ADIM SANAT MERKEZİ ÜMİTKÖY

blog yazısı ekle !

ADIM SANAT MERKEZİ ÜMİTKÖY

Ankara Dans Kursu

Gerek çocuklar gerekse genç arkadaşlar hayatlarının en verimli çağlarında okul sıralarında sınav stresi başarılı olma çilesi yüzünden zaman kaybetmektedir. Uzun yıllarını bu okullarda tüketen gençlerin içlerinde belki eşsiz bir ressam, belki notalara dokunarak milyonları peşinden sürükleyecek bir müzisyen belki de oynadığı roller ile akıllara kazınıp replikleri dillere pelesenk olacak oyuncular çıkacak ancak eğitim sistemimiz bu kişilerin ortaya çıkmasına izin vermemektedir.







Adım Sanat Merkezi içinde sanat ile ilgilenmek isteyen tüm herkese ilgisi olan sanat dalında eğitim veren bir kurumdur. Adım Sanat Merkezi Ümitköy gibi bir çok yerden gelen ve sanat ile uğraşmak isteyen tüm herkese yardımcı olmak için çalışmaktadır.

Ankara sanat konusunda bir çok başarılı ve eşsiz ismin çıktığı nadide şehirlerden biridir. Tüm sanatçılarda Ankara başka yerdedir. Adım Sanat Merkezi tüm sanat dallarında eğitimine güvenen kadrosu ile sanatçı arkadaşları beklemektedir. Önemli olan yetiştirilecek olan sanatçı kişilerin doğru bilgi ve eğitim ile yetiştirilmeleri düşüncesini benimseyen bir sanat kuruluşudur.