GOP DANS KURSU ANKARA

blog yazısı ekle !

GOP DANS KURSU ANKARA

GOP DANS KURSU ANKARA

Ankara Dans Kursu

Gop Dans Kursu Ankara ile aradığınız dersi ve eğitimleri alabilirsiniz.


Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları



Müzik kursları, dans kursları, sahne sanatları, görsel sanatlar, akademi ve konservatuara hazırlık kursları ile sanatın pek çok dalında hizmet vermektedir. Gop Dans Kursu'nda 4 yasından itibaren herkese piyano eğitimi verilmektedir. En az dört aylık bir eğitim sürecinden oluşmaktadır. Notalara can verebilir, kendinizi başarının kollarına bırakabilirsiniz. Piyanonun yanı sıra keman, bağlama, klasik gitar, bas gitar, flüt gibi farklı enstrümanları öğrenebilirsiniz. Ankara'da bulunan Gop Dans Kursunda koro eğitimleri de verilmektedir. Eğitimli şef eşliğinde türküler mırıldanabilir, çalışmalarınız sonucunda konserler verebilirsiniz. Dans kursları ise modern dans kursu, bale kursu, hip hop, salsa, vals, bachata, Flamenko gibi dans eğitimleri de verilmektedir. Mesela oryantal dans dünyanın en eski bilinen danslarından biridir. İnsan vücudunun akıcı, pürüzsüz, etkileyici hareketleri oryantal dansın karakterini ortaya çıkarır.

Gop Dans Kursu Ankara ile dans etmeyi, enstrüman çalmayı,sahne sanatını öğrenebilirsiniz. Kendinize sosyalleşebileceğiniz bir ortam oluşturabilirsiniz. Ankara'da bulunan Gop Dans Kursu'na bir göz atabilir, yeniliklere açık olabilirsiniz.

Angora Dans Stüdyosu

Tunalı

TUNALI- AYRANCI DANS KURSU - Salsa Angora

SalsaAngora grubu 2003 yılında kurulmuş bir gösteri, organizasyon, dans eğitim grubudur. Bünyesinde yerli ve yabancı pek cok danscı ve eğitmen bulunan SalsaAngora grubu çok farklı dans türleri ile ilgili olarak bu güne kadar pek çok başarılı organizasyon düzenlemiş ve konusunda Türkiye'de bir ilk olmayı başarmıştır.

2003 yılında Kıvanç GÜR, Deniz ŞAYLAN, Ercüment MERGEN, Elif KARAHAN, Muzaffer GÜR tarafından kurulan Salsa Angora şu anda Kıvanç GÜR'ün başkanlığında eğitim hayatına devam etmektedir.Kurulmasından bu yana yaptığı gerek sosyal gerekse kültürel organizasyonlar ile gelişmesini devam ettirmektedir.

2006 yılında Akay caddesi no: 28'de dans stüdyosunu açan SalsaAngora şu anda Türkiye'nin en büyük dans stüdyolarından birine sahiptir. Salsa Angora dans stüdyosu 650 m2 alana yayılmış olup eğitim verilen A Dersliği 170 m2 ve B Dersliği ise Her hafta yapılan farklı etkinlikller ile beraber öğrencilerini hep bir arada tutmayı hedeflemiştir. Aynı zamanda Türkiye Dans Sporları Federasyonu bünyesinde yer alan Salsa Angora'da Kıvanç Gür Türkiye Dans Sporları federasyonu Organizasyon komitesi başkan yardımcılığ, Salsa Hakemliği ve Antrenörlüğü,görevlerini yapmaktadır. 2008-2009 dönemi itibari ile bünyesine yeni eğitmenler katmış olan SalsaAngora 12dans eğitmeni, 18 asistan eğitmeni ve 45 yarışmacısı ile eğitimlerine devam etmektedir.

Salsa Angora Bünyesinde sosyal sınıfların yanında, Salsa,Hiphop,Bachata,Tango,Latin Dansları ve Çocuklar gösteri grupları da bulunmakta ve Yurtiçi Yurtdışı pekçok organizasyonda gösteriler düzenlemektedir.

Salsa Angora Grubu haftada 2 defa olacak şekilde; Perşembe günleri Tunus caddesi Newcastle Gate 66, Cumartesi günleri SalsaAngora dans stüdyosu'nda Latin geceleri düzenlenmekte ve Her hafta yine SalsaAngora Dans Stüdyosunda eğitimi verilen dansların pratikleri yapılmaktadır. Öğrencilerine katıldıkları eğitimlerde her 2 ayda bir katılım belgeleri verilmekte ve bu belgeler için özel geceler tertip edilmektedir.

Salsa Angora grubu sene içerisinde yutdışından Avrupa ve Dünya çapında tanınmış hocalar getirterek çeşitli workshoplar ve eğitimler de verdirmektedir.Bu eğitimlere sadece Ankara'dan değil tüm Türkiye'den büyük katılımlar olmakta ve pek çok TV kanalı takip etmektedir.Yeni sezon için de çeşitli latin dans hocaları ile irtibata geçilmiştir. Salsa Angora grubu bünyesinde bulunan yarışmacı çiftler gerek Türkiye gerekse Türkiye dışında yapılan yarışmalarda çeşitli dereceler alarak ülkemizi başarı ile temsil etmişler ve bir çok ödül almışlardır. İlerleyen zamanlarda bu tür yarışmalara daha çok SalsaAngora grubu yarışmacısı katılacaktır.

ANGORA DANS STÜDYOSU

TUNALI- AYRANCI SALSA KURSU

Latin Amerika dünyanın dört bir yanında fırtına gibi esen Latin dansları ile milyonlarca insanı etkisi altına almış durumda, bu dansların en popüler olanıysa tabi ki salsa! Tüm dünyada sayısız insan tarafından yapılan salsa dansı artık ülkemizde de çok sayıda kişi tarafından yapılıyor ve bu sayede gittikçe daha fazla insan hayatına salsa rüzgarı ile neşe, mutluluk, keyif ve sağlık katıyor. Evet, yanlış okumadınız salsa sadece çok keyifli bir dans olmakla kalmıyor aynı zamanda sağlığı korumaya da yardımcı oluyor. Yani Kavaklıdere-Tunalı'da bulunan Angora Dans Stüdyosu'nda açılan salsa kursu ile artık bu muhteşem Latin dansını hemen öğrenmeye ve hayatınızı güzelleştirmeye, daha sağlıklı yaşamaya başlayabilirsiniz.

Salsa ile sağlığınıza doping yapın!

Salsa dansı özellikle sağlıklı yaşamak isteyen ama sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmezi olan spor yapmaktan sıkılanlar için deyim yerindeyse biçilmiş kaftan! Çünkü salsa kursu ile bu muhteşem Latin dansını öğrenirken bir yandan da günlük egzersiz ihtiyacını karşılayacak yani çok daha sağlıklı bir hale geleceksiniz. Bu arada salsa kursu ile katılacağınız derslerde kalori yakacağınızı ve bu sayede zayıflayacağınızı da eklemeden geçmeyelim! Kısacası Angora Dans Stüdyosu salsa kursu hayatınızı her açıdan güzelleştirecek, sağlığınıza da doping etkisi yapacak!

Yaş fark etmiyor!

Angora Dans Stüdyosu salsa kursu her yaştan katılımcıları bekliyor çünkü salsa yediden yetmişe her yaş grubuna hitap eden bir dans. İster çok genç olun ister ileri yaşlarda hiç fark etmez hemen salsa kursu ile salsa öğrenmeye başlayabilir, yeni bir sosyal çevre edinerek hayatın monotonluğundan kurtulabilirsiniz.

Daha ne bekliyorsunuz?

Salsa ile hayatınıza renk katmak, bu keyifli Latin dansı ile daha kıvrak ve zarif bir insan olmak, sağlığınızı korumak, kilo vermek, daha fit bir görünüme kavuşmak için daha ne bekliyorsunuz? Haydi, hemen Angora Dans Stüdyosu'na gelin ve salsa kursu kaydınızı yaptırarak salsa öğrenmeye başlayın, inanın bugüne dek neden salsa yapmaya başlamadığınızı düşünüp kendinize kızacaksınız!

TUNALI- AYRANCI DÜĞÜN DANSI KURSU

Son yıllarda evlilik hazırlığı yapan çiftlerin muhteşem bir düğün töreni yapmaları eskiye göre çok daha kolay çünkü artık düğün dansı kursu var! Evet, artık modern çiftler düğünlerinde sergileyecekleri dansın çok daha estetik, güzel ve özel olması için düğün dansı kursu ile ders alıyor ve bu sayede muhteşem bir düğün dansı sergileyerek kendilerini izleyen davetlilerin aklını başından almayı başarıyor!

Farklı stiller arasından seçim yapma şansına sahipsiniz

Angora Dans Stüdyosu'nda verilen düğün dansı kursu tek bir dans stili üzerine kurulu değil. Yani çift olarak hangi dans türünü sergilemek istiyorsanız uzman eğitmenler tarafından o stilde size, hayallerinize ve yeteneğinize uygun şekilde özel olarak hazırlanacak bir koreografi ile istediğiniz stilde bir düğün dansı sergileme şansına sahipsiniz. Yani ister rumba, cha cha, tango, salsa gibi Latin dansları, ister her devrin popüler düğün dansı vals, ister çılgın bir düğün için Rock'n roll, ister geleneksel Türk dansı zeybek… Kısacası hangi stilde dans etmek istiyorsanız Angora Dans Stüdyosu düğün dansı kursu ile o dansı öğrenerek düğününüzde muhteşem bir dans sergileyebilirsiniz.

Ne zaman başlamalısınız?

Peki, düğün dansı kursu ne zaman başlıyor ya da ne zaman başlamalısınız? Angora Dans Stüdyosu'nda düğün dansı kursu çiftlere özel olarak veriliyor ve çiftlerin düğün tarihinden ortalama olarak 4 hafta önce başlıyor. Böylelikle çiftlerin kendileri için özel olarak hazırlanan dans koreografisini öğrenmek için yeterli zamanı oluyor ve düğün tarihine kadar sürmesi de çiftlerin koreografilerini unutmamalarını engelliyor. Kısacası düğün dansı kursu başlama tarihi ortalama olarak düğün tarihinizden 1 ay önce olarak belirleniyor.

Eğer evlilik hazırlığı yapıyorsanız ve muhteşem bir ilk dans hayal ediyorsanız evlilik, düğün hazırlıklarınıza mutlaka düğün dansı kursunu da dahil etmelisiniz. Bunun için de şimdiden Angora Dans Stüdyosu düğün dansı kursu hakkında bilgi almak için gelin ve deneyimli, uzman eğitmenlere hem merak ettikleriniz sorun hem de kursa başlama tarihinizi kararlaştırın. İnanın düğün dansı kursu ile hayallerinizdekinden kat be kat güzel, hatta büyüleyici bir ilk dans yaşayacaksınız!

TUNALI- AYRANCI BACHATA DANS KURSU

Latin dansları hepimizin bildiği gibi dünyada en yaygın şekilde yapılan birçok dans türünü barındırıyor ve bachata da bunlardan biri. Dominik Cumhuriyeti'nden çıkıp tüm dünyaya yayılan duygusal, kimi zaman hüzünlü ama aynı zamanda kıvrak bir dans olan bachata bu nedenle duyguları dışa vurmanın da en etkili ve estetik yollarından biri. Siz de bachata ile hayatınızı güzelleştirmek, hüzünlü ve kıvrak ritimleri ile aşkı tüm hücrelerinizde hissetmek istiyorsanız Ankara Kavaklıdere-Tunalı'da bulunan Angora Dans Stüdyosu'nda açılan bachata dans kursu ile hemen bachata öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Bachata'yı diğer danslardan farklı kılan ne?

Aklınıza bachatayı diğer danslardan farklı kılan ne sorusu takılmış olabilir, hemen yanıtlayalım; bachata diğer danslardan çok daha hüzünlü ezgilere sahip, ama hüzün denilince aklınıza hareketsiz bir dans gelmesin, bachata hüznü ve kıvraklık aynı potada eriten bir dans işte bachata bu nedenle diğer danslardan farklı ve işte bu nedenle bu denli çok seviliyor.

Yaşınız kaç olursa olsun yapabilirsiniz

Bachata dansının bir artısı da bachata dans kursu ile bu muhteşem ve duygulu Latin dansını her yaştan insanın öğrenme şansı var. Yani ister genç olun, ister yetişkin, ister ileri yaşta. Eğer dans etmenizi engelleyecek fiziksel bir maniniz yoksa Angora Dans Stüdyosu'na gelerek bachata dans kursu kaydınızı yaptırabilir ve hemen bu harika dansı öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Bachata en büyük tutkunuz olacak!

Bachata öğrenmeye bir kez başladığınız zaman inanın bachata en büyük tutkunuz olacak ve bu tutkulu Latin dansı ile bedeninizi kullanarak en derinlerinizde gizli kalan duyguları, aşkı anlatmayı başaracaksınız. Çünkü bachata dans figürleri ile duyguların anlatıldığı bir dans.

Kayıt yaptırmak için daha fazla zaman kaybetmeyin!

Bachata öğrenmeye başlamak için daha fazla zaman kaybetmeyin ve hemen Angora Dans Stüdyosu'na gelerek bachata dans kursu kaydınızı yaptırın, emin olun bachata hayatınızı güzelleştirecek, kendinizi daha iyi hissetmeniz ve kendinize olan güveninizin artmasını sağlayacak. Kısacası bachata dans kursu ile her şey çok daha güzel olacak, bu nedenle kendinizi bachatanın kıvrak ritimlerinden daha fazla mahrum bırakmayın, bizden söylemesi.

TUNALI- AYRANCI TANGO KURSU

19. yüzyıl sonlarında Buenos Aires sokaklarında doğan tango o gün bugündür dünyanın tartışmasız en sevilen ve en çok kişi tarafından büyük bir tutkuyla yapılan danslarından biri. Tangonun bu denli çok sevilmesinde estetik bir dans türü olması kadar aynı ismi taşıyan ve içe işleyen ezgileri ile birlikte tango dansının etkisini çok daha yoğunlaştıran müziğinin de etkisi büyük tabi ki. Yani tango dansı ve müziği bir bütün ve bu ikili hem tango yapan insanları hem de izleyenleri büyülü bir dünyanın içine çekmekte hiç zorlanmıyor. Eğer siz de tangonun büyülü dünyasının bir parçası olmak istiyorsanız Ankara Kavaklıdere-Tunalı'da bulunan Angora Dans Stüdyosu'na gelerek tango kursu kaydınızı yaptırmanız yeterli.

Tango ile ayaklarınız yerden kesilsin!

Tango kursu ile tango öğrenirken günlük hayatın tüm sorunlarını unutacak, stresten kurtulacaksınız, kelimenin tam manası ile ayaklarınız yerden kesilecek. Bu arada tango aynı zamanda hem ruhsal hem de fiziksel açıdan birçok fayda sunuyor. Yani tango kursu sadece bu romantik ve estetik Latin dansını öğrenmenizi değil beden ve ruh sağlığınızı korumanızı da sağlıyor. İşte tangonun sayısız faydasından sadece bir kaçı;

Özgüveni yükseltiyor,

Vücuda esneklik kazandırıyor,

Daha dayanıklı olmayı sağlıyor,

Fit bir vücuda kavuşmaya yardımcı olur,

Koordinasyonu yükseltir,

Sosyalleşmeyi sağlar,

Sağlıklı şekilde kilo verdirir,

Hızlı hareket etmeyi sağlar…

Evet, gördüğünüz gibi tango sadece muhteşem ve etkileyici bir dans değil aynı zamanda çok da faydalı bir dans. Yani tango kursu ile keyif almanın ve bir dans öğrenmenin yanı sıra aynı zamanda hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınızı iyileştirebilirsiniz.

Kurs saatleri konusunda endişe duymayın!

Kurs saatleri konusunda endişe duymanıza, işimi, okulumu ya da günlük işlerimi aksatır diye düşünmenize gerek yok çünkü Angora Dans Stüdyosu'nda tango kursu saatleri herkese uygun olabilecek seçeneklere sahip. Hemen gelip kurs günleri ve saatleri hakkında bilgi alabilir ve programınıza uygun olan gün ve saatteki tango kursu için kaydınızı yaptırarak tango öğrenmeye, eğlenmeye, sağlığınızı korumaya, sosyalleşmeye bugünden başlayabilirsiniz.

TUNALI- AYRANCI ORYANTAL DANS KURSU

Türkiye denilince tüm dünyada akla gelen ilk şeylerden biri tabi ki oryantal dans. Ancak aslında oryantal dans yalnızca ülkemizde değil tüm Ortadoğu coğrafyasında geleneksel olarak yapılan ve çok da sevilen bir dans. Çoğumuz oryantal dansı kendimizce yaptığımızı sanıyoruz ancak şunu bilmelisiniz ki bu kadim dans bizlerin yaptığından çok daha fazlası! Gerçekten oryantal dans yapabilmek istiyorsanız bunun dersini almanız gerekiyor. Artık Ankara Kavaklıdere-Tunalı'da bulunan Angora Dans Stüdyosu bünyesinde açılan oryantal dans kursu ile siz de uzman eğitmenlerden oryantal dans dersi alarak harika bir oryantal dansçısı olmanın tadını çıkartabilirsiniz.

Biz oryantal ile sosyalleşiriz!

Bizler geleneksel olarak oryantal ile sosyalleşiriz, arkadaş eğlencelerinin, düğünlerin vazgeçilmez unsurudur oryantal dans. Eğer arkadaşlarınız arasında yapacağınız muhteşem oryantal şovları ile kendi çapınızda bir efsane haline gelmek, düğünlerde siz oynamaya başladınız mı herkesin durup izlediği kadar güzel oryantal yapabilmek istiyorsanız Angora Dans Stüdyosu oryantal kursu sizi bekliyor!

Oryantale sadece dans demek biraz haksızlık olur

Oryantal geleneksel bir dans ama bunun yanı sıra birçok faydası da var. Yani oryantale sadece bir dans gözüyle bakmak gerçekten haksızlık olur. Oryantal dans ederken sağlığı korumayı, kilo vermeyi, kendine güvenmeyi, sosyalleşmeyi, daha biçimli bir vücuda sahip olayı sağlayan son derece eğlenceli bir aktivitedir aynı zamanda. Kısacası oryantal dans kursu sadece bu güzel dansı, kıvrak figürlerini öğrenmenizi, eğlenmenizi sağlamaz hem ruh hem de beden sağlığınızı da korur.

Kaç yaşında olduğunuzun önemi yok!

Oryantal dans kursu ile daha sağlıklı bir hayata kavuşmak, daha mutlu ve kendine daha çok güvenen bir birey haline gelmek ve tabi ki kıvraklığınızla büyüleyecek kadar iyi oryantal dans yapmayı öğrenmek için kaç yaşında olduğunuzun da bir önemi yok! Çünkü oryantal yaşsız bir dans yani her isteyen yaşı fark etmeksizin oryantal dansını öğrenebiliyor. Yani kaç yaşında olursanız olun siz de hemen Angora Dans Stüdyosu'na gelerek oryantal dans kursu kaydınızı yaptırın ve bu muhteşem dans ile hayatınızı güzelleştirin, oryantal dansınızla sizi izleyenleri kendinize hayran bırakın!

TUNALI- AYRANCI ZUMBA KURSU

Artık hepimiz sağlıklı bir hayat için spor yapmanın ne kadar önemli hatta vazgeçilmez olduğunu biliyoruz ancak bilmemize rağmen çoğumuz spor yapamıyoruz. Bunun en büyük sebebi spor yapmanın biraz sıkıcı olması. Bu nedenle olsa gerek spora başlama maceralarımızın çoğu da genellikle kısa sürede hüsranla sonuçlanıyor. Peki, sıkılmadan egzersiz yapıp sağlığımızı koruyabileceğimiz bir yöntem yok mu? Tabi ki var, Zumba! Hem dans hem fitness olan zumba ile bırakın sıkılmayı çok da eğlenerek form tutma şansına sahibiz üstelik artık Ankara Kavaklıdere-Tunalı'da bulunan Angora Dans Stüdyosu'nda zumba kursu var! Yani eğlenerek form tutmak, zayıflamak için uzağa gitmemize de gerek yok.

Zayıflamanın, güzelleşmenin, sağlığı korumanın en eğlenceli yolu!

Dans adımları ile fitness yapmak olarak tanımlayabileceğimiz zumba o kadar eğlenceli ki zumba kursu ile derslerin ne kadar çabuk geçtiğini bile anlayamayacaksınız! Zumba ile eğlenirken sağlayabileceğiniz faydalardan sadece bir kaçı şunlar;

Kalp sağlığınızı korur,

Yüksek miktarda kalori yakmanızı dolayısıyla zayıflamanızı sağlar,

Bölgesel incelmeye yardımcı olur,

Kondisyon ve dayanıklılığınızı arttırır,

Sosyalleşmenizi sağlar,

Vücudunuzun biçimlenmesini sağlar,

Duruş bozukluklarından korur,

Bağışıklık sistemini güçlendirir,

Terleme yoluyla toksinlerden kurtulmanız sağlar…

İnanın bunlar Angora Dans Stüdyosu zumba kursu ile sağlayacağınız faydaların yalnızca çok küçük bir kısmı.

Farkı hemen hissedeceksiniz!

Angora Dans Stüdyosu ile başlayacağınız zumba kursu sayesinde hem ruhunuzda hem de bedeninizde oluşan olumlu değişiklikleri çok kısa sürede hissetmeye başlayacaksınız. Yani aylarca, yıllarca beklemeden kısa zaman sonra zumbanın üzerinizde yarattığı olumlu etkileri fark ederek kendinizi çok daha mutlu ve iyi hissetmenin tadını çıkaracaksınız.

Her yaş için uygun!

Zumba her yaş grubuna hitap eden bir dans. Bu nedenle Angora Dans Stüdyosu'nda verilen zumba kursu her yaştan katılımcıları bekliyor. Elbette zumba kursu ile form tutabilmek için buna engel olacak bir sağlık sorununuz olmaması gerektiğini de eklemeden geçmeyelim. Yani eğer sağlık sorununuz yoksa kaç yaşında ve kaç kilo olursanız olun zumba kursu ile daha sağlıklı ve uzun bir hayat sürme şansına sahipsiniz. Bu arada yeri gelmişken, zumba yapmak için kilolu olmaya gerek yok. Çünkü zumba yalnızca kilo vermeyi sağlamıyor, kalp sağlığını da koruyor. Yani kilo sorununuz olmasa bile daha sağlıklı olmak, kalbinizi ve damarlarınızı korumak için de Angora Dans Stüdyosu zumba kursu sizi bekliyor.

Angora Dans Stüdyosu, Tunalı-Ayrancı semtinde dans tutkunlarına hizmet veren öncü bir dans okuludur.

Dansın ve müziğin büyüleyici dünyasında yerinizi almak ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız, Angora Dans Stüdyosu sizin için doğru adres olacaktır.

Kursun özellikleri arasında geniş bir dans ve müzik yelpazesi bulunmaktadır.

Ankara Seğmen Oyunları, Bağlama, Bas Gitar, Bateri, Hint Dansları, Horon, Klasik Bale, Klarnet, Ney, Piyano, Keman ve Yan Flüt gibi çeşitli kurslar ile dans etmeyi ve enstrüman çalmayı öğrenebilirsiniz.

Angora Dans Stüdyosu, uzman eğitmenleri ve modern ekipmanları ile öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı hedeflemektedir.

Semt adı Tunalı-Ayrancı olan Angora Dans Stüdyosu, dans tutkunlarına kapılarını açmıştır.
Tunalı-Ayrancı bölgesindeki en prestijli dans okullarından biri olan Angora Dans Stüdyosu, dans eğitiminde kalite ve profesyonelliği bir araya getirerek öğrencilerine en iyi deneyimi sunmaya çalışmaktadır.

Angora Dans Stüdyosu, Ankara'nın kültürel çeşitliliğini yansıtan dans ve müzik kurslarıyla dikkat çekmektedir.

Özellikle Hint Dansları ve Klasik Bale gibi farklı disiplinlerdeki kursları ile öğrencilerine geniş bir yelpazede eğitim imkanı sunmaktadır.

Ayrıca, enstrüman kursları arasında yer alan Bağlama, Klarnet, Piyano gibi seçenekler de öğrencilerin müzikal yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanımaktadır.

Angora Dans Stüdyosu, öğrencilerinin dans ve müzik alanındaki potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmayı ve kendilerini geliştirmelerini desteklemeyi amaçlamaktadır.

Kursların yanı sıra düzenlenen etkinlikler ve gösteriler sayesinde öğrenciler sahne deneyimi kazanarak kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadırlar.

Tunalı-Ayrancı semtinde bulunan Angora Dans Stüdyosu, dans tutkunları için bir buluşma noktası haline gelmiştir.

Dansın ritmi ve müziğin melodisiyle buluşmak, bedeninizi ve ruhunuzu özgür bırakmak istiyorsanız, Angora Dans Stüdyosu sizleri bekliyor.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde dans etmeyi ve enstrüman çalmayı öğrenmek için hemen kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Angora Dans Stüdyosu'nda kendinizi keşfedin ve dansın büyülü dünyasında yerinizi alın.
devamını oku...
Adres: Güvenevler Mah. Güneş Sokak 1/1 - Şili Meydanı Tunalı-Ayrancı-Ankara

Mürüvvet Line Dance - Yıldız

Yıldız

devamını oku... Adres: Turan Güneş Bulvarı Nişantaşı Center No:2 Yıldız-Ankara



Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları