K-POP DANS KURSU ANKARA

blog yazısı ekle !

K-POP DANS KURSU ANKARA

KPOP DANS KURSU ANKARA

Ankara Dans Kursu

Korean popun kısaltması olan KPOP Dans, 2000'li yıllardan itibaren bütün dünyayı etkisi altına almayı başarmış bir müzik kültürüdür. Güney Kore 'ye ait bu müzik türünün özelliği; müziklerde kullanılan ritimlerin çeşitliliği, kostümlerin renk ve desenli olması, çeşitli koreografiler, farklı sayıda kişinin bir araya gelerek oluşturdukları dans grupları olarak görmekteyiz. Ayrıca rock, elektronik, hip hop gibi müzik türlerini kapsamaktadır. KPOP Dans müzik kültürü herkese hitap etmektedir. Çocuklar, gençler, yetişkinler ve hatta ileri yaş gruplarına yönelik müzik türlerini içermektedir. Dünya da büyük bir moda haline gelen bu müzik kültürü güney Kore de yeni bir sektörün doğmasına da neden olmuştur. Yani KPOP dinleyicileri akın akın Güney Kore'yi ziyaret etmektedir. Tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de KPOP müzik kültürü etkisini hissettirmektedir.


Aşağıda örnek bir KPOP Dans Videosunu izleyebilirsiniz.

K-Pop Dansını Öğrenmek

K-pop dansını öğrenmek kolay mı? Ya da k-pop dansını öğrenmek için ne yapmalıyım? Gibi sorular çoğu kişi için merak konusudur. Öyleyse bu soruların net cevabını k-pop dans kursu Ankara da bulabilirsiniz. Bu adreste merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Ve yeni müzik akımı olan k-pop akımına katılarak kusursuz ve eksiksiz bir eğitim alabilirsiniz. Böylece k-pop koreografilerini en kısa süre de öğrenerek müziğin ritmine eşlik edebilirsiniz.

Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları



K-pop dans kursu Ankara sayesinde çok sayıda koreografi öğrenebilirsiniz. Ayrıca her derste farklı dans figürleri ile eğlenerek öğrenebilirsiniz. Derslerde alanında profesyonel koçlar sizlere eşlik etmektedir. Bu koçlar özel olarak müziğin doğduğu ülkeden yani Güney Kore'den gelmişler. Eğlenceli figürlerden başka Kore dilinde şarkı seslendirmek için dersler de verilmektedir. Yani k-pop dans kursu Ankara da, dersler çok yönlü olup merak edilen kültüre yönelik her şeyi tek bir adreste bulabilirsiniz. Farklı bir kültüre ait olan k-popu bilmek için o kültürün diline ihtiyaç var mı? Sorusu da akla gelenler arasında yer almaktadır. Dans eğitmenleri ya da koçlar başkentlilerde fark ettikleri büyük ilgi ve merak sayesinde dans figürlerini kolayca öğrenebildiğini ve rahatlıkla koçu takip edebildiğini belirtmekteler.






K-pop dans kursu Ankara da dersleri dikkatle takip etmek gerekir. Çünkü k-pop da dans figürleri seri bir şekilde, net hareketler ile yapılması gerekmektedir. Ayrı bacaklar ve kollar ya da eller ve kollar birbiri ile uyumlu olarak hareket ettirilmelidir. Hareketlerde bir kişin uyumlu dans etmesinin yanı sıra diğer dansçılar ile uyumlu olarak hareket etmesi de önemlidir. Böylece aynı anda yapılan figürler müzik ile uyuşacak ve izleyenlerin beğenisini toplayacaktır. Küçük gibi görünen detaylar aslında yeni müzik kültürünün içerdiği önemli ipuçlarıdır. Dersleri aralık vermeden takip eden bir dansçı bu hareketlere aşinalık kazanarak ilerleyen zamanlar da profesyonelleşecektir. Anlaşıldığı üzere müzik kadar dans figürleri de oldukça önemlidir ve bir şarkı koreografisiz düşünülemez.

K-pop dünya festivali ile dünyanın her ülkesinden katılan yarışmacı hünerlerini sergilemektedir. Eğer sizde bu festivalde koreografilerinizi sergilemek istiyorsanız ilk şart K-pop dans kursu Ankara ile yeteneklerinizi geliştirip, o kültüre ait olan yeni figürleri öğrenmeniz gerekir. Kısacası k-pop dünya festivaline bu adreste hazırlanabilirsiniz. Çünkü önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl ve gelecek yıllarda da K-pop dans kursu Ankara, çok sayıda takımların katılmasında büyük rol oynamıştır. K-pop dünya festivalinde yarışan takımlardan dereceye girenler Kore'ye gitme şansını yakalamaktadır. Böylece orada düzenlenen dünya müsabakasına ismini yazdırabilmektedir.

K-pop dans kursu Ankara da derslerden yorulduğunuzda çayınızı, kahvenizi alıp yudumlayabileceğiniz, dinleneceğiniz yerlerde mevcuttur. Dersler, eğlenceli geçtiğinden dolayı sürenin nasıl aktığını fark etmeyeceksiniz.

Ülkemizde farklı dönemlerde güney Koreli sanatçılar, konserler düzenlemektedir. Bu konserlerde sadece dinleyici olarak gitmek yerine ya da ilgisiz kalmak yerine K-pop dans kursu Ankara da aldığı eğitimler sayesinde profesyonel olarak konserde dans edebilirsiniz. Yani konser süresi boyunca aktif olmak tarif edilemez bir mutluluktur. Çünkü parçalara eşlik etmek, dans figürleri ile oynamak, tezahüratlar gibi pek çok konu da bilgi sahibi olabilirsiniz. Buna bağlı olarak K-pop dans kursu Ankara ile yeni kültürler öğrenip, bakış açınızı, tanıdığınız kültürleri çeşitlendirebilirsiniz. Yapmanız gereken hemen kayıt olmaktır. Ancak karmaşık başvuru işlemlerinden sıkıldıysanız internet üzerinden K-pop dans kursu Ankara için oluşturulan sayfalardan kolayca yapabilirsiniz. Hem de ücretsiz. Bu işlem için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Ders için belirtilen ücretler, bu adrese gelerek kayıt tamamlama işleminin ardından ödenmektedir. Görüldüğü üzere kayıt işlemleri de sade ve basit bir şekilde yapılmaktadır.

K-pop dans kursu Ankara dansçılara başka neler kazandırmaktadır? Diye merak edilmektedir. Koreografi, şarkı söyleme gibi yeteneklerin dışında kişilere başka neler kazandırmaktadır? Sorusuna işte yeni cevaplar olarak şunları verebiliriz:

  • Bir müzik türüne ilgi duyma,
  • Kendini bu alanda geliştirme isteği,
  • Yeteneklerini keşfetme,
  • Farklı kültürler ile iletişim kurma,
  • Azimli ve kararlı çalışmalar,
  • Farklı kültürleri tanıma ve dil öğrenme isteği,
  • Müziğin iyileştirici etkisi ile ruh halindeki sorunları tamamen çözme,
  • Umutlu, sevinçli bireyler olma,
  • Kültürler arasındaki bağları güçlendirme,
  • Koordinasyon becerileri gelişmektedir.
Yukarıda saydığımız kazanımlar sadece birkaç tanedir. Bu maddeleri çoğaltabiliriz. Ancak K-pop dans kursu Ankara derslerine katılarak deneyimleyebilirsiniz. Ve bu maddelere sizler de bir şeyler ekleyebilirsiniz.

Eğer hala k-pop ile tanışmadıysanız ya da nereden başlamak gerektiği konusunda net bir fikriniz yoksa o zaman sizleri K-pop dans kursu Ankara'ya davet ediyoruz. Burada hazırlanan program sayesinde hiçbir endişe ya da karmaşa yaşamadan öğrenmeniz ve bilmeniz gereken her şeyi belirli bir düzen içinde bulacaksınız. Dans etmek için gerekli olan kıyafetlerinizi ve ayakkabılarınızı yanınıza alın k-pop derslerine katılın.


Sitemizdeki tüm Dans Kurslarına AnkaraDansOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Dans Kursu FiyatAnkara Dans Kursları Fiyatları