ERYAMAN DANS KURSLARI

blog yazısı ekle !

ERYAMAN DANS KURSLARI

ERYAMAN DANS KURSLARI

Ankara Dans Kursu

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet veren Eryaman dans kursları; Türkiye'nin başkenti Ankara'da bu hizmeti sunuyor. Dansa ilgi duyan, dans öğrenmek isteyen ya da dans konusunda kendini geliştirmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat olan bu dans kursunda; birçok farklı dansın eğitimi veriliyor.


Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları



İnsanlar bu dans kursunda karşılarına çıkan eğitim sayesinde kendilerini kısa sürede geliştirme, istedikleri dansı profesyonel bir şekilde öğrenme ve bunun için yüksek ücret ödememe fırsatı yakalamış oluyorlar. Son derece kaliteli bir şekilde eğitim veren bu dans kursunda; Avrupa'dan ve dünyadan birçok farklı dans türü yer almaktadır. Ayrıca ülkemizden de önemli dansların eğitimi bu kurum tarafından verilmektedir. Geniş dans yelpazesi sayesinde büyük kitlelere ulaşmayı başaran bu kurum; insanların istedikleri dansı en ince ayrıntısına kadar öğrenebilmesine yardımcı olmaktadır.

Eryaman dans kursları sayesinde herkes istediği dans türünü en iyi şekilde öğrenme fırsatı bulmaktadır. Ankara'da eğitim veren bu kurumun bünyesinde birçok eğitimci yer almaktadır. Eğitimcilerin hepsi; işlerinde uzman ve deneyimli kişilerden oluşmaktadır. Bu yüzden de kursun verdiği eğitim son derece kaliteli ve profesyonel olmaktadır. Birçok farklı tarzdan insana hitap etme özelliği gösteren ve bünyesinde dünyadan birçok farklı dans türünü barındıran bu kurum; en popüler dans türlerini de karşımıza çıkarıyor.

Özellikle Ege'nin Zeybek oyunu, Yunanlıların sirtaki dansı, Latin danslarından salsa, cha cha, bachata, merengue gibi farklı dansları bu kurumun vermiş olduğu dans eğitimleri arasında dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Aynı zamanda kurumun bünyesinde özel olarak farklı bir hizmet daha bulunmaktadır. Özel olarak okullar, kurumlar ya da şirketler için de dans eğitimi verilmekte ve çeşitli organizasyonlar için özel olarak kareografiler hazırlanmaktadır.

Latin danslarının, cha cha, samba, rumba, jive gibi popüler sportif salon danslarının, hip-hop, jazz, oryantal gibi farklı dansların eğitiminin verildiği bu kurumda; modern dans eğitimi de yer almaktadır. Ankara'da hizmet veren Eryaman dans kursları ile vals ve Flamenko gibi ciddi rağbet gören dans türlerinin eğitimleri de yine son derece profesyonel bir şekilde verilmektedir.

TC. MEB Düş Sanat Akademi

Batıkent

TC. MEB. ÖZEL DÜŞ GÜZEL SANATLAR KURSU 2016 yılında ANKARA YENİMAHALLE BATIKENT'te kuruldu. Kurulduğu günden bugüne uzman eğitmen kadrosu ile pek çok yetenekli öğrenci ve sporcular yetiştirmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul Bale Bölümü, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul Müzik Bölümü ve Devlet Opera Bale Çocuk Balesi Bölümü sınavlarına hazırlık sürecinde eğitim vermiş, sınavları kazanmalarına imkan sağlamıştır. Aynı zamanda temel cimnastik eğitimleri vererek cimnastik kulüplerinde lisanslı cimnastik sporcusu olmalarını sağlamıştır. Güzel Sanatlar Lisesi ve çeşitli Devlet Konservatuarlarına hazırlık sürecinde pek çok öğrenciye eğitim vermiş sınavları kazanmaları desteklenmiştir.

Akademimiz tüm eğitmenleri branşlarına uygun lisans eğitimini tamamlamış alan mezunu ve tecrübeli eğitmenlerdir. Eğitim veren her kurumun Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olması gerekmektedir. Akademimiz Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika programı olan, Milli Eğitim Bakanlığı denetimi ve kontrolünde olan Ankara'da ki nadir kurumlardandır.

Çocuklarınızın eğitim aldığı süre boyunca zamanlarını boşa geçirmemesi adını Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlarda eğitim almalarına lütfen özen gösteriniz.Akademimizde ŞEHİT ÇOCUKLARI BEDELSİZ BİR ŞEKİLDE EĞİTİM ALABİLİRLER. ÇÜNKÜ O BEDEL BABALARI TARAFINDAN PEŞİN ÖDENMİŞTİR.

Merak ettikleriniz veya detaylı bilgi için akademimiz ile iletişime geçebilirsiniz.devamını oku...
Adres: Yeni Batı Mahallesi 2408 Sokak No:17 Batı Villaları Yenimahalle - Ankara

Broadway Sanat Akademi

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2402. Cadde No:11 Yenimahalle - Ankara



Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları