ERYAMAN BALE KURSU

blog yazısı ekle !

ERYAMAN BALE KURSU

Ankara Dans Kursu

Bale eğitimi çocuklarımıza küçük yaşlarda yaklaşık 5-6 yaş aralığında aldırılması gereken bir eğitimdir. Bu yaşlarda kas gelişimi devam ettiği için çocukların baleyi öğrenmesi ve esneklik kazanması ileriki yaşlara göre daha kolay olacaktır. Sizlerde çocuğunuzun dansa meyilli olduğunu düşünüyorsanız ve bu yeteneğini geliştirmesine yardımcı olmak istiyorsanız Ankara Eryaman bale kursuna gidin. Dersler ve içerikleri hakkında alacağınız bilgi ile çocuklarınızı bu kursa yazdırın.

TC. MEB Düş Sanat Akademi

Batıkent

TC. MEB. ÖZEL DÜŞ GÜZEL SANATLAR KURSU 2016 yılında ANKARA YENİMAHALLE BATIKENT'te kuruldu. Kurulduğu günden bugüne uzman eğitmen kadrosu ile pek çok yetenekli öğrenci ve sporcular yetiştirmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul Bale Bölümü, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul Müzik Bölümü ve Devlet Opera Bale Çocuk Balesi Bölümü sınavlarına hazırlık sürecinde eğitim vermiş, sınavları kazanmalarına imkan sağlamıştır. Aynı zamanda temel cimnastik eğitimleri vererek cimnastik kulüplerinde lisanslı cimnastik sporcusu olmalarını sağlamıştır. Güzel Sanatlar Lisesi ve çeşitli Devlet Konservatuarlarına hazırlık sürecinde pek çok öğrenciye eğitim vermiş sınavları kazanmaları desteklenmiştir.

Akademimiz tüm eğitmenleri branşlarına uygun lisans eğitimini tamamlamış alan mezunu ve tecrübeli eğitmenlerdir. Eğitim veren her kurumun Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olması gerekmektedir. Akademimiz Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika programı olan, Milli Eğitim Bakanlığı denetimi ve kontrolünde olan Ankara'da ki nadir kurumlardandır.

Çocuklarınızın eğitim aldığı süre boyunca zamanlarını boşa geçirmemesi adını Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlarda eğitim almalarına lütfen özen gösteriniz.Akademimizde ŞEHİT ÇOCUKLARI BEDELSİZ BİR ŞEKİLDE EĞİTİM ALABİLİRLER. ÇÜNKÜ O BEDEL BABALARI TARAFINDAN PEŞİN ÖDENMİŞTİR.

Merak ettikleriniz veya detaylı bilgi için akademimiz ile iletişime geçebilirsiniz.devamını oku...
Adres: Yeni Batı Mahallesi 2408 Sokak No:17 Batı Villaları Yenimahalle - Ankara

Broadway Sanat Akademi

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2402. Cadde No:11 Yenimahalle - Ankara






Çocuklarının hafta sonu aktivitelerine baleyi ekleyen aileler, onların okul dışında da sosyalleşmesini sağlar. Yeni arkadaşlar edinerek dünyaları genişler. Balenin doğası ve ruhu ile büyüyen çocuklar, bu eğitimi alamayan çocuklara oranla her anlamda ileri olurlar. Sizlerde çocuklarınızın gelişimine dans anlamında katkın sağlayın. Ankaralı bilinçli ebeveynler, Eryaman bale kursunu tercih ederek çocuklarına bu imkanı sunuyor.

Sizde çocuklarınızı Eryaman bale kursuna göndermek istiyorsanız, çocuğunuz ile birlikte bu kursa giderek ona orayı gösterin. Hem de siz ders içeriği, saatleri ve ücretleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Güven ile çocuğunuzu emanet edebileceğiniz bale kursu Ankara Eryaman bale kursu.