BATIKENT ZUMBA

blog yazısı ekle !

BATIKENT ZUMBA

Ankara Dans Kursu

Ankara üniversite okumak için oldukça uygun ve makul şehirlerden biridir. Büyük bir şehir oluşu ile bünyesinde çok fazla imkanı barındırmaktadır. Aynı şekilde ulaşımın kolay oluşu ile de bir çok noktadan istediğiniz yere saatlerce yol gitmek zorunda değilsiniz. Öğrencilik hayatında ilk önce en önemli şey bir evin tutulması ya da bir yurdun bulunmasıdır. Bundan sonra artık kendi hayatlarına yön verdikleri yerler başlamaktadır. Bu konuda son zamanlarda bir çok öğrenci aslında en mantıklı şey olan spor yapma konusunu boş geçmemektedirler.


Broadway Sanat Akademi

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2402. Cadde No:11 Yenimahalle - Ankara





Öğrencilik hayatında bir kişi kendisine ne katarsa o bilgileri ile devam etmektedir. Özellikle fiziki olarakta ne elde ederse o şekilde devam eder. Bu yüzden bir çok öğrenci birçok şeyi aynı anda yapmayı istiyorlar. Bu konuda hem spor yapıp hem de dans edebilecekleri zumba yardımlarına koşmaktadır.

Batıkent zumba kursları ile bir çok öğrenciye ec sahipli yapmaktadır. Hem spor yaparak zinde kalmanıza varsa fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardım ederken aynı zamanda da bir sanat dalı olarak size zumba dansını da öğretmektedir.