ANKARA BATIKENT DANS KURSLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA BATIKENT DANS KURSLARI

ANKARA BATIKENT DANS KURSLARI

Ankara Dans Kursu

Bir çok şeyde yaş olmadığı gibi eğitiminde yaşı asla yoktur. İster 7 yaşında olun ister 70 yaşında her zaman öğreneceğiniz bir şeyler vardır. Belki geleceğin sanatçısı olacaksınız belki de sadece zamanınızı akıllı telefon ya da bilgisayar başında geçirmekten kurtulacaksınız ama sonuçta başarılı bir zaman geçireceksiniz.


Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları



Dans kursları bu konuda zamanın en kaliteli değerlendirildiği yerlerden biridir. Çünkü bir çok noktada size eğitim vermektedir. Hem bir dans öğretmekte hem bir kültürü tanıtmakta hem de aynı zamanda spor yaptırmaktadır.

Ankara Batıkent dans kursları konusunda oldukça şanslı yerlerden biridir. Çünkü bir çok dans kursu Ankara ilinde bu mevkide bulunmaktadır. Batıkent aynı zamanda sanat ile iç içe olunan bir semttir ve çalışmaları sayesinde bir çok sanatsal faaliyetinde içerisinde bulunan yerlerden biridir. Dans kursları ile bir çok gence gelecekte fayda sağlayacak olan bu yerde bir çok sanatçı yetişecektir. Hem bir kültürün parçası hem de sanatçı kişilikleri ile daha başarılı insanlar buralarda yetişecektir.

TC. MEB Düş Sanat Akademi

Batıkent

TC. MEB. ÖZEL DÜŞ GÜZEL SANATLAR KURSU 2016 yılında ANKARA YENİMAHALLE BATIKENT'te kuruldu. Kurulduğu günden bugüne uzman eğitmen kadrosu ile pek çok yetenekli öğrenci ve sporcular yetiştirmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul Bale Bölümü, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul Müzik Bölümü ve Devlet Opera Bale Çocuk Balesi Bölümü sınavlarına hazırlık sürecinde eğitim vermiş, sınavları kazanmalarına imkan sağlamıştır. Aynı zamanda temel cimnastik eğitimleri vererek cimnastik kulüplerinde lisanslı cimnastik sporcusu olmalarını sağlamıştır. Güzel Sanatlar Lisesi ve çeşitli Devlet Konservatuarlarına hazırlık sürecinde pek çok öğrenciye eğitim vermiş sınavları kazanmaları desteklenmiştir.

Akademimiz tüm eğitmenleri branşlarına uygun lisans eğitimini tamamlamış alan mezunu ve tecrübeli eğitmenlerdir. Eğitim veren her kurumun Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olması gerekmektedir. Akademimiz Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika programı olan, Milli Eğitim Bakanlığı denetimi ve kontrolünde olan Ankara'da ki nadir kurumlardandır.

Çocuklarınızın eğitim aldığı süre boyunca zamanlarını boşa geçirmemesi adını Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlarda eğitim almalarına lütfen özen gösteriniz.Akademimizde ŞEHİT ÇOCUKLARI BEDELSİZ BİR ŞEKİLDE EĞİTİM ALABİLİRLER. ÇÜNKÜ O BEDEL BABALARI TARAFINDAN PEŞİN ÖDENMİŞTİR.

Merak ettikleriniz veya detaylı bilgi için akademimiz ile iletişime geçebilirsiniz.devamını oku...
Adres: Yeni Batı Mahallesi 2408 Sokak No:17 Batı Villaları Yenimahalle - Ankara

Broadway Sanat Akademi

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2402. Cadde No:11 Yenimahalle - Ankara



Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları