DEMİURK SANAT AKADEMİSİ

blog yazısı ekle !

DEMİURK SANAT AKADEMİSİ

Ankara Dans Kursu

Sanat denildiği zaman bir çok kişinin aklına müzik, dans ve tiyatrodan önce resim gelmektedir. Çünkü müzik aletini öğrendikten sonra çok başarılı bir müzisyen olunamasa dahi istediği parçaları çalabilir ya da kendi bestelerini yazabilir. Aynı şekilde dans içinde çok çalışma ve zaman ayırma konusu ile bir çok sıkıntının üstesinden gelinerek dans sanatçısı olunabilmektedir.







Ancak resim konusunda bu durum maalesef geçerli değildir. Çünkü kendi hayal dünyanızı yansıttığınız bu çalışmalarınızda yeteneğiniz çok önemlidir. İşte bu yeteneği ortaya çıkaracak eğitmenler de çok önemlidir.

Ankara Yenimahalle'de bulunan ve tarihinde onlarca başarı, şampiyonluk ve madalya görmüş olan Demiurk Sanat Akademisi resim konusunda da başarılı eğitmenleri ile öne çıkmaktadır. Sadece resim olarak değil aynı zamanda Demiurk Sanat Akademisi bünyesinde ebru sanatı da öğretilmektedir. Bu ve bunun gibi bir çok kişi hayal dünyalarını yansıtmak için bu eğitimlere katılmaktadır. Ücretler konusunda yardımcı olan oldukça kaliteli bir eğitime sahip kişiler tarafından verilen kurslar sizleri resim ve ebru konusunda geliştirecek ve daha da ileriye taşıyacaktır.