ÇAYYOLU BALE KURSLARI

blog yazısı ekle !

ÇAYYOLU BALE KURSLARI

Ankara Dans Kursu

Sanatın en önemli dallarından biri olan dans kendi içinde de çok fazla bölüme ayrılmaktadır. Bu bölümler genelde tango, salsa, bachata, zumba gibi dans tarzları olsa da dans dendiği zaman akla ilk gelen dans hiç şüphesiz ki bale olmaktadır.


Emir Kaya Dans Okulu

Çayyolu

Emir Kaya Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünü okumuştur. Almanya Berlin Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Dans Sanat ve Kareografi Dalında Eğitim almıştır.

Daha sonra Ankara Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Dans alanında birçok okulda ritmik-teknik ve kareografik dersler vermektedir.

Aynı zamanda kendi ismiyle kurduğu Emir Kaya Dans Okulunda geleceğimiz olan çocuklarımıza dans alanında eğitim hizmetine devam etmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Dans Sporları Federasyonu'na bağlı olarak faaliyet gösteren Emir Kaya Dans Spor Kulübü geleceği parlak çocuklarımızı, dans sporu alanında geliştirmek – yetiştirmek ülkemizde ve yurt dışında en iyi şekilde temsil kabiliyetini aşılamak, dans sporu kategorilerinde kendilerini daha iyi konumlara getirebilmeleri için çalışmalarını sürdürmek için siz velilerimizin hizmetindeyiz.

Dans gruplarımız "Sporcu (Yarışmacı) ve Sosyal (Hobi) Grupları" olarak iki kategoridedir. Yarışmacı gruplarımızın, her bireyi lisanslı olarak yarışmalara katılmak üzere profesyonel hocalar desteğiyle eğitilen sporcularımız yer almakta; Sosyal (Hobi) Gruplarda ise, tercih ettikleri dansları öğrenmek ve normal zamanlarının dışında daha faytalı zaman geçirmek amacıyla dansla hobi amaçlı ilgilenen üyelerimiz katılmaktadır.

Emir Kaya Dans Okulunun kostüm alanında hizmetleri mevcuttur. Anaokulu ve ilköğretim sınıflarının resmi bayramlar, yılsonu gösterileri, okuma bayramları, özel günlerde yapılan gösteriler dahilinde her sayıda ve modelde halk dansları, dramatik (hayvan kostümleri, çiçek, böcek vs) kostümleri ve tüm sahne dekorları sağlanır. Özel gösteriler için koreografileriniz düzenler ve kostümleri temin edilir.
devamını oku...
Adres: Odabaşı Caddesi Bahar Sitesi Hanımeli Apartmanı 14/1-B Türkkonut Çayyolu-Ankara

Adım Sanat ve Dans Okulu

Yaşamkent



ADIM SANAT VE DANS OKULU dans konusunda uzman eğitmen kadrosuyla Ankara'da faaliyet gösteren ve konusunda önde gelen kuruluşlardan birisidir. Alacaatlı - Yaşamkent mevkiinde 4 katlı binası ve 3 büyük salonu ile çocuk, genç ve yetişkin herkesin katılabildiği faaliyetlerimizde aramızda sizleri de görmekten mutluluk duyacağız.

Kulübümüzün başkanı ve sanat yönetmeni Devlet Gençlik Halk Dansları Topluluğu ve bir çok dans derneğinde sanat yönetmeni olarak görev yapmış olan Murat ERDEM'dir.

ÇOCUK HALK DANSLARI

Halk dansları, ülkemiz sınırları içerisindeki yörelerin kültür özelliklerini yansıtan, grupça veya eşli oynanan oyunlardır. Kökeni oldukça eskilere dayanır. Zamanı ve kime ait olduğu tam olarak bilinmeyen halk dansları anonim dans olarak kabul edilir. Ülkemizde çok sayıda halk dansları vardır. Bunlardan en bilinenleri:

  • Güneydoğu ve doğu Anadolu bölgesindeki halk dansı; halay
  • Ardahan ve Kars bölgesindeki halk dansı; lezginka
  • Trakya bölgesindeki halk dansı; hora
  • Konya ve çevresindeki halk dansı; kaşık oyunu
  • Erzurum ve çevresindeki halk dansı; bar
  • Karadeniz bölgesindeki halk dansı; horon.

Halk danslarının hem ismi hem kıyafetleri hem müzikleri yöreler arasında farklıdır. Genel olarak kullanılan enstrümanlar arasında;

  • Bağlama
  • Davul
  • Koltuk davul
  • Klarnet yer alır.

Halk danslarında eller ve ayakları ritimli hareket ettirip çıkardıkları seslerde de oynanabilir. Yani enstrüman şartı yoktur. Halk dansları; eğlence ve dini tören amacı ile ortaya çıkmıştır.

Türk sanatının ve kültürümüzün motiflerinden biri olan halk danslarının unutulmaması, yeni nesillere aktarılması için kurum ve kuruluşlar hizmete açılmıştır. Çocuklara tanıtmanın ve sevdirmenin en iyi yolu dans kurslarında hazırlanan programlara katılmaktan geçer. Kültür başkenti olan Ankara şehrinde çok sayıda dans kursu olduğundan Adım Sanat Kursundaki kaliteli hizmet doğru tercihtir. Böylece halk dansları her dönem yaşayacak ve sonraki nesillere aktarılacaktır.

Adım Sanat Kursuna Başladığımda Zorlanır Mıyım?

Dans deneyimi olmayan kişilerin dans kursuna başlama konusunda çekinceleri vardır. Ancak Adım Sanat Kursundaki başlangıç dersleri sayesinde zorlanmadan ve keyif alarak dans etmek öğretilir. Dans hocalarının eğitim süreci boyunca katılımcılara rehberlik etmesi, motivasyon sağlaması dansa karşı cesaretinizi arttıracaktır.

Derslerde Ne Giymeliyiz?

Adım Sanat Kursuna kaydolduktan sonra halk dansına göre giyilen kıyafetler de değişir. Derslerde daha rahat edebilmek için eşofman, spor ayakkabısı, tişört gibi esnek hareketi sağlayan kıyafetler olmalıdır.

Adım Sanat Kursuna Kaç Yaşında Başlanır?

Dans etmek, içten gelen bir duygudur. Yetenek ve teknikler ile bileştirilerek yapılan sistemli dans, profesyonelleşmeyi sağlar. Halk dansları derslerine başlama yaşı çocuklarda 4 ila 11 arasındadır.



ZEYBEK KURSU

Zeybek oyunu ege bölgesine ait yöresel bir oyundur. Eşli ya da solo şeklinde oynanabilir. Zeybek dansını yapan kişi heybetli ve korkusuz kişiyi temsil eder.

Zeybek şu şekilde oynanır; kollar iki yana açılır. Şarkının ritmine göre kollar dirseklerden bükülür, geniş adımlar atılır. Hareketler yavaş yapılır. Dizin bir tanesi ara sıra yere değdirilir. Vücut hep dik durur. Öne ya da arkaya eğilmek hoş karşılanmaz. Hareketlere bakışlarda eşlik eder. Daima keskin ve ileri doğrudur.

Zeybek kursunda;

  • Kostak Ali
  • Harmandalı
  • Kerimoğlu
  • Çökertme gibi farklı oyunlar da vardır.

Zeybek dansı özel günlerde sergilenen, eğlence amaçlı yapılır. Zeybek dansını öğrenmek için 5 ay eğitim gerekir.

Zeybek Kursuna Başlama Yaşı Kaçtır?

Zeybek ağır hareketler ile yapılan bir danstır. Bu açıdan bakıldığında çok enerji harcanmadığı gibi güç de istemez. Dolayısı ile Zeybek kursuna başlamak için yaş sınırlaması yoktur. Ankara şehrinde ege bölgesinin en özel danslarından biri olan zeybek oynu için kurs yeri aramak sorun olabilir. Adım Sanat Kursuna istediğiniz zaman kaydolabilirsiniz.

Çocuklar ve yetişkinlerin yaş gurubuna yönelik ders programı hazırlanır.

Zeybek Dansı İçin Özel Kıyafetler

Zeybek dansı kadın ve erkekler tarafından yapılır. Erkek dansçı meydanda dans figürlerini sergilerken kadın dansçı ağır ağır dansa girer. Yöresel bir oyun olduğu için giyilen kıyafetlerde yöresel motifler taşır. Kıyafetler çeşitli ve bol aksesuarlar ile tamamlanır.

Gömlek, yelek, kuşak, çizme, köstekli saat, yağlık gibi aksesuarlar erkeklerin kıyafetinde bulunur.

El işlemelerinin ön planda olduğu kumaşlar, çiçekler, uzun bluz, şalvar, önlük gibi çeşitli aksesuar ve kıyafetlerini kadın dansçılar giyer. Böylesine detaylı kıyafetleri ders esnasında giymek yerine eşofman, tişört, spor ayakkabısı gibi rahat kıyafetler tercih edilir.

Zeybek kursunda Ders Akışı

Ağır bir dans olsa da zeybekte zor hareketler bulunur. Dolayısı ile yeni başlayan dansçılar için basit ve temel hareketlerden başlayıp çevik hareketler ileri aşamalarda öğretilir. Dik durma, yürüme, geniş adım atma, bacakların çapraz atılması, çömelme, diz vurma vb. hareketlerin düzgün ve kusursuz yapılması için eğitim gerekir. Eğitmenleri dikkatli izleyerek yönlendirmelerine kulak vermek hatların çabuk düzeltilmesini sağlar.

HORON KURSU

Horon, Karadeniz bölgesine ait yöresel bir oyundur. Tulum ve kemençenin hareketli müziği eşliğinde horon oynanır.

  • Yayla festivalleri
  • Düğün

Kutlama gibi özel günlerin vazgeçilmezi horon eğlencesidir.

Horon şu şekilde oynanır: bir grup dansçı yan yana dizilerek el ele tutuşup halka şekline gelir. Dans esnasında kollar yukarı aşağı, öne doğru hareket ettirilir. Vücudu titreterek, sallarayarak, omuzları silkmek başlıca hareketlerdir. Ayak topuğu yere sertçe vurularak ritim oluşturulur. Yavaş yavaş başlayan müziğin hızlanması ile beraber dansçılarında hareketleri hızlanır. Horon, yoğun tempo içerisinde oynanır.

Horon grupça oynandığı gibi bıçaklı horon da tek kişilik oynanır.

Horon Kıyafetleri Nelerdir?

Temel parçalar erkeklerde çizme, yelek, gömlektir. Aksesuarlar içerisinde kemer, zincir, kama, muska, şapka yer alır. Aksesuarlar ile kıyafet görsel açıdan güçlendirilir. Kadınların kıyafetleri genel folklor kıyafetlerinde olduğu gibi şalvar, yelek, kundura, kemer vb. parçalardan oluşur.

Horon kursundaki derslerde hareketleri kolay yapabilmek için bol ve rahat kıyafetler tercih edilir.

Neden Horon Kursu?

  • Hoş vakit geçirmek için
  • Olumsuz enerjiden kurtularak pozitif enerji kazanmak için
  • Sosyal çevre edinmek için
  • Farklı bir aktivite ile uğraşmak için
  • Teknik ve yetenekleri birleştirerek uzmanlaşmak için
  • Hareketli bir yaşam tarzı kazanmak için
  • Kültürümüzün bir parçası olan horonu öğrenebilmek için tercih edilebilir.

Horon Nasıl Bir Dans?

Derslere henüz yeni başlayanlar horonun nasıl bir dans olduğunu merak eder. Hareketler hızlı ve güçlü vuruşlar ile yapılır. Ayrıca ayak hareketleri ön plandadır.

Karadeniz'e ait horon esintisini Ankara'nın merkezindeki Adım Sanat Kursunda bulabilirsiniz. Horon oynamak için kilo, yaş gibi hususlarda herhangi bir şart aranmaz. Adım Sanat Kursunda horona dair el – kol – ayak hareketleri, temel hareketler, vücudun bölümlerinin uyumlu çalışmasını öğrenebilirsiniz.

Ayrıca Adım Sanat Kursunda özel ve grup ders seçenekleri mevcuttur. Dersler başarılı eğitmenler tarafından verilmektedir.

Horon kursu 3 ila 5 aylık bir eğitim programı sonrasında başarılı sonuçlar alınabilir. Kadın ve erkeklerin ayrı gruplar ya da karma olarak oynadığı horon ve çeşitlerini Adım Sanat Kursunda bulabilirsiniz.


Adım Sanat ve Dans Okulu

Adım Sanat ve Dans Okulu, dans tutkunlarına profesyonel eğitmenler eşliğinde dansın büyülü dünyasını keşfetme fırsatı sunuyor.
Yaşamkent'te bulunan bu okul, dansseverlere geniş bir yelpazede dans kursları ve etkinlikleri sunuyor.

Birden Fazla Etkinlikle Enerjinizi Atın

Adım Sanat ve Dans Okulu, oyun havaları, bale kursları, dans partileri, gitar kursları, halay kursları, K-Pop, modern dans kursları, semazen, çocuklar için bale ve zeybek kursları gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır.

Bu hizmetler, dansseverlere farklı dans türlerini deneyimleme ve imkanları geliştirme olanağı sağlamaktadır. Ankara Oyun Havaları kursları, geleneksel Türk halk danslarının benzersiz hızlarını öğrenmek isteyenlere yöneliktir.

Bale kursları, zarafet ve disiplini bir araya getirerek kadınların yaptıklarını ifade etmelerini sağlar.

Dans partileri, sosyal bir şekilde dans etmek ve eğlenmek isteyenlere hitap ederken, gitar kursu ise enstrümantal tanıtım yapmak isteyenlere yöneliktir.

Halay kursu, Anadolu'nun coşkulu dansını yapmak isteyenlere kapılarını açıyor, K-Pop kursu, K-Pop müziğinin enerjik dans hareketlerini öğrenmek isteyenlere hitap ediyor.

Modern dans kursları, özgün ve yaratıcı dans hareketlerini, ayrılmak isteyenlere ilham veren, semazen kursları, geleneksel Türk sema ritüellerini öğrenmek isteyenlere yöneliktir.

Yetişkinler için bale kursları, dansa geçmeye başlayan yetişkinlere özel olarak tasarlanmıştır. Zeybek kursları ise Ege'nin coşkulu dansını yapmak isteyenlere hitap etmektedir.

Adım Sanat ve Dans Okulu, her yaş grubuna ve seviyeye uygun dans kurslarıyla dansseverlere muhteşem deneyimler sunuyor.

Adım Sanat ve Dans Okulu, yerel ve alanda uzman eğitmenleriyle onlara bireysel ilgi ve destek sağlamaktadır.

Okulun modern ve ferah dans stüdyoları, bölümleri rahat bir ortamda dans etme imkanı sunmaktadır.

Ayrıca düzenlenen dans gösterileri ve gösterileriyle sahne performanslarını artırmalarını sağlamaktadır.

Adım Sanat ve Dans Okulu, dansseverlere dansın keyfini çıkarabilecekleri, kişilerin geliştirebilecekleri ve yeni arkadaşlıklar kurabilecekleri bir ortam sunuyor.

Yaşamkent'teki bu dans okulu, dans tutkunları için ideal bir öğrenme ve deneyim paylaşma merkezidir.

Adım Sanat ve Dans Okulu, dansseverlere muhteşem bir dans deneyimi sunarken, dansın taşınabilirliği, fiziksel ve zihinsel dayanıklılık ve keşfetmelerine olanak tanımaktadır.
Dans etmek, stresi azaltmak, güçlendirmek, geliştirmek, kasları güçlendirmek ve güçlendirmektir. Ayrıca, dans etmek, sosyal bağların büyüklüğü ve yaratıcılığı geliştirir.

Adım Sanat ve Dans Okulu'nda dans etmek isteyen herkesi bekliyoruz. Dansın büyülü yapıcı adım atmak ve dans gücünüzü kurtarmak için Adım Sanat ve Dans Okulu'na gelin.

Yaşamkent'teki bu dans okulu, size dansla dolu bir yolculuk sunuyor.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mah. 3300. Sokak No: E / 5 Modacity Yaşamkent - Ankara

Mürüvvet Line Dance

Ümitköy

Line Dance

7'den 70'e Her Yaş Gurubunun Öğrenebileceği Keyifli Bir Spor Dalı

Niçin Line Dance?


Her şeyden önce eş şartı yok. Her bir derste farklı bir ritimde farklı bir dans öğrenilebiliniyor. Line Dance ile dans içinde yapılan hareketler sayesinde bu dansı yapanların fizyolojik olarak zinde kalmaları, sağlıkları açısından önemli yer tutacak şekilde egzersiz yapmaları sağlanmış olunuyor. Vücut sağlıklarının bu şekilde gelişmesi ile huzurlu bir psikolojik yapıya da sahip olunacaktır. Bu da Line Dance'ı yapan kişilerin yaşam kalitesini arttıracaktır. Ayrıca Line Dance sayesinde Dans öğrenmenin zor olduğu fikrinin yıkılması ile herkes dans etmeye başlayabilecektir.

Neden Dans Etmeliyiz?
New England Journal of Medicine raporuna göre eğlence faaliyetlerinin akıl keskinliği ve yaşlanma üzerindeki etkileri üzerine yaptığı araştırmanın sonucu olarak;
Albert Einstein College of Medicine New York önderliğinde National Institute on Aging (Ulusal Yaşlanma Enstitüsü) tarafından finanse edilen 21 yıllık çalışmanın sonuçları New England Journal of Medicine'da yayınlanmıştır.
Alzheimer Hastalığı dahil olmak üzere, yaşlanmadaki zihinsel keskinliğin objektif olarak ölçülebilmesi metodunu kullanarak başlıca zihinsel aktivitelerden kart oyunları, müzikal aletlerin kullanımı, bulmaca çözmek, zevk için yazmak ve kitap okumak ve ayrıca fiziksel aktivitelerden tenis veya golf oynamak, yüzmek, bisiklete binmek, dans etmek, egzersiz yürüyüşleri ve ev işleri yapmak üzerine çalışmalar yaptılar.
Bu çalışmalar sonucunda sürpriz sonuç olarak neredeyse hiçbir fiziksel aktivitenin “kardiyovasküler yararı dışında" Alzheimer karşı herhangi bir koruma sağlamadığının ortaya çıkması idi. Fakat bu araştırmanın odak noktasının zihin üzerine olduğu unutulmamalı. Bu sonucun yanı sıra önemli bir istisna ortaya çıktı ve bu tek istisna, Alzheimer karşı tek koruma sağlayabilen fiziksel aktivite sıklıkla dans etmek idi.
Alzheimer karşı koruma oranları:
– Bisiklet sürmek veya yüzmek – 0%
– Golf oynamak – 0%
– Kitap Okuma – 35%
– Sıklıkla Dans etmek – 76%
Sadece bedenimiz için değil aynı zamanda Beynimizin sağlığı için DANS EDELİM!
Line Dance ile Yapılan hareketler sayesinde;
# Vücudun hemen hemen tüm kasları çalışır, özellikle bacak kasları kuvvetlenir,
# Bacaklar sürekli hareket halinde olduğu için hanımlar kısa sürede selülitlerine veda ederler,
# Dans ederken bir yandan da Kardiyo çalışmış olursunuz, kan dolaşımı hızlanır ve fazla yağlar yakılır,
# Kesintisiz hareket halinde olmak terlemenizi sağlar ve böylece vücudunuz zehirli (toxic) maddelerden de arınır,
# Dans ederken Serotonin değerleriniz de yükselir, kendinizi dinç ve mutlu hissedersiniz,
# Dans derslerine katılmak sosyal çevrenizi genişletir, değişik yaş ve kültürden kişilerle tanışabilme fırsatı yaratır.
# Öğrencilerin birikmiş streslerini atmalarını sağlar ve derslerindeki başarı oranlarını yükseltir.
YAŞAM KALİTENİZ ARTARKEN, HUZURLU BİR PSİKOLOJİK YAPIYA DA SAHİP OLURSUNUZ.
AYNI ZAMANDA LINE DANCE ;
KİLO VERMENİN ve/veya FORMDA KALMANIN EN KEYİFLİ YOLU!!!

Mürüvvet Line Dance, Ümitköy semtinde dans tutkunlarına hizmet veren bir dans okuludur.
Mürüvvet Line Dance, dans severlere geniş bir yelpazede dans kursları sunarak herkesin dans etmeyi öğrenmesine olanak sağlar.

Bachata Dans Kursu

Bachata; romantizm, duygusallık ve eğlenceyi bir araya getiren bir Latin dansıdır.
Mürüvvet Line Dance'de verilen Bachata Dans Kursu ile bu eşsiz dansı öğrenerek ritim duygusunu geliştirebilir, partnerinizle uyum içinde dans edebilirsiniz.

Bale Kursu

Güçlü ve zarif hareketlerin bir araya geldiği bale, vücut koordinasyonunu geliştiren ve kasların esnekliğini artıran bir dans türüdür.
Mürüvvet Line Dance'de verilen Bale Kursu ile dans etmeyi seven her yaştan kişi bale eğitimi alabilir ve dansın büyülü dünyasına adım atabilir.

Cha Cha Kursu

Enerjik ve neşeli bir Latin dansı olan Cha Cha, hızlı tempolu müzik eşliğinde yapılan harika bir dans türüdür.
Mürüvvet Line Dance, Cha Cha Kursu ile dans tutkunlarına enerji dolu bir deneyim yaşatır.
Cha Cha Kursu'nda temel adımlardan başlayarak dans tekniklerini öğrenerek dans pistinde kendinizi göstermeye hazırlanın.

Funk Dans Kursu

Özgür ve yaratıcı hareketlerin ön planda olduğu Funk dansı, ritim duygusunu ve bedenin esnekliğini ön plana çıkarır.
Mürüvvet Line Dance, Funk Dans Kursu ile dans severlere eğlenceli ve dinamik bir dans deneyimi sunar. Funk Dans Kursu'nda kendinizi ifade etmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Hip Hop Dans Kursu

Sokak danslarından ilham alan Hip Hop, enerjisi ve hareketli müziğiyle dans severleri cezbetmektedir.
Mürüvvet Line Dance, Hip Hop Dans Kursu ile dans etmeyi sevenlere modern ve cool bir dans deneyimi sunar.
Hip Hop Dans Kursu'nda özgün choreo'larla eğlenirken dans tekniklerinizi geliştirebilirsiniz.

Line Dance Kursu

Grup halinde ve belirlenen sıralama ile yapılan Line Dance, herkesin katılım sağlayabileceği keyifli bir dans türüdür.
Mürüvvet Line Dance, Line Dance Kursu ile dans etmeyi sevenlere sosyal bir ortamda dans etme imkanı sunar.
Line Dance Kursu'nda grup koordinasyonunu geliştirirken keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rumba Dans Kursu

Romantizm ve duygusallığın ön planda olduğu Rumba, Latin dansları arasında özel bir yere sahiptir.
Mürüvvet Line Dance, Rumba Dans Kursu ile dans severlere duygusal ve hareketli bir dans deneyimi yaşatır.
Rumba Dans Kursu'nda ritim duygusunu geliştirerek partnerinizle mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz.

Salsa Dans Kursu

Sıcak Latin ritimleri eşliğinde yapılan Salsa dansı, tutkulu ve enerjik hareketleriyle dans etmeyi sevenleri cezbetmektedir.
Mürüvvet Line Dance, Salsa Dans Kursu ile dans tutkunlarına ateşli bir dans deneyimi sunar.
Salsa Dans Kursu'nda ritim tutkunuzu keşfederek dans pistinde kendinizi göstermeye hazırlanın.

Sirtaki Dans Kursu

Eğlenceli ve coşkulu Sirtaki dansı, Yunan kültürünün vazgeçilmez bir parçasıdır.
Mürüvvet Line Dance, Sirtaki Dans Kursu ile dans severlere geleneksel bir Yunan dansı deneyimi yaşatır.
Sirtaki Dans Kursu'nda mis gibi Akdeniz esintileri eşliğinde dans ederek kendinizi adeta Yunan adalarında hissedeceksiniz.

Tango Kursu

Romantizmi, duygusallığı ve tutkuyu bir araya getiren Tango dansı, dans severlerin en sevdiği dans türlerinden biridir.

Mürüvvet Line Dance, Tango Kursu ile dans tutkunlarına unutulmaz bir dans deneyimi sunar.
Tango Kursu'nda partnerinizle kusursuz uyumu yakalayarak dansın büyülü dünyasına adım atabilirsiniz.

Mürüvvet Line Dance, dansın büyülü dünyasına adım atmak isteyen herkese kapılarını açar ve dans deneyimi yaşatır.

Ümitköy semtinde bulunan Mürüvvet Line Dance, dans kurslarıyla dans etmeyi sevenlerin vazgeçilmez adresidir.

Dansın ritmiyle hayat bulan Mürüvvet Line Dance, dansseverlere unutulmaz anlar yaşatır.
Siz de Mürüvvet Line Dance'de en sevdiğiniz dansı öğrenerek dansın büyülü dünyasına adım atabilirsiniz.
devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Cadde No:10/3 Ümitköy-Ankara






Bale eğitimi uzun süren, kaliteli ve bilgili hocalar ile yapılması gereken oldukça dikkat ve ilgi isteyen bir dans tarzıdır. Bir çok sanat konusunda özellikle de dans konusunda yazıları olan kişiler bale ve kurslarının öneminden bahsetmektedirler. Danslar arasında klasikleşen ve herkesin zarafetini ve asilliğini kabul ettiği bale, eğitimine oldukça önem verilmesi gereken bir konudur.

Özellikle Ankara ili içinde Çayyolu mevkiinde yaşayanlar için bale kursları bulmak çok daha kolaydır. Çünkü Çayyolu bale kursları ile yıllardır dans eğitimi sektörünün toplandığı noktalardan biridir. bünyesinde bulundurduğu bir çok dans kursu içinden görüşmelerinizi yaparak ister siz isterseniz çocuğunuz bu eğitimlere başlayabilir ve kaliteli hocalardan alçakları eğitimler ile ileride çok daha başarılı, kaliteli ve dikkatli bireyler olarak hayatlarına devam edeceklerdir.