komitesi başkan yardımcılığ, Salsa Hakemliği ve Antrenörlüğü,görevlerini yapmaktadır. 2008-2009 dönemi itibari ile bünyesine yeni eğitmenler katmış olan SalsaAngora 12dans eğitmeni, 18 asistan eğitmeni ve 45 yarışmacısı ile eğitimlerine devam etmektedir.

Salsa Angora Bünyesinde sosyal sınıfların yanında, Salsa,Hiphop,Bachata,Tango,Latin Dansları ve Çocuklar gösteri grupları da bulunmakta ve Yurtiçi Yurtdışı pekçok organizasyonda gösteriler düzenlemektedir.

Salsa Angora Grubu haftada 2 defa olacak şekilde; Perşembe günleri Tunus caddesi Newcastle Gate 66, Cumartesi günleri SalsaAngora dans stüdyosu'nda Latin geceleri düzenlenmekte ve Her hafta yine SalsaAngora Dans Stüdyosunda eğitimi verilen dansların pratikleri yapılmaktadır. Öğrencilerine katıldıkları eğitimlerde her 2 ayda bir katılım belgeleri verilmekte ve bu belgeler için özel geceler tertip edilmektedir.

Salsa Angora grubu sene içerisinde yutdışından Avrupa ve Dünya çapında tanınmış hocalar getirterek çeşitli workshoplar ve eğitimler de verdirmektedir.Bu eğitimlere sadece Ankara'dan değil tüm Türkiye'den büyük katılımlar olmakta ve pek çok TV kanalı takip etmektedir.Yeni sezon için de çeşitli latin dans hocaları ile irtibata geçilmiştir. Salsa Angora grubu bünyesinde bulunan yarışmacı çiftler gerek Türkiye gerekse Türkiye dışında yapılan yarışmalarda çeşitli dereceler alarak ülkemizi başarı ile temsil etmişler ve bir çok ödül almışlardır. İlerleyen zamanlarda bu tür yarışmalara daha çok SalsaAngora grubu yarışmacısı katılacaktır.

ANGORA DANS STÜDYOSU

TUNALI- AYRANCI SALSA KURSU

Latin Amerika dünyanın dört bir yanında fırtına gibi esen Latin dansları ile milyonlarca insanı etkisi altına almış durumda, bu dansların en popüler olanıysa tabi ki salsa! Tüm dünyada sayısız insan tarafından yapılan salsa dansı artık ülkemizde de çok sayıda kişi tarafından yapılıyor ve bu sayede gittikçe daha fazla insan hayatına salsa rüzgarı ile neşe, mutluluk, keyif ve sağlık katıyor. Evet, yanlış okumadınız salsa sadece çok keyifli bir dans olmakla kalmıyor aynı zamanda sağlığı korumaya da yardımcı oluyor. Yani Kavaklıdere-Tunalı'da bulunan Angora Dans Stüdyosu'nda açılan salsa kursu ile artık bu muhteşem Latin dansını hemen öğrenmeye ve hayatınızı güzelleştirmeye, daha sağlıklı yaşamaya başlayabilirsiniz.

Salsa ile sağlığınıza doping yapın!

Salsa dansı özellikle sağlıklı yaşamak isteyen ama sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmezi olan spor yapmaktan sıkılanlar için deyim yerindeyse biçilmiş kaftan! Çünkü salsa kursu ile bu muhteşem Latin dansını öğrenirken bir yandan da günlük egzersiz ihtiyacını karşılayacak yani çok daha sağlıklı bir hale geleceksiniz. Bu arada salsa kursu ile katılacağınız derslerde kalori yakacağınızı ve bu sayede zayıflayacağınızı da eklemeden geçmeyelim! Kısacası Angora Dans Stüdyosu salsa kursu hayatınızı her açıdan güzelleştirecek, sağlığınıza da doping etkisi yapacak!

Yaş fark etmiyor!

Angora Dans Stüdyosu salsa kursu her yaştan katılımcıları bekliyor çünkü salsa yediden yetmişe her yaş grubuna hitap eden bir dans. İster çok genç olun ister ileri yaşlarda hiç fark etmez hemen salsa kursu ile salsa öğrenmeye başlayabilir, yeni bir sosyal çevre edinerek hayatın monotonluğundan kurtulabilirsiniz.

Daha ne bekliyorsunuz?

Salsa ile hayatınıza renk katmak, bu keyifli Latin dansı ile daha kıvrak ve zarif bir insan olmak, sağlığınızı korumak, kilo vermek, daha fit bir görünüme kavuşmak için daha ne bekliyorsunuz? Haydi, hemen Angora Dans Stüdyosu'na gelin ve salsa kursu kaydınızı yaptırarak salsa öğrenmeye başlayın, inanın bugüne dek neden salsa yapmaya başlamadığınızı düşünüp kendinize kızacaksınız!

TUNALI- AYRANCI DÜĞÜN DANSI KURSU

Son yıllarda evlilik hazırlığı yapan çiftlerin muhteşem bir düğün töreni yapmaları eskiye göre çok daha kolay çünkü artık düğün dansı kursu var! Evet, artık modern çiftler düğünlerinde sergileyecekleri dansın çok daha estetik, güzel ve özel olması için düğün dansı kursu ile ders alıyor ve bu sayede muhteşem bir düğün dansı sergileyerek kendilerini izleyen davetlilerin aklını başından almayı başarıyor!

Farklı stiller arasından seçim yapma şansına sahipsiniz

Angora Dans Stüdyosu'nda verilen düğün dansı kursu tek bir dans stili üzerine kurulu değil. Yani çift olarak hangi dans türünü sergilemek istiyorsanız uzman eğitmenler tarafından o stilde size, hayallerinize ve yeteneğinize uygun şekilde özel olarak hazırlanacak bir koreografi ile istediğiniz stilde bir düğün dansı sergileme şansına sahipsiniz. Yani ister rumba, cha cha, tango, salsa gibi Latin dansları, ister her devrin popüler düğün dansı vals, ister çılgın bir düğün için Rock'n roll, ister geleneksel Türk dansı zeybek… Kısacası hangi stilde dans etmek istiyorsanız Angora Dans Stüdyosu düğün dansı kursu ile o dansı öğrenerek düğününüzde muhteşem bir dans sergileyebilirsiniz.

Ne zaman başlamalısınız?

Peki, düğün dansı kursu ne zaman başlıyor ya da ne zaman başlamalısınız? Angora Dans Stüdyosu'nda düğün dansı kursu çiftlere özel olarak veriliyor ve çiftlerin düğün tarihinden ortalama olarak 4 hafta önce başlıyor. Böylelikle çiftlerin kendileri için özel olarak hazırlanan dans koreografisini öğrenmek için yeterli zamanı oluyor ve düğün tarihine kadar sürmesi de çiftlerin koreografilerini unutmamalarını engelliyor. Kısacası düğün dansı kursu başlama tarihi ortalama olarak düğün tarihinizden 1 ay önce olarak belirleniyor.

Eğer evlilik hazırlığı yapıyorsanız ve muhteşem bir ilk dans hayal ediyorsanız evlilik, düğün hazırlıklarınıza mutlaka düğün dansı kursunu da dahil etmelisiniz. Bunun için de şimdiden Angora Dans Stüdyosu düğün dansı kursu hakkında bilgi almak için gelin ve deneyimli, uzman eğitmenlere hem merak ettikleriniz sorun hem de kursa başlama tarihinizi kararlaştırın. İnanın düğün dansı kursu ile hayallerinizdekinden kat be kat güzel, hatta büyüleyici bir ilk dans yaşayacaksınız!

TUNALI- AYRANCI BACHATA DANS KURSU

Latin dansları hepimizin bildiği gibi dünyada en yaygın şekilde yapılan birçok dans türünü barındırıyor ve bachata da bunlardan biri. Dominik Cumhuriyeti'nden çıkıp tüm dünyaya yayılan duygusal, kimi zaman hüzünlü ama aynı zamanda kıvrak bir dans olan bachata bu nedenle duyguları dışa vurmanın da en etkili ve estetik yollarından biri. Siz de bachata ile hayatınızı güzelleştirmek, hüzünlü ve kıvrak ritimleri ile aşkı tüm hücrelerinizde hissetmek istiyorsanız Ankara Kavaklıdere-Tunalı'da bulunan Angora Dans Stüdyosu'nda açılan bachata dans kursu ile hemen bachata öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Bachata'yı diğer danslardan farklı kılan ne?

Aklınıza bachatayı diğer danslardan farklı kılan ne sorusu takılmış olabilir, hemen yanıtlayalım; bachata diğer danslardan çok daha hüzünlü ezgilere sahip, ama hüzün denilince aklınıza hareketsiz bir dans gelmesin, bachata hüznü ve kıvraklık aynı potada eriten bir dans işte bachata bu nedenle diğer danslardan farklı ve işte bu nedenle bu denli çok seviliyor.

Yaşınız kaç olursa olsun yapabilirsiniz

Bachata dansının bir artısı da bachata dans kursu ile bu muhteşem ve duygulu Latin dansını her yaştan insanın öğrenme şansı var. Yani ister genç olun, ister yetişkin, ister ileri yaşta. Eğer dans etmenizi engelleyecek fiziksel bir maniniz yoksa Angora Dans Stüdyosu'na gelerek bachata dans kursu kaydınızı yaptırabilir ve hemen bu harika dansı öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Bachata en büyük tutkunuz olacak!

Bachata öğrenmeye bir kez başladığınız zaman inanın bachata en büyük tutkunuz olacak ve bu tutkulu Latin dansı ile bedeninizi kullanarak en derinlerinizde gizli kalan duyguları, aşkı anlatmayı başaracaksınız. Çünkü bachata dans figürleri ile duyguların anlatıldığı bir dans.

Kayıt yaptırmak için daha fazla zaman kaybetmeyin!

Bachata öğrenmeye başlamak için daha fazla zaman kaybetmeyin ve hemen Angora Dans Stüdyosu'na gelerek bachata dans kursu kaydınızı yaptırın, emin olun bachata hayatınızı güzelleştirecek, kendinizi daha iyi hissetmeniz ve kendinize olan güveninizin artmasını sağlayacak. Kısacası bachata dans kursu ile her şey çok daha güzel olacak, bu nedenle kendinizi bachatanın kıvrak ritimlerinden daha fazla mahrum bırakmayın, bizden söylemesi.

TUNALI- AYRANCI TANGO KURSU

19. yüzyıl sonlarında Buenos Aires sokaklarında doğan tango o gün bugündür dünyanın tartışmasız en sevilen ve en çok kişi tarafından büyük bir tutkuyla yapılan danslarından biri. Tangonun bu denli çok sevilmesinde estetik bir dans türü olması kadar aynı ismi taşıyan ve içe işleyen ezgileri ile birlikte tango dansının etkisini çok daha yoğunlaştıran müziğinin de etkisi büyük tabi ki. Yani tango dansı ve müziği bir bütün ve bu ikili hem tango yapan insanları hem de izleyenleri büyülü bir dünyanın içine çekmekte hiç zorlanmıyor. Eğer siz de tangonun büyülü dünyasının bir parçası olmak istiyorsanız Ankara Kavaklıdere-Tunalı'da bulunan Angora Dans Stüdyosu'na gelerek tango kursu kaydınızı yaptırmanız yeterli.

Tango ile ayaklarınız yerden kesilsin!

Tango kursu ile tango öğrenirken günlük hayatın tüm sorunlarını unutacak, stresten kurtulacaksınız, kelimenin tam manası ile ayaklarınız yerden kesilecek. Bu arada tango aynı zamanda hem ruhsal hem de fiziksel açıdan birçok fayda sunuyor. Yani tango kursu sadece bu romantik ve estetik Latin dansını öğrenmenizi değil beden ve ruh sağlığınızı korumanızı da sağlıyor. İşte tangonun sayısız faydasından sadece bir kaçı;

Özgüveni yükseltiyor,

Vücuda esneklik kazandırıyor,

Daha dayanıklı olmayı sağlıyor,

Fit bir vücuda kavuşmaya yardımcı olur,

Koordinasyonu yükseltir,

Sosyalleşmeyi sağlar,

Sağlıklı şekilde kilo verdirir,

Hızlı hareket etmeyi sağlar…

Evet, gördüğünüz gibi tango sadece muhteşem ve etkileyici bir dans değil aynı zamanda çok da faydalı bir dans. Yani tango kursu ile keyif almanın ve bir dans öğrenmenin yanı sıra aynı zamanda hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınızı iyileştirebilirsiniz.

Kurs saatleri konusunda endişe duymayın!

Kurs saatleri konusunda endişe duymanıza, işimi, okulumu ya da günlük işlerimi aksatır diye düşünmenize gerek yok çünkü Angora Dans Stüdyosu'nda tango kursu saatleri herkese uygun olabilecek seçeneklere sahip. Hemen gelip kurs günleri ve saatleri hakkında bilgi alabilir ve programınıza uygun olan gün ve saatteki tango kursu için kaydınızı yaptırarak tango öğrenmeye, eğlenmeye, sağlığınızı korumaya, sosyalleşmeye bugünden başlayabilirsiniz.

TUNALI- AYRANCI ORYANTAL DANS KURSU

Türkiye denilince tüm dünyada akla gelen ilk şeylerden biri tabi ki oryantal dans. Ancak aslında oryantal dans yalnızca ülkemizde değil tüm Ortadoğu coğrafyasında geleneksel olarak yapılan ve çok da sevilen bir dans. Çoğumuz oryantal dansı kendimizce yaptığımızı sanıyoruz ancak şunu bilmelisiniz ki bu kadim dans bizlerin yaptığından çok daha fazlası! Gerçekten oryantal dans yapabilmek istiyorsanız bunun dersini almanız gerekiyor. Artık Ankara Kavaklıdere-Tunalı'da bulunan Angora Dans Stüdyosu bünyesinde açılan oryantal dans kursu ile siz de uzman eğitmenlerden oryantal dans dersi alarak harika bir oryantal dansçısı olmanın tadını çıkartabilirsiniz.

Biz oryantal ile sosyalleşiriz!

Bizler geleneksel olarak oryantal ile sosyalleşiriz, arkadaş eğlencelerinin, düğünlerin vazgeçilmez unsurudur oryantal dans. Eğer arkadaşlarınız arasında yapacağınız muhteşem oryantal şovları ile kendi çapınızda bir efsane haline gelmek, düğünlerde siz oynamaya başladınız mı herkesin durup izlediği kadar güzel oryantal yapabilmek istiyorsanız Angora Dans Stüdyosu oryantal kursu sizi bekliyor!

Oryantale sadece dans demek biraz haksızlık olur

Oryantal geleneksel bir dans ama bunun yanı sıra birçok faydası da var. Yani oryantale sadece bir dans gözüyle bakmak gerçekten haksızlık olur. Oryantal dans ederken sağlığı korumayı, kilo vermeyi, kendine güvenmeyi, sosyalleşmeyi, daha biçimli bir vücuda sahip olayı sağlayan son derece eğlenceli bir aktivitedir aynı zamanda. Kısacası oryantal dans kursu sadece bu güzel dansı, kıvrak figürlerini öğrenmenizi, eğlenmenizi sağlamaz hem ruh hem de beden sağlığınızı da korur.

Kaç yaşında olduğunuzun önemi yok!

Oryantal dans kursu ile daha sağlıklı bir hayata kavuşmak, daha mutlu ve kendine daha çok güvenen bir birey haline gelmek ve tabi ki kıvraklığınızla büyüleyecek kadar iyi oryantal dans yapmayı öğrenmek için kaç yaşında olduğunuzun da bir önemi yok! Çünkü oryantal yaşsız bir dans yani her isteyen yaşı fark etmeksizin oryantal dansını öğrenebiliyor. Yani kaç yaşında olursanız olun siz de hemen Angora Dans Stüdyosu'na gelerek oryantal dans kursu kaydınızı yaptırın ve bu muhteşem dans ile hayatınızı güzelleştirin, oryantal dansınızla sizi izleyenleri kendinize hayran bırakın!

TUNALI- AYRANCI ZUMBA KURSU

Artık hepimiz sağlıklı bir hayat için spor yapmanın ne kadar önemli hatta vazgeçilmez olduğunu biliyoruz ancak bilmemize rağmen çoğumuz spor yapamıyoruz. Bunun en büyük sebebi spor yapmanın biraz sıkıcı olması. Bu nedenle olsa gerek spora başlama maceralarımızın çoğu da genellikle kısa sürede hüsranla sonuçlanıyor. Peki, sıkılmadan egzersiz yapıp sağlığımızı koruyabileceğimiz bir yöntem yok mu? Tabi ki var, Zumba! Hem dans hem fitness olan zumba ile bırakın sıkılmayı çok da eğlenerek form tutma şansına sahibiz üstelik artık Ankara Kavaklıdere-Tunalı'da bulunan Angora Dans Stüdyosu'nda zumba kursu var! Yani eğlenerek form tutmak, zayıflamak için uzağa gitmemize de gerek yok.

Zayıflamanın, güzelleşmenin, sağlığı korumanın en eğlenceli yolu!

Dans adımları ile fitness yapmak olarak tanımlayabileceğimiz zumba o kadar eğlenceli ki zumba kursu ile derslerin ne kadar çabuk geçtiğini bile anlayamayacaksınız! Zumba ile eğlenirken sağlayabileceğiniz faydalardan sadece bir kaçı şunlar;

Kalp sağlığınızı korur,

Yüksek miktarda kalori yakmanızı dolayısıyla zayıflamanızı sağlar,

Bölgesel incelmeye yardımcı olur,

Kondisyon ve dayanıklılığınızı arttırır,

Sosyalleşmenizi sağlar,

Vücudunuzun biçimlenmesini sağlar,

Duruş bozukluklarından korur,

Bağışıklık sistemini güçlendirir,

Terleme yoluyla toksinlerden kurtulmanız sağlar…

İnanın bunlar Angora Dans Stüdyosu zumba kursu ile sağlayacağınız faydaların yalnızca çok küçük bir kısmı.

Farkı hemen hissedeceksiniz!

Angora Dans Stüdyosu ile başlayacağınız zumba kursu sayesinde hem ruhunuzda hem de bedeninizde oluşan olumlu değişiklikleri çok kısa sürede hissetmeye başlayacaksınız. Yani aylarca, yıllarca beklemeden kısa zaman sonra zumbanın üzerinizde yarattığı olumlu etkileri fark ederek kendinizi çok daha mutlu ve iyi hissetmenin tadını çıkaracaksınız.

Her yaş için uygun!

Zumba her yaş grubuna hitap eden bir dans. Bu nedenle Angora Dans Stüdyosu'nda verilen zumba kursu her yaştan katılımcıları bekliyor. Elbette zumba kursu ile form tutabilmek için buna engel olacak bir sağlık sorununuz olmaması gerektiğini de eklemeden geçmeyelim. Yani eğer sağlık sorununuz yoksa kaç yaşında ve kaç kilo olursanız olun zumba kursu ile daha sağlıklı ve uzun bir hayat sürme şansına sahipsiniz. Bu arada yeri gelmişken, zumba yapmak için kilolu olmaya gerek yok. Çünkü zumba yalnızca kilo vermeyi sağlamıyor, kalp sağlığını da koruyor. Yani kilo sorununuz olmasa bile daha sağlıklı olmak, kalbinizi ve damarlarınızı korumak için de Angora Dans Stüdyosu zumba kursu sizi bekliyor.

Angora Dans Stüdyosu, Tunalı-Ayrancı semtinde dans tutkunlarına hizmet veren öncü bir dans okuludur.

Dansın ve müziğin büyüleyici dünyasında yerinizi almak ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız, Angora Dans Stüdyosu sizin için doğru adres olacaktır.

Kursun özellikleri arasında geniş bir dans ve müzik yelpazesi bulunmaktadır.

Ankara Seğmen Oyunları, Bağlama, Bas Gitar, Bateri, Hint Dansları, Horon, Klasik Bale, Klarnet, Ney, Piyano, Keman ve Yan Flüt gibi çeşitli kurslar ile dans etmeyi ve enstrüman çalmayı öğrenebilirsiniz.

Angora Dans Stüdyosu, uzman eğitmenleri ve modern ekipmanları ile öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı hedeflemektedir.

Semt adı Tunalı-Ayrancı olan Angora Dans Stüdyosu, dans tutkunlarına kapılarını açmıştır.
Tunalı-Ayrancı bölgesindeki en prestijli dans okullarından biri olan Angora Dans Stüdyosu, dans eğitiminde kalite ve profesyonelliği bir araya getirerek öğrencilerine en iyi deneyimi sunmaya çalışmaktadır.

Angora Dans Stüdyosu, Ankara'nın kültürel çeşitliliğini yansıtan dans ve müzik kurslarıyla dikkat çekmektedir.

Özellikle Hint Dansları ve Klasik Bale gibi farklı disiplinlerdeki kursları ile öğrencilerine geniş bir yelpazede eğitim imkanı sunmaktadır.

Ayrıca, enstrüman kursları arasında yer alan Bağlama, Klarnet, Piyano gibi seçenekler de öğrencilerin müzikal yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanımaktadır.

Angora Dans Stüdyosu, öğrencilerinin dans ve müzik alanındaki potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmayı ve kendilerini geliştirmelerini desteklemeyi amaçlamaktadır.

Kursların yanı sıra düzenlenen etkinlikler ve gösteriler sayesinde öğrenciler sahne deneyimi kazanarak kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadırlar.

Tunalı-Ayrancı semtinde bulunan Angora Dans Stüdyosu, dans tutkunları için bir buluşma noktası haline gelmiştir.

Dansın ritmi ve müziğin melodisiyle buluşmak, bedeninizi ve ruhunuzu özgür bırakmak istiyorsanız, Angora Dans Stüdyosu sizleri bekliyor.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde dans etmeyi ve enstrüman çalmayı öğrenmek için hemen kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Angora Dans Stüdyosu'nda kendinizi keşfedin ve dansın büyülü dünyasında yerinizi alın.
devamını oku...
Adres: Güvenevler Mah. Güneş Sokak 1/1 - Şili Meydanı Tunalı-Ayrancı-Ankara

Evrensel Sahne Sanat

Kızılay

VİZYON : Dans etmek, özgürlüğü tüm bedeninizde ve ruhunuzda hissetmektir.Bizim amacımız özgürlüğü tüm bedeninizde ve ruhunuzda hissederek
yaşamınızı sağlamak. Dans ve müziğin birleştiği bu sanat merkezi, hayatın ritmini ve sanatın yaşamınızda var olmasını amaç edinmiştir.

MİSYON: Dans sayesinde insanların birbiriyle göz kontağı kurarak iletişim kurmalarını ve birbirlerini anlamalarını sağlıyoruz. Hayatınızı özgür bir şekilde yaşamak istiyorsanız Evrensel Dans Akademi Ailesi olarak bu özgürlüğü yaşatmak istiyoruz.

GENEL BAKIŞ: Evrensel Dans Akademi Dans Antrenörü Mesut SONAT tarafından 2008 yılında kuruldu. Bu kurumda; Çocuklar ve Yetişkinler için, bir çok branşta dans eğitimi verilmektedir. Derslerimiz; Salsa, Bachata, Zumba, Arjantin Tango, Hip Hop, Modern Dans, Klasik Bale, Düğün Dansları, Pilates, Yoga, Halk Dansları gibi birçok dans branşını barındırmaktadır. Derslerimizi seçkin ve deneyimli eğitmenler eşliğinde profesyonel olarak yapmaktayız. Ayrıca Gösteriye ve Yarışmaya hazırlanmak isteyenler için ''gösteri ve yarışmacı sınıfları'', yurtiçi ve yurtdışında yapılan her türlü festival, yarışma ve eğlence organizasyonlarına hazırlanmak isteyen kişiler için dans sınıfları mevcuttur.

PEKİ BİZ NEDEN EVRENSEL DANS AKADEMİ'SİNİ KURDUK?
Dansın tarihi neredeyse insanlık tarihi kadar eskidir. Mağara duvarlarına çizilmiş resimlerden, tarih öncesi çağlarda dahi insanların çeşitli sebeplerle dans ettikleri bilinmektedir. Arkeologların bu resimler üzerinde yaptıkları çalışmalar sonucunda, insanların konuşmaya başlamadan önce dans ettikleri anlaşılmıştır. Sevinçlerini, duygularını beden hareketleriyle ifade etmişlerdir. Zamanla bu hareketler belli kurallara ve düzene bağlanmış, büyü ve dini törenlerle tekrarlanarak bir gelenek haline gelmiş. Ritim ve hareketler çeşitli çalgılarla desteklenip, zamanla dansın amacı sanat ve eğlenceye dönüşmüş.

Bütün uygarlıkların ve kültürlerin kendilerine has dansları oluşmuştur. Biz de bu danslardan hiçbirini reddetmedik. Bütün dansları kendi bünyemizde topladık ve insanların ruhunu etkileyen ve karakterine uygun dansları insanlara yaşatmak istedik.
İşte bu yüzden ismimize EVRENSEL DANS AKADEMİ dedik.

Kızılay'da bulunan Evrensel Sahne Sanat Dans Okulu, dans tutkunlarına kapılarını açmış durumda.
Geniş dans programları ve uzman eğitmenler ile hem profesyonel hem de amatör dansçılara hitap eden bu okulda herkes kendi tarzında dans etme imkanı bulabilir.

Evrensel Sahne Sanat Dans Okulu, Düğün Dansı Kursları ile özel günlerinizde unutulmaz bir performans sergilemenize yardımcı oluyor.

Bale Kursları ile klasik dansın inceliklerini öğrenirken, Jive Dans Kursları ile enerjik ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Mambo-RockNRoll ve Modern Dans Kursları ise farklı dans tarzları denemek isteyenler için ideal seçenekler arasında.

Piyano Kursları ile müzikle dansı bir araya getiren okul, Quickstep, Samba, Swing ve Tango Kursları ile de dans repertuarınızı genişletmenize destek oluyor.

Piyano çalmak için hangi yaş aralıkları uygun?

Piyano çalmak için uygun yaş aralığı oldukça geniştir. Genellikle 5-6 yaşından itibaren çocuklar piyano çalmaya başlayabilirler.

Ancak yetişkinler de herhangi bir yaşta piyano çalmayı öğrenebilirler.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde adım adım dansı öğrenirken, aynı zamanda yeni arkadaşlıklar da kurma fırsatı bulabilirsiniz.

Evrensel Sahne Sanat Dans Okulu, dans tutkusunu yaşam biçimine dönüştürmek isteyen herkesi bekliyor.

Enerjisi yüksek dersler, keyifli aktiviteler ve öğrenci odaklı bir yaklaşım ile dans deneyiminizi en üst seviyeye çıkarmanızı sağlıyor.

Kızılay semtinde bulunan bu okul, dans tutkunları için birinci tercih olmaya devam ediyor.
Haydi, siz de dans etmeyi seviyorsanız ve dans becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız Evrensel Sahne Sanat Dans Okulu'na adım atın ve dans dolu bir dünyaya adım atmanın keyfini çıkarın.

Unutmayın, dans etmek sadece bedenen değil, ruhen de sizi güçlendirir ve özgür hissettirir.
devamını oku...
Adres: Karanfil sok. 37/9 Kızılay-Ankara

Emir Kaya Dans Okulu

Çayyolu

Emir Kaya Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünü okumuştur. Almanya Berlin Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Dans Sanat ve Kareografi Dalında Eğitim almıştır.

Daha sonra Ankara Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Dans alanında birçok okulda ritmik-teknik ve kareografik dersler vermektedir.

Aynı zamanda kendi ismiyle kurduğu Emir Kaya Dans Okulunda geleceğimiz olan çocuklarımıza dans alanında eğitim hizmetine devam etmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Dans Sporları Federasyonu'na bağlı olarak faaliyet gösteren Emir Kaya Dans Spor Kulübü geleceği parlak çocuklarımızı, dans sporu alanında geliştirmek – yetiştirmek ülkemizde ve yurt dışında en iyi şekilde temsil kabiliyetini aşılamak, dans sporu kategorilerinde kendilerini daha iyi konumlara getirebilmeleri için çalışmalarını sürdürmek için siz velilerimizin hizmetindeyiz.

Dans gruplarımız "Sporcu (Yarışmacı) ve Sosyal (Hobi) Grupları" olarak iki kategoridedir. Yarışmacı gruplarımızın, her bireyi lisanslı olarak yarışmalara katılmak üzere profesyonel hocalar desteğiyle eğitilen sporcularımız yer almakta; Sosyal (Hobi) Gruplarda ise, tercih ettikleri dansları öğrenmek ve normal zamanlarının dışında daha faytalı zaman geçirmek amacıyla dansla hobi amaçlı ilgilenen üyelerimiz katılmaktadır.

Emir Kaya Dans Okulunun kostüm alanında hizmetleri mevcuttur. Anaokulu ve ilköğretim sınıflarının resmi bayramlar, yılsonu gösterileri, okuma bayramları, özel günlerde yapılan gösteriler dahilinde her sayıda ve modelde halk dansları, dramatik (hayvan kostümleri, çiçek, böcek vs) kostümleri ve tüm sahne dekorları sağlanır. Özel gösteriler için koreografileriniz düzenler ve kostümleri temin edilir.
devamını oku...
Adres: Odabaşı Caddesi Bahar Sitesi Hanımeli Apartmanı 14/1-B Türkkonut Çayyolu-Ankara

Demiurk Sanat Akademi

Yenimahalle

BİZ KİMİZ?
T.C. MEB. DEMİURK SANAT AKADEMİ 2012 yılında ANKARA Yenimahallede kuruldu.1500 m2 yüz ölçüsüne sahip Sanat Okulumuzda dans stüdyoları, özel müzik dersliği, bateri dersliği, özel piyano derslikleri, grup müzik derslikleri, resim ve ebru sanatı atölyeleriye güzel sanatlar fakültesi ve konservetuar mezunu eğitmenler eşliğinde güzel sanatlar eğitimi verilmektedir. Dersler yıllık program çerçevesinde olup , sömestır temsil (gösteri ) ve yılsonu temsil (Gösteri), resim sergileri, resim yarışmaları, güzel sanatlar liselerine ve fakültelerine hazırlık, konservatuarlara ögrenci yetiştirme gibi ciddi hedefleri olan kurumudur. otoparkı, kafeteryası sınırsız internet hizmeti, okuma köşesi.

NEDEN BİZ?

Konservatuar ve güzel sanatlara hazırlama,
Resim sergisi açma ve resim yarışmalarına katılabilme,
Milli Eğitim Bakanlığı Sertifikalı Kurs imkanı
Müzik Branşlarında London College Of Music Yetkili Eğitim ve Sınav merkezi
Eğitimlerimizin Tamamı Sertifikalı olması
VE GELECEK SAYISIZ ETKİNLİKLERİMİZDE YER ALMAK İÇİN ...

Programınızı aksatmayacak kurs saat ve günleri bulunuyor

TV PROGRAMLARIMIZ
* 2014 Kanal B ''BU TOPRAĞIN ADIMLARI'' adlı proğram
* 2014 KANAL TV 8 ''YETENEK SİZSİNİZ''
* 2014 TRT AVAZ ''REFLEKS''adlı proğram
* 2017 KANAL B YURDUN SESİ PROGRAMI
* TRT Avaz

YENİMAHALLE HALK OYUNLARI KURSU

Halk oyunları diğer bir deyişle folklor her ülkenin olduğu gibi bizim ülkemizin de en önemli kültürel değerlerinden biri. Türkiye coğrafyasının barındırdığı engin kültürel zenginlikler halk oyunlarında kendini gösteriyor ve ülkemizin her bölgesine hatta her iline özgü harika halk oyunları olarak karşımıza çıkıyor. Halk oyunları aynı zamanda geleneksel değerleri nesilden nesle aktaran son derece önemli bir araç bu arada. Bu nedenle aslında herkesin hayatının hiç değilse bir döneminde halk oyunları ile ilgilenmesi kültürel değerlerimizin gelecek nesillere aktarılabilmesi açısından önem taşıyor. Yenimahalle'de bulunan Demiurk Sanat Akademi halk oyunları kursu ile farklı yörelerin halk oyunlarını hem kendiniz öğrenebilir hem de çocuğunuzun öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

Çocuklar için en faydalı aktivitelerden biri

Halk oyunları çocuklar için en faydalı aktivitelerden biri. Zira Demiurk Sanat Akademi'nda verilen halk oyunları kursu ile çocuklar hem ülkemizin geleneklerini tanırken hem de halk oyunları yaparak daha sağlıklı ve aktif bir hayat yaşayacak. Çünkü halk oyunları geleneksel birer dans olmanın yanı sıra çocukların egzersiz yapmasını da sağlayan bedensel aktiviteler. Bu nedenle çocukların boş zamanlarını değerlendirmek için halk oyunları kursu en iyi seçeneklerden biri. Ayrıca halk oyunları kursu özellikle sosyalleşme sorunu yaşayan çocukların yaşıtları ile birlikte bu keyifli aktiviteye katılarak sosyalleşme problemini yenmesi açısından da son derece faydalı.

Yetişkinler için de çok keyifli

Elbette Demiurk Sanat Akademi'nda yalnızca çocuklar için halk oyunları kursu verilmiyor. Yetişkinler için de kurslar var. Üstelik halk oyunları kursu yetişkinler için de birçok yarar sunuyor. Özellikle hareketsizlikten yakınan yetişkinler halk oyunları kursu ile bu keyifli folklorik dansları öğrenirken bir yandan da yeteri miktarda hareket ederek günlük egzersiz ihtiyaçlarını karşılama şansına sahipler. Kısacası Demiurk Sanat Akademi halk oyunları kursu hem çocuklar hem de yetişkinler için boş zamanlarını doldurabilecekleri harika bir seçenek. Kurs gün ve saatlerinin farklı seçenekler sunması sayesinde çocuğunuzu ya da kendiniz bu kurslara yazdırarak gündelik hayatınızın programını bozmadan halk oyunları öğrenebilir, bu sayede daha sağlıklı ve keyifli bir hayata merhaba diyebilirsiniz.


YENİMAHALLE DÜĞÜN DANSI KURSU

Son yıllarda düğünlerde, düğün anlayışında ciddi bir dönüşüm yaşanıyor. Bunun sebebi artık evlenecek olan genç çiftlerin eskimiş, klasik, geleneksel düğünler yerine daha kişisel, eğlenceli ve iddialı düşün törenleri yapmaya yönelmesi. Evlenecek olan çiftlerin hayallerindeki gibi görkemli, eğlenceli ve eşsiz bir düğün töreni yaşaması için en önemli unsurlardan biri tabi ki düğün dansı. Çiftler artık ilk danslarının sadece kendilerine özel olması ve davetlileri büyüleyecek bir dans sergileyebilmek için düğün dansı kursu ile ilk danslarına hazırlanıyorlar. Eğer siz de evlenmeye hazırlanıyor ve ilk dansınızın efsanevi olmasını, davetlilerin yıllarca bu dansı anımsamasını istiyorsanız Yenimahalle'de bulunan Demiurk Sanat Akademi'nda verilen düğün dansı kursu ile bunu kolayca başarabilirsiniz.

Sadece size özel!

Düğün her çiftin hayatındaki en özel anlardan biri. Peki, neden bu en özel gününüzde herkesin yaptığı dansları yapasınız ki? Demiurk Sanat Akademi düğün dansı kursu ile sadece size özel hazırlanacak düğün dansı koreografisi ile bu en özel anınızı anlamına ve önemine yakışır bir dans ile taçlandırın. Uzman eğitmenler tarafından hazırlanacak yeteneğinize ve istediğiniz dans stiline uygun koreografi ile inanın hem siz hem de davetliler ilk dansınızı asla unutamayacak!

Hayalinizdeki dansı seçin!

Elbette her evlenecek olan çift aynı geleneklere ve hayallere sahip değil. Bu nedenle Demiurk Sanat Akademi'nda farklı dans stillerinde düğün dansı kursu veriliyor. Yani düğününüzde sergilemek istediğiniz dans stili neyse onun için özel olarak ders alabiliyorsunuz. Düğünden ortalama olarak 4 hafta önce başlayan düğün dansı kursu ile öğrenebileceğiniz dans stilleri arasında Rumba, Cha Cha, Zeybek, Roman, Rock'n Roll, Salsa, Flamenko ve tabi ki düğün dansı denilince akla ilk gelen vals yer alıyor. Elbette bunların dışında da dans stillerini tercih ediyor olabilirsiniz. Demiurk Sanat Akademi'nun uzman eğitimcileri ile hayallerinizdeki düğün dansı için en uygun stile birlikte karar verebileceğinizi de eklemeden geçmeyelim. Kısacası muhteşem bir düğün için unutulmaz bir düğün dansı sergilemenin yolu düğün dansı kursu ile size özel koreografiyi öğrenmekten geçiyor. Hemen Demiurk Sanat Akademi'na gelerek kursa kaydınızı yaptırın ve unutulmaz düğün dansınız için hazırlanmaya başlayın.

YENİMAHALLE ZEYBEK KURSU

Geleneksel Türk dansları ve halk oyunları denilince akla ilk gelen şeylerden biri zeybek oluyor. Ülkemizin Batı Anadolu bölgesine ait olan zeybek oyunu ile ilgili sadece erkekler tarafından yapıldığına ilişkin yaygın bir inanış var. Oysaki zeybek hem kadınlar hem de erkekler tarafından oynanabilen bir halk oyunu ve kadın zeybek, erkek zeybek olarak ikiye ayrılıyor. Türk halk dansları içinde en zorlarından biri olan zeybek bu nedenle kesinlikle deneyimli eğitmenler gözetiminde ve düzenli çalışma ile öğrenilmesi gereken bir dans. Demiurk Sanat Akademi deneyimli eğitmenlerden oluşan kadrosu ile verdiği zeybek kursu sayesinde isteyen herkesin bu güzel halk oyununu öğrenmesini sağlıyor.

Grup halinde yapılan zeybek kursları çok keyifli

Halk oyunu öğrenmenin yanı sıra boş zamanlarınıza keyif de katacak bir aktivite yapmak istiyorsanız özellikle grup halinde yapılan zeybek kursu tam size göre. Demiurk Sanat Akademi'nda haftanın farklı günlerinde düzenlenen ve grup olarak yapılan zeybek kursu ile ülkemizin bu en güzel ve popüler halk oyununu öğrenirken aynı zamanda keyifli zaman geçirmenin de tadını çıkartabilirsiniz.

Ortalama olarak 5 haftada öğrenebilmek mümkün

Yazımızın başında da söylediğimiz gibi zeybek diğer birçok Türk halk oyununa göre daha zor. Ancak zeybek kursu veren deneyimli eğitmenler sayesinde ortalama olarak 5 hafta gibi kısa bir sürede bu güzel oyunu gayet iyi yapabilir hale gelebilirsiniz. Ayrıca eğer daha profesyonel seviyeye gelmeyi düşünüyorsanız temel eğitim verilen kursun ardından daha ileri seviyede zeybek kursu ile bu isteğinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Yani ilk katılacağınız zeybek kursu ile temel eğitimi alıp daha sonra ileri seviyelerdeki kurslar ile bu oyunda profesyonel hale gelebilirsiniz.

Kısacası Ankara Yenimahalle'de bulunan Demiurk Sanat Akademi ile hem erkekler hem de kadınlar Anadolu'nun en güzel ve popüler halk oyunlarından biri olan zeybeği öğrenme şansına sahip. Ayrıca çocuklar için de zeybek kursu bulunduğunu belirtmeden geçmeyelim. Haydi, hemen ister kendiniz için ister çocuğunuz için zeybek kursuna kayıt yaptırın ve bu geleneksel dans ile hayatınıza keyif katın.

YENİMAHALLE ORYANTAL DANS KURSU

Ortadoğu kültürünün en popüler ve tüm dünyada tanınan parçalarından biri şüphesiz ki oryantal dans. Bu kıvrak ve neşeli dans sanıldığı gibi yalnızca Türkiye'ye ait değil, tüm Ortadoğu'da yapılıyor ve aynı ülkemizde olduğu gibi çok da seviliyor. Ayrıca son yıllarda sadece ülkemizde ve Ortadoğu'da değil dünyanın dört bir yanında oryantal dansa karşı olan ilgide ciddi bir artış yaşanıyor. Bunun en büyük sebebi oryantal dansın kendine has mistik havasının ve kıvrak figürlerinin yanı sıra eğlenerek sağlıklı olmaya yardım etmesi. Çünkü oryantal yaparken hem dans ediliyor hem de egzersiz yapılıyor, zira oryantal son derece hareketli bir dans. Siz de kültürümüzün en keyifli parçalarından biri olan oryantali öğrenmek ve daha sağlıklı bir hayata başlamak için Yenimahalle'de bulunan Demiurk Sanat Akademi'nda verilen oryantal dans kursu hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Kıvraklığın ritimle buluşması!

Oryantal dansı kısaca kıvraklığın ritimle buluşması olarak tanımlayabilmek mümkün. Gerçekten de oryantal dünyanın en kıvrak danslarından biri ayrıca Doğu'ya özgü oluşu da bu dansa bambaşka bir büyü katıyor. Elbette oryantalin büyülü havası bu dansı yapanlara da yansıyor ve oryantal yapan herksin büyülü bir havası oluyor. Demiurk Sanat Akademi oryantal dans kursu işte size bu büyüyü sunuyor. Oryantal dans kursu ile hayatınıza bambaşka bir tat ve mistisizm katmayı vaat ediyor. Bu arada oryantal keyifli bir dans olduğu kadar da yararlı.

Oryantalin yararları sağlığınıza doping yapacak

Oryantal dansın faydaları kelimenin tam manasıyla sağlığınızda doping etkisi yaratacak. İşte oryantal dans kursu ile hayatınıza katacağınız faydalardan sadece bir kaçı;

Oryantal daha zinde hissetmenizi sağlar,

Daha çekici görünürsünüz,

Hareketlerinize zarafet katar,

Zayıflamaya yardımcı olur,

Vücudu biçimlendirir,

Kalp sağlığını korur.

Bunlar oryantalin sayısız faydasından sadece bir kaçı. Yani oryantal dans kursu ile hem eğlenecek hem de daha sağlıklı ve güzel bir vücuda kavuşacaksınız.

Herkese uygun kurs saatleri

Demiurk Sanat Akademi oryantal dans kursu haftanın farklı günlerinde ve farklı saatlerde veriliyor. Böylece gündelik hayatınızı, programınızı aksatmadan uygun saatteki kursa katılarak oryantal öğrenebilirsiniz. Ayrıca farklı seviyeler için ayrı sınıflarda ders veriliyor. Yani isterseniz ilk seviye ile temel olarak oryantal öğrenip ardından daha ileri seviyelerdeki sınıflara devam ederek bu dansı tam anlamıyla öğrenerek profesyonel bir oryantal dansçısı da olabilirsiniz.

Ankara - Yenimahalle Bale, Dans, Sanat Kursu

https://www.demiurksanatakademi.com

devamını oku...
Adres: Yunus Emre Mah. Catalkaya Sokak No: 48-1 Yenimahalle Ankara

Mürüvvet Line Dance

Ümitköy

Line Dance

7'den 70'e Her Yaş Gurubunun Öğrenebileceği Keyifli Bir Spor Dalı

Niçin Line Dance?


Her şeyden önce eş şartı yok. Her bir derste farklı bir ritimde farklı bir dans öğrenilebiliniyor. Line Dance ile dans içinde yapılan hareketler sayesinde bu dansı yapanların fizyolojik olarak zinde kalmaları, sağlıkları açısından önemli yer tutacak şekilde egzersiz yapmaları sağlanmış olunuyor. Vücut sağlıklarının bu şekilde gelişmesi ile huzurlu bir psikolojik yapıya da sahip olunacaktır. Bu da Line Dance'ı yapan kişilerin yaşam kalitesini arttıracaktır. Ayrıca Line Dance sayesinde Dans öğrenmenin zor olduğu fikrinin yıkılması ile herkes dans etmeye başlayabilecektir.

Neden Dans Etmeliyiz?
New England Journal of Medicine raporuna göre eğlence faaliyetlerinin akıl keskinliği ve yaşlanma üzerindeki etkileri üzerine yaptığı araştırmanın sonucu olarak;
Albert Einstein College of Medicine New York önderliğinde National Institute on Aging (Ulusal Yaşlanma Enstitüsü) tarafından finanse edilen 21 yıllık çalışmanın sonuçları New England Journal of Medicine'da yayınlanmıştır.
Alzheimer Hastalığı dahil olmak üzere, yaşlanmadaki zihinsel keskinliğin objektif olarak ölçülebilmesi metodunu kullanarak başlıca zihinsel aktivitelerden kart oyunları, müzikal aletlerin kullanımı, bulmaca çözmek, zevk için yazmak ve kitap okumak ve ayrıca fiziksel aktivitelerden tenis veya golf oynamak, yüzmek, bisiklete binmek, dans etmek, egzersiz yürüyüşleri ve ev işleri yapmak üzerine çalışmalar yaptılar.
Bu çalışmalar sonucunda sürpriz sonuç olarak neredeyse hiçbir fiziksel aktivitenin “kardiyovasküler yararı dışında" Alzheimer karşı herhangi bir koruma sağlamadığının ortaya çıkması idi. Fakat bu araştırmanın odak noktasının zihin üzerine olduğu unutulmamalı. Bu sonucun yanı sıra önemli bir istisna ortaya çıktı ve bu tek istisna, Alzheimer karşı tek koruma sağlayabilen fiziksel aktivite sıklıkla dans etmek idi.
Alzheimer karşı koruma oranları:
– Bisiklet sürmek veya yüzmek – 0%
– Golf oynamak – 0%
– Kitap Okuma – 35%
– Sıklıkla Dans etmek – 76%
Sadece bedenimiz için değil aynı zamanda Beynimizin sağlığı için DANS EDELİM!
Line Dance ile Yapılan hareketler sayesinde;
# Vücudun hemen hemen tüm kasları çalışır, özellikle bacak kasları kuvvetlenir,
# Bacaklar sürekli hareket halinde olduğu için hanımlar kısa sürede selülitlerine veda ederler,
# Dans ederken bir yandan da Kardiyo çalışmış olursunuz, kan dolaşımı hızlanır ve fazla yağlar yakılır,
# Kesintisiz hareket halinde olmak terlemenizi sağlar ve böylece vücudunuz zehirli (toxic) maddelerden de arınır,
# Dans ederken Serotonin değerleriniz de yükselir, kendinizi dinç ve mutlu hissedersiniz,
# Dans derslerine katılmak sosyal çevrenizi genişletir, değişik yaş ve kültürden kişilerle tanışabilme fırsatı yaratır.
# Öğrencilerin birikmiş streslerini atmalarını sağlar ve derslerindeki başarı oranlarını yükseltir.
YAŞAM KALİTENİZ ARTARKEN, HUZURLU BİR PSİKOLOJİK YAPIYA DA SAHİP OLURSUNUZ.
AYNI ZAMANDA LINE DANCE ;
KİLO VERMENİN ve/veya FORMDA KALMANIN EN KEYİFLİ YOLU!!!

Mürüvvet Line Dance, Ümitköy semtinde dans tutkunlarına hizmet veren bir dans okuludur.
Mürüvvet Line Dance, dans severlere geniş bir yelpazede dans kursları sunarak herkesin dans etmeyi öğrenmesine olanak sağlar.

Bachata Dans Kursu

Bachata; romantizm, duygusallık ve eğlenceyi bir araya getiren bir Latin dansıdır.
Mürüvvet Line Dance'de verilen Bachata Dans Kursu ile bu eşsiz dansı öğrenerek ritim duygusunu geliştirebilir, partnerinizle uyum içinde dans edebilirsiniz.

Bale Kursu

Güçlü ve zarif hareketlerin bir araya geldiği bale, vücut koordinasyonunu geliştiren ve kasların esnekliğini artıran bir dans türüdür.
Mürüvvet Line Dance'de verilen Bale Kursu ile dans etmeyi seven her yaştan kişi bale eğitimi alabilir ve dansın büyülü dünyasına adım atabilir.

Cha Cha Kursu

Enerjik ve neşeli bir Latin dansı olan Cha Cha, hızlı tempolu müzik eşliğinde yapılan harika bir dans türüdür.
Mürüvvet Line Dance, Cha Cha Kursu ile dans tutkunlarına enerji dolu bir deneyim yaşatır.
Cha Cha Kursu'nda temel adımlardan başlayarak dans tekniklerini öğrenerek dans pistinde kendinizi göstermeye hazırlanın.

Funk Dans Kursu

Özgür ve yaratıcı hareketlerin ön planda olduğu Funk dansı, ritim duygusunu ve bedenin esnekliğini ön plana çıkarır.
Mürüvvet Line Dance, Funk Dans Kursu ile dans severlere eğlenceli ve dinamik bir dans deneyimi sunar. Funk Dans Kursu'nda kendinizi ifade etmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Hip Hop Dans Kursu

Sokak danslarından ilham alan Hip Hop, enerjisi ve hareketli müziğiyle dans severleri cezbetmektedir.
Mürüvvet Line Dance, Hip Hop Dans Kursu ile dans etmeyi sevenlere modern ve cool bir dans deneyimi sunar.
Hip Hop Dans Kursu'nda özgün choreo'larla eğlenirken dans tekniklerinizi geliştirebilirsiniz.

Line Dance Kursu

Grup halinde ve belirlenen sıralama ile yapılan Line Dance, herkesin katılım sağlayabileceği keyifli bir dans türüdür.
Mürüvvet Line Dance, Line Dance Kursu ile dans etmeyi sevenlere sosyal bir ortamda dans etme imkanı sunar.
Line Dance Kursu'nda grup koordinasyonunu geliştirirken keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rumba Dans Kursu

Romantizm ve duygusallığın ön planda olduğu Rumba, Latin dansları arasında özel bir yere sahiptir.
Mürüvvet Line Dance, Rumba Dans Kursu ile dans severlere duygusal ve hareketli bir dans deneyimi yaşatır.
Rumba Dans Kursu'nda ritim duygusunu geliştirerek partnerinizle mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz.

Salsa Dans Kursu

Sıcak Latin ritimleri eşliğinde yapılan Salsa dansı, tutkulu ve enerjik hareketleriyle dans etmeyi sevenleri cezbetmektedir.
Mürüvvet Line Dance, Salsa Dans Kursu ile dans tutkunlarına ateşli bir dans deneyimi sunar.
Salsa Dans Kursu'nda ritim tutkunuzu keşfederek dans pistinde kendinizi göstermeye hazırlanın.

Sirtaki Dans Kursu

Eğlenceli ve coşkulu Sirtaki dansı, Yunan kültürünün vazgeçilmez bir parçasıdır.
Mürüvvet Line Dance, Sirtaki Dans Kursu ile dans severlere geleneksel bir Yunan dansı deneyimi yaşatır.
Sirtaki Dans Kursu'nda mis gibi Akdeniz esintileri eşliğinde dans ederek kendinizi adeta Yunan adalarında hissedeceksiniz.

Tango Kursu

Romantizmi, duygusallığı ve tutkuyu bir araya getiren Tango dansı, dans severlerin en sevdiği dans türlerinden biridir.

Mürüvvet Line Dance, Tango Kursu ile dans tutkunlarına unutulmaz bir dans deneyimi sunar.
Tango Kursu'nda partnerinizle kusursuz uyumu yakalayarak dansın büyülü dünyasına adım atabilirsiniz.

Mürüvvet Line Dance, dansın büyülü dünyasına adım atmak isteyen herkese kapılarını açar ve dans deneyimi yaşatır.

Ümitköy semtinde bulunan Mürüvvet Line Dance, dans kurslarıyla dans etmeyi sevenlerin vazgeçilmez adresidir.

Dansın ritmiyle hayat bulan Mürüvvet Line Dance, dansseverlere unutulmaz anlar yaşatır.
Siz de Mürüvvet Line Dance'de en sevdiğiniz dansı öğrenerek dansın büyülü dünyasına adım atabilirsiniz.
devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Cadde No:10/3 Ümitköy-Ankara




Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları