Warning: getimagesize(https://www.ankaradansokullari.com/data/user/50844/50844.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/system/public_html/frontend/controller/user/user.php on line 59 Djamilya Yıldızoğlu Özgeçmişi - Ankara Dans Okulları
dy

Djamilya Yıldızoğlu - Özgeçmişi

Bağlantı Kur
Cinsiyet Kadın

Bağlantılar 1

Özgeçmiş

Adım Djamilya.

Profesyonel bir Öğretmen ve Kareografım. İlk defa sahneye 5 yaşında çıktım. O günden beri dans ediyorum .Taşkent Devlet Ulusal Dans ve Koreografisinden mezun oldum.Sekiz yıl Güney Korede hem eğitim hayatıma devam ettim hem de eğitmenlik yaptım. Birçok dans türünü inceledim(halk, ulusal danslar, bale, Latin dansları vb.)Yinede kendimi Oriental Raksın içinde buldum. Bu dans kadınsı, zarif, büyüleyici ve kadın sağlığı için çok faydalı!

23 yıldır dans alanında deneyimim var. 14 yıldır profesyonel olarak Mısır tarzı Oriental Raksla (Belly dance) uğraşıyorum.Profesyonel Master Eğitmenlerden eğitim aldım ve şimdi de eğitimimi aksatmadan devam ediyorum.

Kendimi her zaman geliştiriyorum ve eğitim dersim için plan yazıyorum! Benim için Oriental Raks /Belly Dance eğitiminde Güvenli Teknik , Dans Temelini öğretmek ve tabiki öğrencilerimi Sağlığı ve kendine güvenmeye başlaması önemlidir! Ben her zaman Oriental Raks bu dansların kraliçesi diyorum.

Her bir kadın güzel olmaya hakkı vardır. Bu dansı öğrenmek için yaş sınırı yoktur , sadece istek , sabır ve severek öğrenmelerini isterim! Öğrencilerimle gurur duyuyor ve Mesleğimi severek yapiyorum.

Saygılarımla Djamilya Kareograf Eğitmen!

Çalışma Geçmişi

Oryantal Hocası
05/2020 -
-