ERYAMAN DANS KURSU

blog yazısı ekle !

ERYAMAN DANS KURSU

ERYAMAN DANS KURSU

Ankara Dans Kursu

Dans kursları bakımından birçok seçenek sunan Ankara, sosyal hayatın merkezi olma yolunda ilerliyor. Eryaman dans kursuda bunlardan biri. Dans severleri ve öğrenmek isteyenleri bir araya getiren Eryaman dans kursu, Ankara'nın en çok tercih edilenleri arasında yerini alıyor. Alanlarında uzman dansçıların verdiği eğitim ile Eryaman dans kursu farkını yaratıyor. Sizde bu farkın içinde bulunmak ve dans etmek istiyorsanız hemen gidip bilgi alın.


Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları


TC. MEB Düş Sanat Akademi

Batıkent

TC. MEB. ÖZEL DÜŞ GÜZEL SANATLAR KURSU 2016 yılında ANKARA YENİMAHALLE BATIKENT'te kuruldu. Kurulduğu günden bugüne uzman eğitmen kadrosu ile pek çok yetenekli öğrenci ve sporcular yetiştirmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul Bale Bölümü, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul Müzik Bölümü ve Devlet Opera Bale Çocuk Balesi Bölümü sınavlarına hazırlık sürecinde eğitim vermiş, sınavları kazanmalarına imkan sağlamıştır. Aynı zamanda temel cimnastik eğitimleri vererek cimnastik kulüplerinde lisanslı cimnastik sporcusu olmalarını sağlamıştır. Güzel Sanatlar Lisesi ve çeşitli Devlet Konservatuarlarına hazırlık sürecinde pek çok öğrenciye eğitim vermiş sınavları kazanmaları desteklenmiştir.

Akademimiz tüm eğitmenleri branşlarına uygun lisans eğitimini tamamlamış alan mezunu ve tecrübeli eğitmenlerdir. Eğitim veren her kurumun Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olması gerekmektedir. Akademimiz Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika programı olan, Milli Eğitim Bakanlığı denetimi ve kontrolünde olan Ankara'da ki nadir kurumlardandır.

Çocuklarınızın eğitim aldığı süre boyunca zamanlarını boşa geçirmemesi adını Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlarda eğitim almalarına lütfen özen gösteriniz.Akademimizde ŞEHİT ÇOCUKLARI BEDELSİZ BİR ŞEKİLDE EĞİTİM ALABİLİRLER. ÇÜNKÜ O BEDEL BABALARI TARAFINDAN PEŞİN ÖDENMİŞTİR.

Merak ettikleriniz veya detaylı bilgi için akademimiz ile iletişime geçebilirsiniz.devamını oku...
Adres: Yeni Batı Mahallesi 2408 Sokak No:17 Batı Villaları Yenimahalle - Ankara

Broadway Sanat Akademi

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2402. Cadde No:11 Yenimahalle - Ankara




Modern dans, Latin dansları, bale, salon dansları gibi aklınıza gelebilecek her dansın eğitimini Eryaman dans kursunda alabilirsiniz. Öncelikle hangi dansı öğrenmek istediğinize karar verin. Sizi müziği ve hareketleri ile cezbeden dans hangisi bu doğrultuda düşündüğünüz zaman kendinize uygun dansı seçebilirsiniz. Uygun olduğunuz gün ve saatlerde, size göre ayarlanacak olan ders programı ile rutin işleriniz aksamaya uğramadan dans edebilirsiniz.

Arkadaşlarınız, sevgiliniz, eşiniz veya yalnız başınıza gidebileceğiniz Eryaman dans kursu, size kaliteli ve eğlenceli zamanı sunuyor. Sizde dans ile stresten uzaklaşıp daha mutlu bir hayat yaşayabilirsiniz. Hemen dans kursuna gidip bilgi alın.



Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları